retrofood 02.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Sumowałaś ludziów? Ile w końcu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.01.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Sumowałaś ludziów? Ile w końcu będzie? z tego co policzyłam .... wychodzi 39 osób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.01.2010 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 TWENTY DAYS DO KULIGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 03.01.2010 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 TWENTY DAYS DO KULIGU a śnieg pada, pada, pada !! bo to już coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mnie i tak nie napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 napadało, że masakra ... i cały czas sypie .... mnie tu kuźwa zasypie na tym zadupiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Masz samochód? Zapnij jakiegoś młodego na sznurze i jakiej desce ! U mnie sąsiad tak drogę odśnieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 tia ... jak wyjade ... odśnieżać mi się na razie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 odśnieżać mi się nie chce , ale wlaśnie postanowiłam , że idziemy dziś na sanki całą rodziną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a w górach jak fajnie było wczoraj .... kurrrrde - ja już chcę kulig ale powiem Wam ... z Cieszki to jest bardzo opanowany i rewelacyjny kierowiec , a właściwie kierownica ... na tych serpentynach kiedy śnieg był na drodze to kurde .... miałam serce w gardle ... a Cieszka? nawet jej powieka nie drgnęła no ale do tego niedrgnięcia powieki to trza mieć jeszcze odpowiedni samochód ....moim chybotliwym Milusiem to bym tam chyba potańcowała na tej drodze .... dobrze, ze go zostawiłam u Cieszki i Jej samochodem pojechałyśmy.... Natomiast .... z tego co rozmawiałam z Cieszką - jeśli ktoś nie ma łańcuchów niech się nie martwi ... drogi nie są oblodzone zimą ... trzeba po prostu powoli i ostrożnie - bez brawury .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Poszedł bym i ja z dziecmi na sanki, ale... co one zrobią wtedy ze swoimi dziećmi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a w górach jak fajnie było wczoraj .... kurrrrde - ja już chcę kulig ale powiem Wam ... z Cieszki to jest bardzo opanowany i rewelacyjny kierowiec , a właściwie kierownica ... na tych serpentynach kiedy śnieg był na drodze to kurde .... miałam serce w gardle ... a Cieszka? nawet jej powieka nie drgnęła no ale do tego niedrgnięcia powieki to trza mieć jeszcze odpowiedni samochód ....moim chybotliwym Milusiem to bym tam chyba potańcowała na tej drodze .... dobrze, ze go zostawiłam u Cieszki i Jej samochodem pojechałyśmy.... Natomiast .... z tego co rozmawiałam z Cieszką - jeśli ktoś nie ma łańcuchów niech się nie martwi ... drogi nie są oblodzone zimą ... trzeba po prostu powoli i ostrożnie - bez brawury .... Witam Właśnie miałem pytać, czy łańcuchy kupować i jakiś pług, piaskarkę, solniczkę, łopatę, traktor, kosiarkę, czy tak na zwykłych zimówkach się dojedzie, bo tak na jeden raz tyle sprzetu , bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) a jadę na kulig, bo lubię poznawać i przebywać w towarzystwie ludzi bogatych i zamożnych (takie lepsze samopoczucie mam) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) a jadę na kulig, bo lubię poznawać i przebywać w towarzystwie ludzi bogatych i zamożnych (takie lepsze samopoczucie mam) pozdrawiam TINEK To zdanie mi się najbardziej podoba .... ale jeśli wszyscy jak i ja wypluci po tej budowie , to cheba Ci się kuligi pomelyły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) a jadę na kulig, bo lubię poznawać i przebywać w towarzystwie ludzi bogatych i zamożnych (takie lepsze samopoczucie mam) pozdrawiam TINEK To zdanie mi się najbardziej podoba .... ale jeśli wszyscy jak i ja wypluci po tej budowie , to cheba Ci się kuligi pomelyły ... no, co Ty, przecież ogólnie znana prawda, ze biedni się nie budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... ... bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) ... ... ... no mam dokładnie tak samo ... trzeba włazić na górę, żeby cokolwiek zobaczyć ... a to męczące może być (włażenie) przyjemności i smakowitości Wam Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Szefie .... Ciebie to wszystkie imprezy zawsze omijają ... może się wreszcie kiedy na którą wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 przyjemności i smakowitości Wam Wszystkim życzę Dziękujemy i Tobie też wszystkiego najlepszego życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 03.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Tinek - rozwiązaniem najlepszym, w takich warunkach, byłby helikopterek tyle, że płaskiego lądowiska dla niego, trudno w górach znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Tinek - rozwiązaniem najlepszym, w takich warunkach, byłby helikopterek tyle, że płaskiego lądowiska dla niego, trudno w górach znaleźć Tinek dotrze, niezależnie od pogody, codziennie gdzieś dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Tinek - rozwiązaniem najlepszym, w takich warunkach, byłby helikopterek tyle, że płaskiego lądowiska dla niego, trudno w górach znaleźć Tinek dotrze, niezależnie od pogody, codziennie gdzieś dociera Bez względu na to czy z łańcuchami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts