Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a w górach jak fajnie było wczoraj .... kurrrrde - ja już chcę kulig :D

ale powiem Wam ... z Cieszki to jest bardzo opanowany i rewelacyjny kierowiec , a właściwie kierownica ... na tych serpentynach kiedy śnieg był na drodze to kurde .... miałam serce w gardle ... a Cieszka? nawet jej powieka nie drgnęła :lol:

no ale do tego niedrgnięcia powieki to trza mieć jeszcze odpowiedni samochód ....moim chybotliwym Milusiem to bym tam chyba potańcowała na tej drodze .... dobrze, ze go zostawiłam u Cieszki i Jej samochodem pojechałyśmy.... :roll:

Natomiast .... z tego co rozmawiałam z Cieszką - jeśli ktoś nie ma łańcuchów niech się nie martwi ... drogi nie są oblodzone zimą ... trzeba po prostu powoli i ostrożnie - bez brawury ....

a w górach jak fajnie było wczoraj .... kurrrrde - ja już chcę kulig :D

ale powiem Wam ... z Cieszki to jest bardzo opanowany i rewelacyjny kierowiec , a właściwie kierownica ... na tych serpentynach kiedy śnieg był na drodze to kurde .... miałam serce w gardle ... a Cieszka? nawet jej powieka nie drgnęła :lol:

no ale do tego niedrgnięcia powieki to trza mieć jeszcze odpowiedni samochód ....moim chybotliwym Milusiem to bym tam chyba potańcowała na tej drodze .... dobrze, ze go zostawiłam u Cieszki i Jej samochodem pojechałyśmy.... :roll:

Natomiast .... z tego co rozmawiałam z Cieszką - jeśli ktoś nie ma łańcuchów niech się nie martwi ... drogi nie są oblodzone zimą ... trzeba po prostu powoli i ostrożnie - bez brawury ....

Witam

Właśnie miałem pytać, czy łańcuchy kupować i jakiś pług, piaskarkę, solniczkę, łopatę, traktor, kosiarkę, czy tak na zwykłych zimówkach się dojedzie, bo tak na jeden raz tyle sprzetu :wink: , bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) a jadę na kulig, bo lubię poznawać i przebywać w towarzystwie ludzi bogatych i zamożnych (takie lepsze samopoczucie mam)

:wink: :wink: :wink:

pozdrawiam

TINEK

bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) a jadę na kulig, bo lubię poznawać i przebywać w towarzystwie ludzi bogatych i zamożnych (takie lepsze samopoczucie mam)

pozdrawiam

TINEK

To zdanie mi się najbardziej podoba .... ale jeśli wszyscy jak i ja wypluci po tej budowie , to cheba Ci się kuligi pomelyły ... :oops: :wink: :lol:

bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) a jadę na kulig, bo lubię poznawać i przebywać w towarzystwie ludzi bogatych i zamożnych (takie lepsze samopoczucie mam)

pozdrawiam

TINEK

To zdanie mi się najbardziej podoba .... ale jeśli wszyscy jak i ja wypluci po tej budowie , to cheba Ci się kuligi pomelyły ... :oops: :wink: :lol:

no, co Ty, przecież ogólnie znana prawda, ze biedni się nie budują :D :D :D :D

...

... bo ja w zasadzie to gór nie lubię (bo wszystko zasłaniają) ...

...

... no mam dokładnie tak samo :lol: ... trzeba włazić na górę, żeby cokolwiek zobaczyć :wink: ... a to męczące może być (włażenie) :roll: :wink:

przyjemności i smakowitości Wam Wszystkim życzę