tomkwas 29.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No tak. Najlepszą obroną jest atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No tak. Najlepszą obroną jest atak. i zobacz co mój informator jeszcze wyszperał w sieci... Xavieer właśnie odebrał ode mnie obrazek ... śmy se kilka godzin poklachali przy okazji .... świetny facet - 3 godziny jak z bicza - na pewno bedzie jeszcze niejedna okazja Oj chyba kulig będzie dla dagulki nie zapomniany... Ćwierkają wróbelki od samego rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie gadam z Wami .... zazdrośniki http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dobra .... normalnie - to potrafię się 2 tygodnie nie odzywać do kogoś ... ale Was za bardzo lubie .... Baru .... Michaś bedzie miał GPS , traficie do Koniakowa bez probelmu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ha...3 zostałam zaproszona na rozmowę...cieszę się...zobaczymy jak to sie skończy..odezwali się a mieli stertę zgłoszeń...jeśli warunki bede ok.to odmeldowywuje sie z nagranej pracy i jadę....najgorsze to te warunki finansowe....jak ja nie cierpię pytania o kasę...a i tak wiadomo że to pada prędzej czy później....tym razem mam inna strategie powiem więcej niz zwykle-bedzie z czego schodzić...w związku z tym ide dziś do fryzjera...wiem tu jest o kuligu ale o babskich rozkoszach tez można sobie nadmienić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kordzina .... tak trzymać ... ja do fryzjera ide 11 stycznia ... trza coś zmienić .... sama nie wiem .... może niebieskie? jeszcze nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Tylko, żeby tak nie było: Przez GPS utknęli w śniegu na trzy dni http://deser.pl/deser/1,83453,7404651,Przez_GPS_utkneli_w_sniegu_na_trzy_dni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bardzo śmieszne, Retro! Baaardzo Poza tym, w tamtych okolicach nie ma pustyń (a przynajmniej tak mi się wydaje). Zapas jedzeniowy będzie, ale nie strasznie duży, bo raptem na śniadanie sobotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 http://deser.pl/deser/1,83453,7404651,Przez_GPS_utkneli_w_sniegu_na_trzy_dni.html 65-letni John Rhoads i jego żona Starry Bush-Rhoads Ja tyle nie mam lat i myślę że Baru też tyle nie ma a jak by miała to nie biore Gpsa a młodym się to nie zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a młodym się to nie zdarza... szkoda, że z Wami nie jadę... byłbym już spokojniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja tyle nie mam lat i myślę że Baru też tyle nie ma a jak by miała to nie biore Gpsa 65-ciu nie mam Za to okrągłe będę w marcu obchodzić... Ale myślę, że możemy jednak pojechać - Coolibeerek młody jest, to średnią będziemy mieć dobrą Retro! Nie płacz - popilnujesz nas, jak będziemy wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 http://deser.pl/deser/1,83453,7404651,Przez_GPS_utkneli_w_sniegu_na_trzy_dni.html 65-letni John Rhoads i jego żona Starry Bush-Rhoads Ja tyle nie mam lat i myślę że Baru też tyle nie ma a jak by miała to nie biore Gpsa a młodym się to nie zdarza... boszszszsz...to może faktycznie nie bierz tego GPS'a ino se mape wydrukuj Baru - Ty Go tam pilnuj .... i coby się w Żorach za bardzo w las nie patrzył - tam żyją ssaki leśne http://ls1.demotywatory.pl/uploads/1249920261_by_frododymak_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Daga! Myślę, że takie futerka nie wchodzą w rachubę w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Daga! Myślę, że takie futerka nie wchodzą w rachubę w styczniu ojjjj, byś się zdziwiła .... przejeżdżałam ostatnio i na sam widok mi się zimno zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nie gadaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 29.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Daga! Myślę, że takie futerka nie wchodzą w rachubę w styczniu ojjjj, byś się zdziwiła .... przejeżdżałam ostatnio i na sam widok mi się zimno zrobiło reklama - dźwignią handlu zimno, nie zimno, a jeść trzeba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 29.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A TINKA kto na kulig zabierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nie gadaj!! pamiętaj - w Żorskich lasach uważaj na naszego Michasia coby nie zezował bo jeszczei tfu tfu sie zagapi i zjedzie na lewo ... znaczy na pas lewy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A TINKA kto na kulig zabierze? Tinuś .... no Ty to chyba standardowo - swoim pojazdem .... miałam nadzieję, że się z Anula74 zgadasz co do drogi ...ale chyba odpuściła kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 29.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A TINKA kto na kulig zabierze? Tinuś .... no Ty to chyba standardowo - swoim pojazdem .... miałam nadzieję, że się z Anula74 zgadasz co do drogi ...ale chyba odpuściła kulig No tak, chyba masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts