daggulka 01.01.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 PRZYPOMINAM .....DZIŚ OSTATNI DZIEŃ PRZYJMOWANIA ZAPISÓW NA KULIG I REZYGNACJI .... CZAS DO DZISIEJSZEGO WIECZORA ....KAŻDY UJĘTY NA LIŚCIE OBECNOŚCI KOLOREM NIEBIESKIM I BRĄZOWYM JUTRO BĘDZIE MIAŁ ZAREZERWOWANĄ I ZALICZKOWANĄ MIEJSCÓWKĘ .... BEZ ODWROTU ....NAPISANI NA CZARNO ZOSTANĄ WYKREŚLENI DZIŚ WIECZOREM - PONIEWAŻ NIE POTWIERDZILI MI OBECNOŚCI .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 no to , kochani .... zabieram się za sporządzanie ostatecznej listy obecności którą jutro dam Pani Bluszcz....bobiczek - jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.01.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Ma ktoś coś na ból głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Ma ktoś coś na ból głowy? Mówią, że skuteczna jest gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Ma ktoś coś na ból głowy? Mówią, że skuteczna jest gilotyna Eeeee to mnie nie pomoże. Może jakiś domowy sposób Babci... Czym się strułeś tym się lecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Ma ktoś coś na ból głowy? Mówią, że skuteczna jest gilotyna Eeeee to mnie nie pomoże. Może jakiś domowy sposób Babci... Czym się strułeś tym się lecz Weź przybytek bo od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 macie - przedsmak tego co nagrałam .... 100 kawałków disco polo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 mnie rozwaliło to : http://www.youtube.com/watch?v=X3rEPNxj7L4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 mnie rozwaliło to : http://www.youtube.com/watch?v=X3rEPNxj7L4&feature=related jaaaaapierdziuuuuuuu .... rozłożyło mnie na łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 macie - przedsmak tego co nagrałam .... 100 kawałków disco polo .... Myślałem że odkryłaś ten kawałek dopiero Dagulka każda impreza udana to kilka kawałków disco polo. Króluje Jesteś szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 01.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dawno na prawdziwym weselisku nie byłam z tańcami i łorkiestrą No Ja jeszcze słyszę wczorajsze HITY , było wesele i przywitanie Nowego Roku w rytm Disco Polo Jestem już na tyle "zepsuty" ze bez tej muzyki długo nie wytrzymuję A przyśpiewki Rzeszowskie to wszyscy już znają ??? No to próba przed kuligiem, obowiązkowo każdy zna na pamięć za 3 tygodnie !!! Panie: l jo se musiała, bo mi się rusała Hej, mości panowie, chusteczka na głowie. Panowie: l jo se też musioł, bo mi się porusoł Hej, mości panowie, kapelusz na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dawno na prawdziwym weselisku nie byłam z tańcami i łorkiestrą No Ja jeszcze słyszę wczorajsze HITY , było wesele i przywitanie Nowego Roku w rytm Disco Polo Jestem już na tyle "zepsuty" ze bez tej muzyki długo nie wytrzymuję A przyśpiewki Rzeszowskie to wszyscy już znają ??? No to próba przed kuligiem, obowiązkowo każdy zna na pamięć za 3 tygodnie !!! Panie: l jo se musiała, bo mi się rusała Hej, mości panowie, chusteczka na głowie. Panowie: l jo se też musioł, bo mi się porusoł Hej, mości panowie, kapelusz na głowie. Zgodnie z zaleceniem już się nauczyłam A pomysł na plakietki już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 01.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A kto by o plakietkach myślał, dajcie poświętowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Panie: l jo se musiała, bo mi się rusała Hej, mości panowie, chusteczka na głowie. Panowie: l jo se też musioł, bo mi się porusoł Hej, mości panowie, kapelusz na głowie. Jus nie bede tako gupio jak w łonom niedziele chłopcy gacie mi ściągali jo stała jak ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 !!...21...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Się zapisałem, choć nie wiem czy nie za późno................ Ale w końcu "immunitet" mam, to co sie będę martwił - nie? - Zresztą zgodnie z tradycją jedno puste nakrycie i miejsce przy stole powinno czekać na gościa - czyli na mnie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Się zapisałem, choć nie wiem czy nie za późno................ Ale w końcu "immunitet" mam, to co sie będę martwił - nie? - Zresztą zgodnie z tradycją jedno puste nakrycie i miejsce przy stole powinno czekać na gościa - czyli na mnie - Bobiczku, to nie wigilia Załapałeś się rzutem na taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Kochani, za chwilę Daggulka wrzuci relację z wizji lokalnej w Istebnej i okolicach, łącznie z ustalonymi szczegółami. Daga, wielkie dzięki za zajęcie się tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.01.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Daga, wielkie dzięki za zajęcie się tym nie ma żadnego problemu ... a wręcz sama przyjemność ... wycieczka bardzo udana , podobało się znaczy ze zdjęciami i opisami się uporam ... to wkleje ... niebawem zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.01.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ZMIENIŁAM PIERWSZY WPIS NA PIERWSZEJ STRONIE ...... NOWE ZDJĘCIA , OPIS IMPREZY ..... ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA .... CZYTANIA .... JAK COŚ NIEJASNE - PYTAĆ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts