daggulka 27.12.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ..no to udało mi sie namówić męża jedziemy na kulig!!!!!!!! rewelacja ... teraz tylko mi szczegóły podaj : ile osób, kiedy przyjazd, kiedy wyjazd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 od piatku do niedzieli...ja + mąż + córka 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 od piatku do niedzieli... ja + mąż + córka 15 lat no i super ... zdążysz z coolibrem w tą wylicytowaną ruletkę pograć co to obiecałaś na zlot przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 aha.........i mała prośba..... czy byłaby możliwość otrzymania pokoju w głównym budynku?? ... to nie moje wymysły ani wymagania tylko w czasie nocnej imprezy wolałabym mieć córke pod ręką aby od czasu do czasu do niej zajrzeć !!! a tak musiałabym lecieć do budynku obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 od piatku do niedzieli... ja + mąż + córka 15 lat no i super ... zdążysz z coolibrem w tą wylicytowaną ruletkę pograć co to obiecałaś na zlot przywieźć TAKKKKKKKK ruletka juz doszła do mnie......mąz ja dostał pod choinkę no i rakijke przywioze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 kala67 .... zapewne żeby nie robić bałaganu - kwaterować Pani Bluszcz będzie forumowiczów w miarę przyjazdu .... przyjeżdżacie w piątek, więc raczej problemu być nie powinno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 kala67 .... zapewne żeby nie robić bałaganu - kwaterować Pani Bluszcz będzie forumowiczów w miarę przyjazdu .... przyjeżdżacie w piątek, więc raczej problemu być nie powinno .... juz sie ciesze !!! że Was poznam !! i też troche sie boje... bo wkoncu prawie wszyscy sie juz znacie ale mam nadzieje, że jakoś sie wkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 To dosyć wygodne. Wszyscy którzy w piątek przyjadą, będą mieć córcię pod ręką ... :D:D:D Oooooops. Jak to tomkwasowa przeczyta, to ja będę jej rękę miał odbitą, tu.... i ówdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 To dosyć wygodne. Wszyscy którzy w piątek przyjadą, będą mieć córcię pod ręką ... :D:D:D Oooooops. Jak to tomkwasowa przeczyta, to ja będę jej rękę miał odbitą, tu.... i ówdzie .... nie strasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ojjj, tomkwas ... taka cicha woda ... a tu prosze prosze .... Kala .... a coś Ty .... sama zobaczysz ... nie ma się czego obawiać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ojjj, tomkwas ... taka cicha woda ... a tu prosze prosze .... Kala .... a coś Ty .... sama zobaczysz ... nie ma się czego obawiać .... daggulka.........ja wiem, że bedzie SUPEROWO!!!!!!!! tak sobie mysle, że skoro spotkaliście się już nie raz i nadal macie ochotę na wspólne spotkania.....to musza byc z Was wyjątkowi i sympatyczni ludzie!! i tego sie trzymam!!! PS.....mam nadzieje, że moja córcia też Was polubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 a ja jeszcze siedziałam dziś i coraz to nowe kawałki dorzucam do mjuzik na imprezkę a co z tymi głośniczkami do laptoka? ma ktoś i wziąć może jakieś mocniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No i teraz zapadnie taka niezręczna cisza.....Musisz tak ludzi stresować? Święta to mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 a ja jeszcze siedziałam dziś i coraz to nowe kawałki dorzucam do mjuzik na imprezkę a co z tymi głośniczkami do laptoka? ma ktoś i wziąć może jakieś mocniejsze? ja mam takie głośniczki to komputera córki......ale nie znam sie i nie wiem czy sie nadadzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 nie stresuje ... i nie chcę ciszy.....macie gadać, nawijać jak ten osioł ze shreka w pracy mi się zjeb.... sorki, spierniczyły to mogę odżałować i kulić jakieś lepsze przy okazji i wtedy wezmę na kulig .... to może faktycznie nie ma co stresować ino od razu tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 dagulko.....jeszcze dla pewności zapytam...... przyjeżdżam w piątek....i wtedy kolacja i śniadanko w sobote rano we wlasnym zakresie prawda?? a właściwie to o której planujecie w piątek tam się zjawic??? i czy ktos z Was jeżdzi lub planuje narty w sobote od rana przed kuligiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 a , i klawiatura mi się wytarła no , to zamówię na allegro ... głośniki i klawiaturę niech mnie kto oświeci jakiej mocy mają być te głośniki coby było na tym kuligu coś słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Mnie sie akurat tez spier.... znaczy sub przestał gadać. Też przemyśliwam nad kupnem nowych, ale jesce się wahum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 dagulko.....jeszcze dla pewności zapytam...... przyjeżdżam w piątek....i wtedy kolacja i śniadanko w sobote rano we wlasnym zakresie prawda?? Tak - jak ładnie poprosimy i zrobimy tak: http://beatris.blox.pl/resource/shrek2.jpg to może nam faceci zrobią albo jak nie - to sie zrobi jakieś kacanapki tudzież skoczy do knajpki a właściwie to o której planujecie w piątek tam się zjawic??? i czy ktos z Was jeżdzi lub planuje narty w sobote od rana przed kuligiem???? ja jeszcze nie wiem .... mam w piatek urlop ...ale nie wiem o której przyjadę ... pewnie cały dzień się będą ludziska zjeżdżać ... a na narty coś mi świta , że ktoś se planował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts