cieszynianka 11.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tak dokładnie to jest gmina Istebna, a miejscowość Koniaków (przystanek autobusowy Dachtony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 11.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rodzina ma dom w miejscowosci Istebna.... Wstepnie mozesz napisac, choc jeszcze sie odezwiemy, ale to jak pisalem, my bysmy pewnie pojechali tam na pare dni i jesli ktos ma ochote, to pewnie pokoik wolny by sie znalazl. Tylko uprzedzam, bo jest tylko wychodek:P Tzn chodzi mi o to ze nie ma WC, wiec do kibelka trza na zewnatrz do wychodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Piczmany! A Wy jeżdżące nartowo jezdeście? Bo ja osobiście chętnie bym się kopyrtnęla na kilka zjazdów... Daga!! Dopisz Retro do listy - odezwał się był! Cieszka! Kiedy tam taaaaaakie śniegi byli, aaaa?? Zdjęcia, które Daggulka dostała są z dwóch imprez. Jedna w zeszłym roku, a druga 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 u mnie wchodzi w grę tylko weekend (praca )... więc skorzystam z pokoju na jedną noc u Państwa Bluszcz ... tudzież w okolicy ale może faktycznie ktoś chciałby na dłużej ...fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.10.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ja zostaje dluzej na desce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 12.10.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kurna ja jezdzic nie umiem:P Ja tylko na sankach potrafie zjezdzac:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kurna ja jezdzic nie umiem:P Ja tylko na sankach potrafie zjezdzac:P:P:P Jak co udzielę nauki chętnym jazdy na snowboardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.10.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kurna ja jezdzic nie umiem:P Ja tylko na sankach potrafie zjezdzac:P:P:P Jak co udzielę nauki chętnym jazdy na snowboardzie o....o....o...... to może zostanę do poniedziałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kurna ja jezdzic nie umiem:P Ja tylko na sankach potrafie zjezdzac:P:P:P Jak co udzielę nauki chętnym jazdy na snowboardzie o....o....o...... to może zostanę do poniedziałku? Ja chyba od Piątku tam zajadę do Niedzieli. Bo poniedziałki mam gorące w pracy i muszę być Mój plan to taki że Piątek i Sobotę śmigam a poźniej imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 12.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja zostaje dluzej na desce:) no widzisz i tu jeż się nie narażasz tylko plusujesz ja też borę narty i myślę że pojezżę i przed imprezą i po...szczegółnie to po będzie fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 12.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 My nigdy nie jeździli ale zawsze chcieli coolibeer nauczysz nas szusować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wy se najprzód powrót do pionu zaplanujcie, a dopiero potem narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 My nigdy nie jeździli ale zawsze chcieli coolibeer nauczysz nas szusować? z miłą chęcią retroofod kto tu ostatnio pionu potrzebował to nie będę głośno mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 12.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cooliber- a ty deskarz jesteś???... to ci pośmigamy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cooliber- a ty deskarz jesteś???... to ci pośmigamy???? snołbordzista jestem, narciarzem byłem 8 sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 12.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cooliber- a ty deskarz jesteś???... to ci pośmigamy???? snołbordzista jestem, narciarzem byłem 8 sezonów wiadomo wiadomo snoł...bordzista ja się nigdy nie dałam przekonać ze deska lepsza, mówię fajna ale wolę narty...też tak wstępnie planuję przyjechać piatek-niedziela...to da 2 dni szaleństwa...i noc szaleństwa.... i dzień odpoczynku ...na stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja w 6 sezonie wybiłem nogę na podpiciu i niestety but narciarski już nie siedział na nodze tak jak powinien. Włożyłem bucika snowbordowego i już tak zostało. No to widzę że na stoku sam nie będę Kto jeszcze pośmiga z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja w 6 sezonie wybiłem nogę na podpiciu i niestety but narciarski już nie siedział na nodze tak jak powinien. Włożyłem bucika snowbordowego i już tak zostało. No to widzę że na stoku sam nie będę Kto jeszcze pośmiga z nami? Ja chętnie ale byłoby too fast and only one time , a potem gipsy king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja też nie bedę śmigał, bo bym wam górkę zrównał i byłoby po zabawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Panowie, są jeszcze sanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts