Gość coolibeer 03.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Szefie .... Ciebie to wszystkie imprezy zawsze omijają ... może się wreszcie kiedy na którą wybierzesz? ... moje "wakacje" tylko w "martwym sezonie", tzn koniec września - początek października ... może na jakieś "grzybobranie" się załapię pozdrówka Szefie toż to okres grabienia liści... Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Szefie .... Ciebie to wszystkie imprezy zawsze omijają ... może się wreszcie kiedy na którą wybierzesz? ... moje "wakacje" tylko w "martwym sezonie", tzn koniec września - początek października ... może na jakieś "grzybobranie" się załapię pozdrówka To znaczy, że w tym roku robimy Forumową imprezę jesienną w tym czasie Cholerka, tylko czy grzyby będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To znaczy, że w tym roku robimy Forumową imprezę jesienną w tym czasie Cholerka, tylko czy grzyby będą hm ... śmiem twierdzić, iż to informacja zbędna , ponieważ i tak nie starczy czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2010 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 To znaczy, że w tym roku robimy Forumową imprezę jesienną w tym czasie Cholerka, tylko czy grzyby będą hm ... śmiem twierdzić, iż to informacja zbędna , ponieważ i tak nie starczy czasu ... Nie wierzę! Niektóre pary na pewno pójdą coś... pozbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Raaanyyy Retro! Czy Ty kiedyś śpisz?! Słuchajcie! Do pracy lezę po 2,5-tygodniowym urlopie . No to co mi się chce...to chyba wiecie... Kordzina! Napisz jak Ci poszło... Czymam kciuki jakby się kto pytał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 To znaczy, że w tym roku robimy Forumową imprezę jesienną w tym czasie Cholerka, tylko czy grzyby będą hm ... śmiem twierdzić, iż to informacja zbędna , ponieważ i tak nie starczy czasu ... Nie wierzę! Niektóre pary na pewno pójdą coś... pozbierać... o tym głośno się nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 19 Pozostało Jupiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 kurde ...juz niecałe 3 tygodnie ... powiedziałabym nawet , że nieco ponad dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe a co? wyrosłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe a co? wyrosłeś? No niestety albo wyciorałem jak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe a co? wyrosłeś? W praniu się skurczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe a co? wyrosłeś? W praniu się skurczyło tia ... tak jak moje po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe a co? wyrosłeś? W praniu się skurczyło Lepiej w praniu niż by się miało skurczyć w trakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tia ... tak jak moje po świętach Daga! Weź mnie nie stresuj!! Kuuuuwa, może ja swoje też spróbuję ubrać czy jeszcze wlozę wew nartowe portaski i kurteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tia ... tak jak moje po świętach Daga! Weź mnie nie stresuj!! Kuuuuwa, może ja swoje też spróbuję ubrać czy jeszcze wlozę wew nartowe portaski i kurteczkę. Coś mi się zdaję że się skurczyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tia ... tak jak moje po świętach Daga! Weź mnie nie stresuj!! Kuuuuwa, może ja swoje też spróbuję ubrać czy jeszcze wlozę wew nartowe portaski i kurteczkę. Coś mi się zdaję że się skurczyła.... Coolibeerku! Nie stresuj mnie i Ty, bardzo Cię proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tia ... tak jak moje po świętach Daga! Weź mnie nie stresuj!! Kuuuuwa, może ja swoje też spróbuję ubrać czy jeszcze wlozę wew nartowe portaski i kurteczkę. Coś mi się zdaję że się skurczyła.... eeee, to tylko od mrozu... na wiosnę przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tia ... tak jak moje po świętach Daga! Weź mnie nie stresuj!! Kuuuuwa, może ja swoje też spróbuję ubrać czy jeszcze wlozę wew nartowe portaski i kurteczkę. Coś mi się zdaję że się skurczyła.... Coolibeerku! Nie stresuj mnie i Ty, bardzo Cię proszę!! Dobrze Baruńku dobrze... Nie stresuj się toż to tylko kombinezon Musze być miły żeby droga była miła nie? Jakoś muszę wytrzymać te 100 parę kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobrze Baruńku dobrze... (...) Musze być miły żeby droga była miła nie? Jakoś muszę wytrzymać te 100 parę kilometrów Ooooo złośliwcze!! Zawsze możesz udawać, że wcale mnie nie odbierasz w Katowicach i możesz rozmawiać w samochodzie tylko ze swoimi znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts