Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Zazdroszczę Wam! Juz dawno z mezem przeklelismy ten pie....ny Gdańsk. Ani morza nie lubimy i tlumow na plazy a w gory daleko. ja cale dziecinstwo jezdzilam na kuligi za traktorem, to jakis koszmar. taaki kawal mamy w te gory....a taki sentyment...

To juz jak sie ktos tam wybiera to nie na 2 dni, to cala wyprawa dla nas. Ale bede Wam kibicowac, obyscie sie super bawili. pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zazdroszczę Wam! Juz dawno z mezem przeklelismy ten pie....ny Gdańsk. Ani morza nie lubimy i tlumow na plazy a w gory daleko. ja cale dziecinstwo jezdzilam na kuligi za traktorem, to jakis koszmar. taaki kawal mamy w te gory....a taki sentyment...

To juz jak sie ktos tam wybiera to nie na 2 dni, to cala wyprawa dla nas. Ale bede Wam kibicowac, obyscie sie super bawili. pozdrawiam.

Gdybyście jednak się zdecydowali z tego ...olonego Gadńska przyjechać, to serdecznie zapraszamy, jeszcze jest czas, żeby się zdeklarować :wink:

Dąbry więczóóórrr...

Czy ktoś może coś "czyta"? Bo ja w biegu cały dzień spędziłam (chociazżmam urlop od jednej pracy, drugą odbębniłam) i teraz zasiadłam ze szklaneczką...

No rrranyyy!

Cały czas kombinuję jakby tu z tymi nartami się przywlec w piątek... No normalnie jak scerbaty na suchary sie napaliłam :roll:

No i se jeszcze takie wyjście wykombinowałam... Jakbym się zawiozła na pociąg u mnie we wsi, jakimś cudem wlazła do wagonu z plecakiem i nartami to może by mnie kto odebrał gdzieś po drodze? Kraków, albo dalej...

No ludeckowie mili... Myślta i ratujta!!!

Kordzinko kochana!

Paweł powiedział, że dla Ciebie, zwolni miejsce w pokoju i na dworze gotów się przespać :D Tak Cię tu wszyscy kochamy! Życzę, aby sprawy poukładały się jak najlepiej i żeby udało Ci się BYĆ!

Pozdrawiam wszystkich

:wink:

Dąbry więczóóórrr...

Czy ktoś może coś "czyta"? Bo ja w biegu cały dzień spędziłam (chociazżmam urlop od jednej pracy, drugą odbębniłam) i teraz zasiadłam ze szklaneczką...

No rrranyyy!

Cały czas kombinuję jakby tu z tymi nartami się przywlec w piątek... No normalnie jak scerbaty na suchary sie napaliłam :roll:

No i se jeszcze takie wyjście wykombinowałam... Jakbym się zawiozła na pociąg u mnie we wsi, jakimś cudem wlazła do wagonu z plecakiem i nartami to może by mnie kto odebrał gdzieś po drodze? Kraków, albo dalej...

No ludeckowie mili... Myślta i ratujta!!!

no z ochotą byśmy Cie wzieli.....bo busem bedziemy jechac, więc miejsca bedzie sporo.......ale z Grudziądza to chyba nie przez Rzeszow niestety :cry:

Kala!

Dzięki, ale faktycznie nie po drodze jakby ten mój Rzeszów...

Daga!

Do Krościenka miałabym dojechać... To chyba słabo wykonalne z takim bagażem...

Albo się małżowi terminy zgrają albo pkp i pomocna dłoń :wink: samochód znaczy - po drodze...

Albo... trzymajmy kciuki, żeby Piczmany w totka wygrały to pojadą w piątek :D

do czwy przyjedz to pojedziesz ze mna :) i dagulke po drodze zgarniemy ;0

No poczkej mi tu!! Musi być Święte Miasto?

Ale bez Kraków bedziesz jechał?!?! :roll:

Bo jak tak - to mi styknie, jeno byś się musiał w okolice dworca głównego wpakować!

Tfuuuuu... na zumi sprawdziłam... Katowice wchodza w grę!!

no jade po dagulke do jej miejscowosci przez katowice.

no, i załatwione :D

szczegóły obgadajcie między sobą ... :wink:

i jak to ładnie , kulturalnie i yntelygentnie ujął ..... miejscowości .... :roll:

dyć to wiocha jezd a nie miejscowość :lol: :lol: :lol:

Gość coolibeer
w piątek rano śmigam do dagulki tzn po nią i jak coś mogę zachaczyć o katowice więc jak cos prosze o info. teraz jestem na instalacji windowsa u znajomcyh więc odpisze później jak cos to priv

Dobrze że wyszło dobrze :D

A z Nami Retro na pocieszenie jedzie :wink:

że jak ...... :o

jedzie i nic mi nie powiedział? nie potwierdził?

ojjjjj.... minus jak stąd do Warszawy ..... kolejny , Retro - kolejny do kolekcji tych co to je same widzisz :D

bardzo się cieszę, Retro że jedziesz ... :D

Chyba jeszcze pewien nie jest więc nie potwierdził ale Ja sprytnie Go zagadałem i wstępnie jesteśmy umówieni. :wink:

Mam nadzieję ze nie zepsułem niespodzianki jeśli to o to chodziło :roll:

Przyjeżdżamy w Sobotę w godzinach popołudniowych, wyjeżdżamy w Niedzielę koło Południa!

Piczman!

No bo obojne w jaki sposób się na kulig dostanę, to wracam z Wami, wiesz?? :lol: :roll: :lol:

ja pierdziu ....ale bedziecie mieć wesoło :lol:

Piczman - przyjęłam ....

kurrrrde .... juz się nie mogę tej imprezy doczekać .... :D