dorbie 28.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zazdroszczę Wam! Juz dawno z mezem przeklelismy ten pie....ny Gdańsk. Ani morza nie lubimy i tlumow na plazy a w gory daleko. ja cale dziecinstwo jezdzilam na kuligi za traktorem, to jakis koszmar. taaki kawal mamy w te gory....a taki sentyment...To juz jak sie ktos tam wybiera to nie na 2 dni, to cala wyprawa dla nas. Ale bede Wam kibicowac, obyscie sie super bawili. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zazdroszczę Wam! Juz dawno z mezem przeklelismy ten pie....ny Gdańsk. Ani morza nie lubimy i tlumow na plazy a w gory daleko. ja cale dziecinstwo jezdzilam na kuligi za traktorem, to jakis koszmar. taaki kawal mamy w te gory....a taki sentyment... To juz jak sie ktos tam wybiera to nie na 2 dni, to cala wyprawa dla nas. Ale bede Wam kibicowac, obyscie sie super bawili. pozdrawiam. Gdybyście jednak się zdecydowali z tego ...olonego Gadńska przyjechać, to serdecznie zapraszamy, jeszcze jest czas, żeby się zdeklarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dąbry więczóóórrr... Czy ktoś może coś "czyta"? Bo ja w biegu cały dzień spędziłam (chociazżmam urlop od jednej pracy, drugą odbębniłam) i teraz zasiadłam ze szklaneczką... No rrranyyy! Cały czas kombinuję jakby tu z tymi nartami się przywlec w piątek... No normalnie jak scerbaty na suchary sie napaliłam No i se jeszcze takie wyjście wykombinowałam... Jakbym się zawiozła na pociąg u mnie we wsi, jakimś cudem wlazła do wagonu z plecakiem i nartami to może by mnie kto odebrał gdzieś po drodze? Kraków, albo dalej... No ludeckowie mili... Myślta i ratujta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kordzinko kochana! Paweł powiedział, że dla Ciebie, zwolni miejsce w pokoju i na dworze gotów się przespać Tak Cię tu wszyscy kochamy! Życzę, aby sprawy poukładały się jak najlepiej i żeby udało Ci się BYĆ! Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Baru ... z labas1 się kontaktowałaś? nie da rady się z nim zabrać? coś pisał wcześniej , ale nie wiem czy ma po drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dąbry więczóóórrr... Czy ktoś może coś "czyta"? Bo ja w biegu cały dzień spędziłam (chociazżmam urlop od jednej pracy, drugą odbębniłam) i teraz zasiadłam ze szklaneczką... No rrranyyy! Cały czas kombinuję jakby tu z tymi nartami się przywlec w piątek... No normalnie jak scerbaty na suchary sie napaliłam No i se jeszcze takie wyjście wykombinowałam... Jakbym się zawiozła na pociąg u mnie we wsi, jakimś cudem wlazła do wagonu z plecakiem i nartami to może by mnie kto odebrał gdzieś po drodze? Kraków, albo dalej... No ludeckowie mili... Myślta i ratujta!!! no z ochotą byśmy Cie wzieli.....bo busem bedziemy jechac, więc miejsca bedzie sporo.......ale z Grudziądza to chyba nie przez Rzeszow niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kala! Dzięki, ale faktycznie nie po drodze jakby ten mój Rzeszów... Daga! Do Krościenka miałabym dojechać... To chyba słabo wykonalne z takim bagażem... Albo się małżowi terminy zgrają albo pkp i pomocna dłoń samochód znaczy - po drodze... Albo... trzymajmy kciuki, żeby Piczmany w totka wygrały to pojadą w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 do czwy przyjedz to pojedziesz ze mna i dagulke po drodze zgarniemy ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 do czwy przyjedz to pojedziesz ze mna i dagulke po drodze zgarniemy ;0 No poczkej mi tu!! Musi być Święte Miasto? Ale bez Kraków bedziesz jechał?!?! Bo jak tak - to mi styknie, jeno byś się musiał w okolice dworca głównego wpakować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 do czwy przyjedz to pojedziesz ze mna i dagulke po drodze zgarniemy ;0 No poczkej mi tu!! Musi być Święte Miasto? Ale bez Kraków bedziesz jechał?!?! Bo jak tak - to mi styknie, jeno byś się musiał w okolice dworca głównego wpakować! Tfuuuuu... na zumi sprawdziłam... Katowice wchodza w grę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no jade po dagulke do jej miejscowosci przez katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no jade po dagulke do jej miejscowosci przez katowice. no, i załatwione szczegóły obgadajcie między sobą ... i jak to ładnie , kulturalnie i yntelygentnie ujął ..... miejscowości .... dyć to wiocha jezd a nie miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze że wyszło dobrze A z Nami Retro na pocieszenie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 w piątek rano śmigam do dagulki tzn po nią i jak coś mogę zachaczyć o katowice więc jak cos prosze o info. teraz jestem na instalacji windowsa u znajomcyh więc odpisze później jak cos to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze że wyszło dobrze A z Nami Retro na pocieszenie jedzie Ale fajnie Kiedy przyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dobrze że wyszło dobrze A z Nami Retro na pocieszenie jedzie że jak ...... jedzie i nic mi nie powiedział? nie potwierdził? ojjjjj.... minus jak stąd do Warszawy ..... kolejny , Retro - kolejny do kolekcji tych co to je same widzisz bardzo się cieszę, Retro że jedziesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Chyba jeszcze pewien nie jest więc nie potwierdził ale Ja sprytnie Go zagadałem i wstępnie jesteśmy umówieni. Mam nadzieję ze nie zepsułem niespodzianki jeśli to o to chodziło Przyjeżdżamy w Sobotę w godzinach popołudniowych, wyjeżdżamy w Niedzielę koło Południa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Piczman! No bo obojne w jaki sposób się na kulig dostanę, to wracam z Wami, wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wychodzi na to że wyszedłem na tym najlepiej jak można było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Piczman! No bo obojne w jaki sposób się na kulig dostanę, to wracam z Wami, wiesz?? ja pierdziu ....ale bedziecie mieć wesoło Piczman - przyjęłam .... kurrrrde .... juz się nie mogę tej imprezy doczekać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts