cieszynianka 28.12.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Niestety już dobranoc mówię (zwłaszcza, iż troszkę dziś "poczytałem" i taki jakiś słabawy jestem ) pozdrawiam gorąco Moja Większa Połowa zaległa zaraz po powrocie do domu, myślę, że również "czytanie" się do tego przyczyniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja 4 stycznia dopiero do pracy (urlopik Tinek sobie wziął ) nie mów tego głośno żebyś jakimiś grabiami nie dostał od tych do dziś w pracy muszą zaiwaniać UWAGA UWAGA 26 DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no hej..... piszę jak u mnie jest na dziś dzień...bo ci będzie jutro nie wiem....... dziś wygląda to tak że znalazłam prace która średnio mi się podoba ale powoduje że nie mam stresicy żołądkowej....w styczniu jestem tam na umowę zlecenie od lutego umowa o pracę....i właśnie w styczniu chcą mnie szkolić w weekendy .....powiedziałam że od dawna mam zarezerwowany weekend 23/24/25 ale na razie powiedzieli ze szans nie ma....będę z nimi nadal negocjować.....ale tu określić się trzeba i wpłacić zadatek co jest dla mnie w 100% jasne....nie wiem co mam zrobić dlatego milczałam bo mi przykro i głupio bo się nakręciłam jak dziecko a teraz mnie z piaskownicy wyjęli i zabawki zabrali.... druga strona jest taka że czekam na odp. z 2 miejsc i z przecieków wiem że sprawa ma się w do sylwestra rozwiązać...tzn. maja mnie na rozmowę zaprosić i wtedy zobaczymy?????????????????????????? na tych 2 miejscach bardziej mi zależy więc jeśli tylko się odezwą to ja po prostu spadam z tego umówionego miejsca i tym samym jadę na kulig czego bardzo chcę..... ale jest 28 i ja nadal nie mogę się określić a wiem że trzeba... i co teraz???? rozumiecie że nie mogę pozwolić sobie na olanie umówionej pracy bo wiem ze to się na mnie zemści i będę żyła w totalnym stresie co dalej?? podsumowując: jaka jest możliwość przeciągnięcia deklaracji....lub ile muszę wpłacić zadatku?.. noż kurczę przepraszam ale tak się porobiło...specjalnie pisze tu a nie na priv do Daggi zeby sprawa była jasna..sama nie raz byłam organizatorem spendów przeróżnych.....i rozumiem że ilość noclegów i żywności musi być ściśle ustalona....... chyba ze ktoś mnie potem przygarnie????????????????????? bożżżżżżżżżsssszzzzzzze mążżżżzz mnie zakatrupi.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 kordzina .... słońce Ty nasze ... nie ulega wątpliwości, ze sytuacja jest wyjątkowa ... ja myślę, że jest możliwość zarezerwowania tego jednego miejsca jako niepewniaka .... masz tyle czasu , ile potrzebujesz .... jeszcze niech się Cieszka wypowie ...ale ja sądze, ze tutaj jest sytuacja wyjatkowa i będzie mozliwość cuś wykombinować z tym jednym miejscem ... nie stresuj się .... i nic nie wpłacaj dopóki nie bedziesz pewna przyjazdu .... my poczekamy ile trzeba i wstępnie to jedno miejsce zarezerwujemy jako "na wszelki wypadek" , oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kordzina rozumiemy, wiemy i trzymamy kciuki żeby był ten lepszy wariant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ... słońce Ty nasze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ... słońce Ty nasze .... U mnie pada śnieg i słońca nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 boższe dzięki......obiecyję ze jak tylko bęe coś wiedzieć dam znać....naprawdę przepraszam za zamieszanie...bo wiem jakie to kłopotliwe......nie wiem jak to w innych latach bywało ale nie chcę po prostu zawieżć zaufania...dla mnie internet nie jest anonimowy..więc jeśli potrezbne są jakieś wpłaty bezpieczeństwa to dajcie znać....ale bardzo sie ciesże gdyby była taka szansa załatwienia bo mnie to mierziło a żal by mi było starszliwie... i tak już wczorj w domu zamarudziłam i mi właśnie mąż powiedział o tych grabkach i piaskownicy ale potem się śmialiśmy że dlamnie taki wypad w góry to ważniejesze niż te grabki i piaskownica.....ale niestety nie ważniejsze niż praca a z tej pracy płaca.......zobaczymy jak to sie rozwinie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no to czekamy , kordzina ... ja mam nadzieje, że bedzie dobrze i przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja tez mam nadzieję że chociaż na jeden dzień uda mi się zawitać. Kasę do końca grudnia wpłacę bez znaczenia czy pojadę czy nie będzie najwyżej na flaszkę dla wszystkich Trzymać kciuki za kordzinke i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no dyć trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 28.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dagulla słońce ty moje czy ty żyjesz od imprezy do imprezy? A tak na marginesie co slychac we wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dagulla słońce ty moje czy ty żyjesz od imprezy do imprezy? A tak na marginesie co slychac we wsi... tia ... od imprezy do imprezy ..... forumowej na naszej wsi wszyscy żyją i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dagulla słońce ty moje czy ty żyjesz od imprezy do imprezy? A tak na marginesie co slychac we wsi... A Asterix to rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dagulla słońce ty moje czy ty żyjesz od imprezy do imprezy? A tak na marginesie co slychac we wsi... A Asterix to rodzina? Asterix nie wiem , ale Paradox buduje dom 300 metrów ode mnie w lini prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dagulla słońce ty moje czy ty żyjesz od imprezy do imprezy? A tak na marginesie co slychac we wsi... A Asterix to rodzina? Asterix nie wiem , ale Paradox buduje dom 300 metrów ode mnie w lini prostej To górka Was dzieli czy rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dupna łąka przez którą nie odważyłabym się przejść ... trawsko do pasa ...cholera wie co tam żyje w tych chaszczach więc trza iść naokoło drogą - a to już bedzie więcej niż 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 28.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Daga a cos ty sie tak zaszyła ze cie na miescie nie widac A w tych chaszczach latem widziałem duzego zaskronca... wiec jak bedziesz wpadala na kawe to proponuje ulica Nio i zawsze mnie zastanawialo jak bardzo Tomek musi byc wyrozumiały ze sama cie puszcza na te wszystke imprezki nio chyba ze ma tam swoja wtyczke ktora cie kontroluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nio i zawsze mnie zastanawialo jak bardzo Tomek musi byc wyrozumiały ze sama cie puszcza na te wszystke imprezki nio chyba ze ma tam swoja wtyczke ktora cie kontroluje... bo to się zaufanie nazywa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kordzina słońce Ty nasze, maszeruj na to szkolenie, wiadomo, że to sprawa priorytetowa, a jak Ci się uda wyrwać, to z pewnością miejsce dla Ciebie się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts