retrofood 11.10.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No widzę, że podkarpacie w siłę rośnie! Jeszcze Retro się nie odezwał... no to siem obzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.10.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak by Go kto spotkał to wnuka zabierzemy Baru możemy sie razem zabrać jeśli chcesz No baaaa... jeszcze pytasz! Matka DEREKTORKA się wypowiadała, że też by sie może zebrała... Się wesoła podróż zapowiada... no a ja???? jak wszyscy, to wszyscy, babcia też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 jezus maria ...tyle osób w jednym samochodzie? Retro ... ja proponuję w takim razie , żebyś kwas wcześniej mi kurierem posłał, bo możesz nie dowieźć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dobry pomysł z tym kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 http://img176.imageshack.us/img176/5672/okolica1.jpg mi nic więcej nie potrzeba...taka re komendacja wystarczy... wy leniuchy jesteście...ja będę jeździć na nartach...a wyciąg no cóż mam nadzieję że zaliczę tylko ten przy stoku, chyba że ktoś rano będzie musiał podać pomocną dłoń.... aaa i ja na razie jadę sama z Opoliewa...więc mogę kogoś zabrać... chyba ze z shell i aniahuby razem się zabierzemy... no.... to też będzie kolorowa podróż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 super widok , nie? a wiesz co mnie niepokoi? to widok z drogi jak widzę ..... a ja mam lęk wysokości bardzo daleko posunięty ... jeśli tam są takie serpentyny z przepaściami to obawiam się iż będę jechać pasem nie właściwym a tym bardziej od zbocza oddalonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 to ty Daggulka do Włoch powinnaś się przejechać...... tam dopiero...jadąc przez najjwyżej położoną "drogową" przełęcz w Alpach można się napatrzeć..... w drodze do Livignio. albo bliżej polecam taatry i Orlą Perć...lub coś dla wygodnych kolejkę na łomnicki Szczyt- i tą myśl że wagonik wisi tylko na 1 linie...ach kocham to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 na wyciągu jechałam wiele razy.... po kilku minutach nawet widoki podziwiałam ... ale każde tąpnięcie na linie przyprawiało mnie o zawał niemalże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.10.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 kurde, niby cywilizacja się rozwija, ale górek jeszcze nie wyrównała... a tak na to liczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 kurde, niby cywilizacja się rozwija, ale górek jeszcze nie wyrównała... a tak na to liczyłem... narażasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 kurde, niby cywilizacja się rozwija, ale górek jeszcze nie wyrównała... a tak na to liczyłem... narażasz się no co Ty, przecież tylko żartowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wygrałem, wygrałem!!!! http://forum.muratordom.pl/post3698195.htm#3698195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wygrałem, wygrałem!!!! http://forum.muratordom.pl/post3698195.htm#3698195 Ja pierdacze ale jazda miało być 1000 a było ponad 5x tyle http://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gif Gratki Retro x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 http://img176.imageshack.us/img176/5672/okolica1.jpg mi nic więcej nie potrzeba...taka re komendacja wystarczy... wy leniuchy jesteście...ja będę jeździć na nartach...a wyciąg no cóż mam nadzieję że zaliczę tylko ten przy stoku, chyba że ktoś rano będzie musiał podać pomocną dłoń.... aaa i ja na razie jadę sama z Opoliewa...więc mogę kogoś zabrać... chyba ze z shell i aniahuby razem się zabierzemy... no.... to też będzie kolorowa podróż.... Odnośnie wyciągu: najświeższe informacje od p. Bluszcz - najbliższy wyciąg jest 300 m od domu, inne wyciągi są trochę dalej. Ten najbliższy wyciąg nazywa się "Szus". Jeśli ktoś byłby chętny, to można przyjechać wcześniej i/lub zostać parę dni dłużej po wcześniejszym uzgodnieniu. Jeśli chodzi o sobaki, to pani powiedziała, że nie ma na to warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 a na sankach można zjeżdżać ? bo se zapakuje do rzęcha i możemy poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 a na sankach można zjeżdżać ? bo se zapakuje do rzęcha i możemy poszaleć Na sankach, na workach i na beleczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 KOLEJNE ZDJĄTKA W PIERWSZYM WPISIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 11.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ło matko ludzie, wiecie co... nie chce mi sie teraz czytac dwoch stron, ale mam rodzine w tamtych rejonach, a w ISTEBNEJ MAJĄ DOM!!, w ktorym nie mieszkają, więc jesli byloby to tam, to my sie piszemy a i nawet pokoik wolny sie znalazlby! Ps. to ta istebna obok czeskiej granicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Piczmany! A Wy jeżdżące nartowo jezdeście? Bo ja osobiście chętnie bym się kopyrtnęla na kilka zjazdów... Daga!! Dopisz Retro do listy - odezwał się był! No i nie myśl, że my takie samoluby som - coś dowieziemy... Cieszka! Kiedy tam taaaaaakie śniegi byli, aaaa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dokładnie tak ...kole Czeskiej granicy to co? pisać na listę dwie osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts