retrofood 25.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 są plusy ... j jo mom minusy... ojjjjj, boszszszsz... tez mam minusy chodziło mi, ze są zalety .... ale jo wszyndzie i zawsze mom minusy... (łoprócz sołtysa, łon widzi ino plusy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Retro .... no coś Ty .... Ty optymista jesteś ... to jak to tak same minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 są plusy ... j jo mom minusy... ojjjjj, boszszszsz... tez mam minusy chodziło mi, ze są zalety .... ale jo wszyndzie i zawsze mom minusy... (łoprócz sołtysa, łon widzi ino plusy) W przypadku niektórych badań jest to bardzo korzystny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Retro .... no coś Ty .... Ty optymista jesteś ... to jak to tak same minusy ewolucji wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 no to się zdecyduj .... ewolucji czy wina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 PS. Baru sama jedziesz na kulig? Retro! No wiesz!! Sama - czyli bez małża, a sposób dotarcia jest na chwilę obecną dwuznaczny: albo w piątek transport by my małż, albo w sobotę z Piczmanami. Daga! Jo tyż mom minusy!! Ale zawsze widzę tylko minusy tych minusów... plusów za cholerę... (widocznie za dużo mam tych minusów w oczętach) Edytowałam! Struś mi uciekł!! Musi mnie już nie luuuubiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1768.gif 28 Dni I KULIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Baru ....nie pamiętam .... taki był ten Twój struś ? http://www.przesylki-ekspresowe.pl/obraz/4596.gif jeśli trafiłam, to zapisuj go sobie szybciutko jako GIF na dysk własnego kompa , potem wrzuć do fotosika, imageshack czy gdzie tam se trzymasz zdjęcia .... odnośnik jako awatar i masz spokój, ze już Ci się nie zgubi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 28 Dni I KULIG http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/party.gif http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/goody.gif http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/party.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Daga! Tak, to mój Pędziwiater!! Dzięki! Walczę z fotosikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Daga! Tak, to mój Pędziwiater!! Dzięki! Walczę z fotosikiem niezamaco .... nie zgub go już .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Daga! Tak, to mój Pędziwiater!! Dzięki! Walczę z fotosikiem kurna, moja sasiadka ma na nazwisko Pędziwiater. Nie kojarzyłem dotąd, że to strusica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Kuuurna!Nie biegnie mi!!Dalej lecę walczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Kuuurna! Nie biegnie mi!! Dalej lecę walczyć! może ma przerwę obiadową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Retro! Ty nie szydź ze mnie tylko powiedz jak to zrobiłeś, że ten Twój olbrzym skacze! Bo jak zapiszę na swoim dysku to on nie biegnie, jak w niego kliknę - biegnie. Jak zapisuję dziada na fotosiku to nie chce biec... Doopa ze mnie a nie "informatyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Retro! Ty nie szydź ze mnie tylko powiedz jak to zrobiłeś, że ten Twój olbrzym skacze! Bo jak zapiszę na swoim dysku to on nie biegnie, jak w niego kliknę - biegnie. Jak zapisuję dziada na fotosiku to nie chce biec... Doopa ze mnie a nie "informatyk" skopiuj adres www który podała Daga, wklej w wyszukiwarkę i otwórz. Dostaniesz pędzącego strusia. Potem najedź na niego myszą, kliknij prawym i potwierdź polecenie "zapisz obrazek" no i wybierz, gdzie sobie na dysku zapiszesz. ja se zapisałem i u mnie biega. No a potem podaj adres z dysku do avatarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witam! Ustalam z mężem ostatecznie nasz przyjazd....i chciałabym znać szczegóły:)) tzn. na kiedy konkretnie zaplanowany jest kulig?? ..... czy sam kulig odbędzie się w piątek czy w sobote??? bo nocna impreza w świetlicy rozumiem, że jest z soboty na niedzielę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 nocna impreza oraz kulig rozpoczyna się w sobotę koło godziny 15-16 , kończy w niedzielę pewnikiem rano co znamy z autopsji ... jeśli ktoś przyjeżdża wcześniej tudzież wyjeżdża poźniej znaczy tyle, ze chce dłużej pobyć w tym rewelacyjnym miejscu i towarzystwie nie rezerwujemy samemu .... dać znać mnie kiedy przyjazd , kiedy wyjazd ... na początku stycznia wykonam listę na podstawie udzielonych mi informacji i wpłat i dam ją Pani Bluszcz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Retro! Pokazuje mi sie komentarz, że adres emblematu jest nieprawidłowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ja wklejam ten: http://www.przesylki-ekspresowe.pl/obraz/4596.gifi wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts