Gość coolibeer 29.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Baru fatalne połączenia powiem tylko... zero jakiś możliwości ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aha, to my jak juhasy, musimy z ciupaskami... http://img.interia.</p><p> pl/wiadomosci/nimg/a/d/Swieta_lodowatej_kapieli_3765712.jpg a z tamtej górki to się zjeżdża. Od razu do kąpieli. http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/i/p/Swieta_lodowatej_kapieli_3765708.jpg wow !!!! to widze, że trzeba na kulig zabrac kostium kąpielowy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No a jak? Na golasa chcesz latać? Przy córce co 15 lat ma? I coolibeerze, co ma niewiele więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 25 dni ..... http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/muzyka/muzyka3_(http://www.e-gify.pl).gif Przy córce co 15 lat ma? I coolibeerze, co ma niewiele więcej? aaaaaleeeee jazda ... zaraz przyjdzie i sie zbuldoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Niby czemu? Ja jak pijany i wyluzowany to jeszcze mniej mam w czapie Mówi się czasem że jesteśmy "jak dzieci" A jeszcze jak jedziemy się odstresować to już w ogóle masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dobra dobra ... mów za siebie a serio .... kuźwa - rola organizatora zawsze zobowiązuje ... ale tym razem to Cieszka organizuje, więc może mnie się uda na kuligu nieco bardziej wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 25 dni ..... http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/muzyka/muzyka3_(http://www.e-gify.pl).gif Przy córce co 15 lat ma? I coolibeerze, co ma niewiele więcej? aaaaaleeeee jazda ... zaraz przyjdzie i sie zbuldoczy Myślisz, że posunie się do zastraszania? I czy jest jeszcze sens ryzykowania zdrowiem i jechania na kulig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Myślisz, że posunie się do zastraszania? I czy jest jeszcze sens ryzykowania zdrowiem i jechania na kulig? do zastraszania to może się nie posunie, ale mioże rozdać żółte karteczki a'propos karteczek ... Piczman ... jak tam nasze identyfikatory? kurrrrde ... zapomniałam zawieszki zamówić ... już zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Na razie śnią mi się po nocach, może kilka dni przed kuligiem dostanę olśnienia i zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Na razie śnią mi się po nocach, może kilka dni przed kuligiem dostanę olśnienia i zrobię nie może ino na pewno Cie olśni i zrobisz ... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No a jak? Na golasa chcesz latać? Przy córce co 15 lat ma? I coolibeerze, co ma niewiele więcej? Temu Panu już podziękujemy Piczman ty dobrze gadasz Pijesz ze mną Dagulka wyluzujesz się wyluzujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dagulka wyluzujesz się wyluzujesz... no to widze że jakby poniekąd nie mam innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja to chyba jakiś mocno konfliktowy zawodnik muszę być. Coolibeerowi nagadałem zazdrośnie, że młodszy, a przed chwilą daggulka mi dołożyła, że mam niepoprawny dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tomkwas ... no wiesz? Ty małpo , ściamniaczu jeden ... wcale nie że masz niepoprawny dziennik tylko że w nim kota mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Czyli niepoprawny, bo czegoś mu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Baru fatalne połączenia powiem tylko... zero jakiś możliwości ruchu... Noooo porażka... A o której byś chciał przejeżdżać przez te Katowice? Daga! Ile się do Ciebie z Katowic jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Baru fatalne połączenia powiem tylko... zero jakiś możliwości ruchu... Noooo porażka... A o której byś chciał przejeżdżać przez te Katowice? Daga! Ile się do Ciebie z Katowic jedzie? jeśli ja jadę to ponad godzinę .... jak jedzie mój brat to pół 60-70km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bo mam dwa pociągi... Albo się przesiadam w K-wie i mam na to wg rozkładu 13min i wtedy jestem w Katowicach o 10.25; albo jadę ciurem i jestem w K-cach o 10.47. 22 min różnicy, ale przesiadka z nartami to hardkor dla mnie. Poza tym już kiedyś też miałam w Krakowie z 15min na przesiadkę i polazłam w inną stronę tam na dole. Myślałam, że potem umrę jak już dopadłam tego pociągu - chyba starzeję się. No bo przeca to nie od cygarów, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Baru ... bez przesiadek .... kilka minut nie zbawi nikogo - wygoda wazniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bo wtedy bylibyśmy u Ciebie w okolicach 11.40-12.00, a na miejsce jest od Ciebie 40km, tak? Czyli koło 13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts