Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Bo wtedy bylibyśmy u Ciebie w okolicach 11.40-12.00, a na miejsce jest od Ciebie 40km, tak? Czyli koło 13...

Baru ...coolibeer sprawdził, i ten o 10.22 jest bez przesiadki ... sprawdź dokładnie .... cobys się nie stresowała potem ....

no i ja mysle, ze jak bedziemy o 13 na miejscu to git :wink:

a poza tym to mna się aże tak nie musicie przejmowac i jesli np. wygodniej Wam jechac od razu do Istebnej z katowic to tak zróbcie ... ja sie przypne do kogoś innego lub pojadę Milusiem ... mam wiele rozwiązań ... :wink:

Baru ... daj coolibrowi swój nr. gg na priv ... łatwiej Wam się bedzie porozumieć ...

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer

Baru z PKP wynika że masz jakieś połączenia w miarę.

Zgadzamy się na to :)

1 połączenie które możesz brać pod uwagę to:

wyjazd 06:50 przyjazd do Katowic 10:47 http://rozklad-pkp.pl/img/ir_pic.gif Dasz radę? tym?

Daga!

No co Ty!! Przeze mnie Coolibeer by Cię miał nie zabrać?! :o Zwariowałaś chyba!!

Ja nie wiem jak on to sprawdzał, ale przesiadka jest, najpierw jadę IR a potem TKL-em, chyba cosik pokręcił...

Edytowałam boście już podopisywali :lol: ...

No właśnie ten co przyjeżdża o 10.47 wchodzi w grę... Tylko się mnie wydawało, że trochę późnawo...

Gość coolibeer
Daga!

No co Ty!! Przeze mnie Coolibeer by Cię miał nie zabrać?! :o Zwariowałaś chyba!!

Ja nie wiem jak on to sprawdzał, ale przesiadka jest, najpierw jadę IR a potem TKL-em, chyba cosik pokręcił...

Edytowałam boście już podopisywali :lol: ...

No właśnie ten co przyjeżdża o 10.47 wchodzi w grę... Tylko się mnie wydawało, że trochę późnawo...

Nic nie pokręciłem tylko kazałaś mi sprawdzać Łańcut Katowice a po co masz jechać 20 min pociagiem do rzeszowa i potem sie przesiadac jak mozesz ruszyc z rzeszowa :p heheh

Jedziesz tym 6:50-10:47 i wszystko jest ustalone :)

Dobra .... powiem Wam coś teraz .....

Nie jadę z Wami .......

znaczy z Baru i coolibreem :lol:

możecie sobie mną głowy nie zawracać i jechać z Katowic prosto do Koniakowa nie zachaczając o okoliczne moje wiochy .... :D

Jadę z Xawierem .... i teraz najlepsze ...

będę na miejscu w piątek z samiuśkiego rańca :p :p :p :D

Gość coolibeer
Dobra .... powiem Wam coś teraz .....

Nie jadę z Wami .......

znaczy z Baru i coolibreem :lol:

możecie sobie mną głowy nie zawracać i jechać z Katowic prosto do Koniakowa nie zachaczając o okoliczne moje wiochy .... :D

Jadę z Xawierem .... i teraz najlepsze ...

będę na miejscu w piątek z samiuśkiego rańca :p :p :p :D

to w takim razie ja nie jadę w ogóle :)