daggulka 29.12.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bo wtedy bylibyśmy u Ciebie w okolicach 11.40-12.00, a na miejsce jest od Ciebie 40km, tak? Czyli koło 13... Baru ...coolibeer sprawdził, i ten o 10.22 jest bez przesiadki ... sprawdź dokładnie .... cobys się nie stresowała potem .... no i ja mysle, ze jak bedziemy o 13 na miejscu to git a poza tym to mna się aże tak nie musicie przejmowac i jesli np. wygodniej Wam jechac od razu do Istebnej z katowic to tak zróbcie ... ja sie przypne do kogoś innego lub pojadę Milusiem ... mam wiele rozwiązań ... Baru ... daj coolibrowi swój nr. gg na priv ... łatwiej Wam się bedzie porozumieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Na razie śnią mi się po nocach, może kilka dni przed kuligiem dostanę olśnienia i zrobię Oby sny były owocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Baru z PKP wynika że masz jakieś połączenia w miarę. Zgadzamy się na to 1 połączenie które możesz brać pod uwagę to: wyjazd 06:50 przyjazd do Katowic 10:47 http://rozklad-pkp.pl/img/ir_pic.gif Dasz radę? tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Daga! No co Ty!! Przeze mnie Coolibeer by Cię miał nie zabrać?! Zwariowałaś chyba!! Ja nie wiem jak on to sprawdzał, ale przesiadka jest, najpierw jadę IR a potem TKL-em, chyba cosik pokręcił... Edytowałam boście już podopisywali ... No właśnie ten co przyjeżdża o 10.47 wchodzi w grę... Tylko się mnie wydawało, że trochę późnawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 oki .... w takim razie u mnie bedziecie kole 12 .... na miejscu bedziemy kole 13... no i super a pozostała część kuligowiczów sobie już druknęła mapy tudzież wzbogaciła GPS o nowy adresik w Koniakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Daga! No co Ty!! Przeze mnie Coolibeer by Cię miał nie zabrać?! Zwariowałaś chyba!! Ja nie wiem jak on to sprawdzał, ale przesiadka jest, najpierw jadę IR a potem TKL-em, chyba cosik pokręcił... Edytowałam boście już podopisywali ... No właśnie ten co przyjeżdża o 10.47 wchodzi w grę... Tylko się mnie wydawało, że trochę późnawo... Nic nie pokręciłem tylko kazałaś mi sprawdzać Łańcut Katowice a po co masz jechać 20 min pociagiem do rzeszowa i potem sie przesiadac jak mozesz ruszyc z rzeszowa heheh Jedziesz tym 6:50-10:47 i wszystko jest ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 O 13, to mu będziemy wyruszać dopiero. Jakieś 4-5 godzin jazdy ... Dojedziemy po ćmoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 O 13, to mu będziemy wyruszać dopiero. Jakieś 4-5 godzin jazdy ... Dojedziemy po ćmoku... a ja o 13 to już będę karnet na stok kupował i pił grzane wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a ja o 13 to już będę karnet na stok kupował i pił grzane wino To znaczy, że ja też!!!! Bez grzańca tylko... I o ile śnieg będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dobra .... powiem Wam coś teraz ..... Nie jadę z Wami ....... znaczy z Baru i coolibreem możecie sobie mną głowy nie zawracać i jechać z Katowic prosto do Koniakowa nie zachaczając o okoliczne moje wiochy .... Jadę z Xawierem .... i teraz najlepsze ... będę na miejscu w piątek z samiuśkiego rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dobra .... powiem Wam coś teraz ..... Nie jadę z Wami ....... znaczy z Baru i coolibreem możecie sobie mną głowy nie zawracać i jechać z Katowic prosto do Koniakowa nie zachaczając o okoliczne moje wiochy .... Jadę z Xawierem .... i teraz najlepsze ... będę na miejscu w piątek z samiuśkiego rańca to w takim razie ja nie jadę w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aaaale nas wystawiłaś!! To co teraz?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 to w takim razie ja nie jadę w ogóle ot , zazdrośnik juz Ci napisałam na gg , że Ciebie lubie najbardziej ... się nie dąsaj i zacznij ze mna gadać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hmmm..... A miałaś być bez osoby towarzyszącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aaaale nas wystawiłaś!! To co teraz?!?! no nic ... popedzicie jak szczała prosto z Katowic do Koniakowa omijając moje okoliczne zadupia i bedziecie tam pół godziny wcześniej ... znaczy więcej czasu na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hmmm..... A miałaś być bez osoby towarzyszącej. noż ... następny czy wyście poszaleli ??? Xawier jest z miejscowosci obok ... ma po drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A co to niby zmienia? Powiedziałbym nawet, że to okoliczność obciążająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 to w takim razie ja nie jadę w ogóle i zacznij ze mna gadać .... http://emoty.blox.pl/resource/05.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hmmm..... A miałaś być bez osoby towarzyszącej. Teraz też dobrze gadasz Zaczynam cię lubić Ha Ha Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie gadam z Wami ....http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts