Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rodzina ma dom w miejscowosci Istebna.... Wstepnie mozesz napisac, choc jeszcze sie odezwiemy, ale to jak pisalem, my bysmy pewnie pojechali tam na pare dni i jesli ktos ma ochote, to pewnie pokoik wolny by sie znalazl. Tylko uprzedzam, bo jest tylko wychodek:P

Tzn chodzi mi o to ze nie ma WC, wiec do kibelka trza na zewnatrz do wychodka

Piczmany!

A Wy jeżdżące nartowo jezdeście?

Bo ja osobiście chętnie bym się kopyrtnęla na kilka zjazdów... :lol:

Daga!!

Dopisz Retro do listy - odezwał się był!

Cieszka!

Kiedy tam taaaaaakie śniegi byli, aaaa??

Zdjęcia, które Daggulka dostała są z dwóch imprez. Jedna w zeszłym roku, a druga 2 lata temu :wink:

Gość coolibeer
kurna ja jezdzic nie umiem:P

Ja tylko na sankach potrafie zjezdzac:P:P:P

Jak co udzielę nauki chętnym jazdy na snowboardzie ;)

o....o....o...... to może zostanę do poniedziałku? :p

Ja chyba od Piątku tam zajadę do Niedzieli. Bo poniedziałki mam gorące w pracy :) i muszę być :) Mój plan to taki że Piątek i Sobotę śmigam a poźniej imprezka :)

cooliber- a ty deskarz jesteś???... to ci pośmigamy????

snołbordzista jestem, narciarzem byłem 8 sezonów :)

wiadomo wiadomo snoł...bordzista :lol: :lol: ja się nigdy nie dałam przekonać ze deska lepsza, mówię fajna ale wolę narty...też tak wstępnie planuję przyjechać piatek-niedziela...to da 2 dni szaleństwa...i noc szaleństwa.... i dzień odpoczynku ...na stoku...

Gość coolibeer
Ja w 6 sezonie wybiłem nogę na podpiciu i niestety but narciarski już nie siedział na nodze tak jak powinien. Włożyłem bucika snowbordowego i już tak zostało. No to widzę że na stoku sam nie będę :) Kto jeszcze pośmiga z nami?

Ja w 6 sezonie wybiłem nogę na podpiciu i niestety but narciarski już nie siedział na nodze tak jak powinien. Włożyłem bucika snowbordowego i już tak zostało. No to widzę że na stoku sam nie będę :) Kto jeszcze pośmiga z nami?

Ja chętnie ale byłoby too fast and only one time :lol: , a potem gipsy king :lol: