Baru 28.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wychodzi na to że wyszedłem na tym najlepiej jak można było Znaczy jak Zabłocki??? A tak na poważnie... to zmieściłabym się z tym moim przydługim garbem do Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Bez obawy, 406 to spore auto, w 4 osoby będzie wygodnie. Do tego przyjmując opcję ze troje pije to dodatkowo mamy "prawie" afterparty na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Bez obawy, 406 to spore auto, w 4 osoby będzie wygodnie. Do tego przyjmując opcję ze troje pije to dodatkowo mamy "prawie" afterparty na kółkach i tak beze mnie ..... toż to grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Do tego przyjmując opcję ze troje pije to dodatkowo mamy "prawie" afterparty na kółkach Ołłł dżizaaaaas!! Coolibeer! A o której miałabym być w tych Katowicach, hęęęęę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A o której miałabym być w tych Katowicach, hęęęęę? im wcześniej tym lepiej .... chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Bez obawy, 406 to spore auto, w 4 osoby będzie wygodnie. Do tego przyjmując opcję ze troje pije to dodatkowo mamy "prawie" afterparty na kółkach Żeby tylko nie było "preparty", bo jeszcze gdzie po drodze się zadekujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A że Ja prowadzę to ,,, Retro Paniom kwas zaserwuje jak zostanie! Dobrej nocy ludziska, jutro remanent mnie czeka . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 sprawdz o ktorej mozesz byc ja sie podporzadkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A że Ja prowadzę to ,,, Retro Paniom kwas zaserwuje jak zostanie! Dobrej nocy ludziska, jutro remanent mnie czeka . Pozdr. Niech Opatrzność ma je w swojej opiece Retrowy kawas ma wielką siłę rażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zaraz północ- skończy się nam gadka... Popatrz jak wyglądają połączenia... Nie za specjalnie... http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=2&ident=bz.02749829.1262039326&REQ0HafasScrollDir=1 Oczywiście najlepiej by było dla mnie bez przesiadek, z przyczyn wiadomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie, niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A teraz?? http://freakshare.net/files/zc20wn6o/Brzydula.S01E08.PL.WebRip.XviD-MiSia.avi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.12.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zazdroszczę Wam! Juz dawno z mezem przeklelismy ten pie....ny Gdańsk. Ani morza nie lubimy i tlumow na plazy a w gory daleko. ja cale dziecinstwo jezdzilam na kuligi za traktorem, to jakis koszmar. taaki kawal mamy w te gory....a taki sentyment... To juz jak sie ktos tam wybiera to nie na 2 dni, to cala wyprawa dla nas. Ale bede Wam kibicowac, obyscie sie super bawili. pozdrawiam. Gdybyście jednak się zdecydowali z tego ...olonego Gadńska przyjechać, to serdecznie zapraszamy, jeszcze jest czas, żeby się zdeklarować Sorry, ale to mialo byc to ladniejsze slowo z brzydkich. Bo ciagle sie wkurzamy ze do gór mamy daleko - na narty daleko, aby polazic w lato - daleko, a nawet mieszkajac na pld Polski jest szansa na odpady granitowe na podjazd w dobrej cenie, szambo to mamy z Radomia bo z Gdanska by nas koszlowalo 2x tyle liczac nawet przewoz. Niestety podziekujemy, kilka rzeczy sie na to sklada, przede wszystkim odleglosc ale i inne,ale zycze Wam cudnej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Zazdroszczę Wam! Juz dawno z mezem przeklelismy ten pie....ny Gdańsk. Ani morza nie lubimy i tlumow na plazy a w gory daleko. ja cale dziecinstwo jezdzilam na kuligi za traktorem, to jakis koszmar. taaki kawal mamy w te gory....a taki sentyment... To juz jak sie ktos tam wybiera to nie na 2 dni, to cala wyprawa dla nas. Ale bede Wam kibicowac, obyscie sie super bawili. pozdrawiam. Gdybyście jednak się zdecydowali z tego ...olonego Gadńska przyjechać, to serdecznie zapraszamy, jeszcze jest czas, żeby się zdeklarować Sorry, ale to mialo byc to ladniejsze slowo z brzydkich. Bo ciagle sie wkurzamy ze do gór mamy daleko - na narty daleko, aby polazic w lato - daleko, a nawet mieszkajac na pld Polski jest szansa na odpady granitowe na podjazd w dobrej cenie, szambo to mamy z Radomia bo z Gdanska by nas koszlowalo 2x tyle liczac nawet przewoz. Niestety podziekujemy, kilka rzeczy sie na to sklada, przede wszystkim odleglosc ale i inne,ale zycze Wam cudnej zabawy wyszedł krasnoludek z mysiej norki pod korzeniem dębu na środku Wielkiego Lasu, przeciągnął się, rozprostowując kości i zawołał: O KURRR..A JAK JA MAM WSZĘDZIE DALEKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A po kuligu, trzeba obmyć grzeszne ciało... http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/g/s/Swieta_lodowatej_kapieli_3765733.jpg http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/v/8/Swieta_lodowatej_kapieli_3765728.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A po kuligu, trzeba obmyć grzeszne ciało... http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/z/q/Swieta_lodowatej_kapieli_3765724.jpg Chyba zwariowałeś w zimnej wodzie doopę moczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ale kapelusz ma fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.12.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ale kapelusz ma fajny... ... że o rękawiczkach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aha, to my jak juhasy, musimy z ciupaskami... http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/a/d/Swieta_lodowatej_kapieli_3765712.jpg a z tamtej górki to się zjeżdża. Od razu do kąpieli. http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/i/p/Swieta_lodowatej_kapieli_3765708.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.12.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aha, to my jak juhasy, musimy z ciupaskami... http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/a/d/Swieta_lodowatej_kapieli_3765712.jpg Lodołamacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts