daggulka 12.10.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Panowie, są jeszcze sanki... jacy Panowie ....... jacy Panowie ..... se wypraszam ..... sama osobiście zapakuję do samochodu .... ze dwie sztuki ....ale bedzie frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a bendom stringi z Koniakowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a bendom stringi z Koniakowa??? Jak zjedziemy na zadku na dól to każde majtki już będą stringami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kurna ja jezdzic nie umiem:P Ja tylko na sankach potrafie zjezdzac:P:P:P Jak co udzielę nauki chętnym jazdy na snowboardzie o....o....o...... to może zostanę do poniedziałku? Ja chyba od Piątku tam zajadę do Niedzieli. Bo poniedziałki mam gorące w pracy i muszę być Mój plan to taki że Piątek i Sobotę śmigam a poźniej imprezka chyba Cię oprowadzę, ale na razie nie odzywam się. Cieszka i Daga wie - wiedzą dlaczego na 100% nie chcę na razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a bendom stringi z Koniakowa??? tia ... nie wiem kto kupi i założy ( i nie wnikam) ale o rurę chromowaną do tańca dla tego kogoś mogę się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cooliber- a ty deskarz jesteś???... to ci pośmigamy???? snołbordzista jestem, narciarzem byłem 8 sezonów wiadomo wiadomo snoł...bordzista ja się nigdy nie dałam przekonać ze deska lepsza, mówię fajna ale wolę narty...też tak wstępnie planuję przyjechać piatek-niedziela...to da 2 dni szaleństwa...i noc szaleństwa.... i dzień odpoczynku ...na stoku... Też bym wzięła narty, ale dopiero w sobotę po południu mogę przyjechać (o ile mi się w ogóle uda), na samą niedzielę nie chce mi się Kordzina, jak jedziesz w piątek to niestety się z tobą nie zabiorę, a szkoda, bo by wesoło było już po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 12.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wy se najprzód powrót do pionu zaplanujcie, a dopiero potem narty... I TO JEST WŁAŚNIE NAJWAŻNIEJSZE !!!!! - patrząc wstecz na pożegnanie lata to jazda na nartach, deskach, parapecie lub beleczym chyba nie wchodzi w grę !!!!!!!!!! no może w poniedziałek po połedniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a bendom stringi z Koniakowa??? Chyba tak, bo pani Bluszcz podobno napierncza szydełkiem jak na góralkę przystało. Jak jej zapodasz rozmiar, to Ci zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aaaalllleeee jazzzda .... to gdzie i kiedy trza zapodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 13.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Tak... Tak... zapodaje Rap, Bluszcz to nie jest kurz, Górolka rasowa dwie ręce ma i na szybko wyczaruje coś Specjalnie dla nas stringi uszyje aby chłopokom ciepło było Jeśli chodzi o twórczość to się nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nooooo sie chopakom stringów zachciało ... ja se chyba daruje .... u mnie jak w tym kawale ... każdy ciuch jest seksowny dopóki go nie założę ... ale żech se kupiła własnie ciepłlutką kurtkę z futerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ya tak nieśmiało... ...jeśli nikt nie ma nic przeciwko... ...to o ile można... ...jak dobrze pójdzie... .... to może bym był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 suuuuper ...już zapisuję... a ile osób mam zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 daggulka a powiedz takich byś nie chciała...bo ja bardzo: http://www.pepe.i365.pl/aukcja/stringi/biale.jpg tylko może ciut większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 pewnie gryzą no i dla mnie ... z 5 razy większe ale niewykluczone ... że się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Na sznureczkach jest regulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Na sznureczkach jest regulacja wiem, wiem ... a co tam ... kupie se ... na stare lata też poszaleć można (drugie kupie dla starszej ...ona nie potrzebuje rozmiaru XXXXXL , wystarczy jej zwykkłe M ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kordzina ...a zobacz te ....REWELACJA http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/4213/zoom/galeria_we_dwoje_2.jpg trza bedzie chiba przyjechać wczesniej i po sklepach połazić .... jak ładnie poprosimy , kordzina - to może któryś z naszych Panów pójdzie z nami i pomoże nam wybrać ponoć facety to lepszy gust mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja idę Kto mi Żony popilnuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja idę Kto mi Żony popilnuje? Piczman my się nie znamy ale twoja mżonką to ktoś tu już chciał się opiekować... więc pewnie chętnych znajdziesz..tylko pewnie nie będziesz miał okazji bo ona pójdzie z nami na szydełkowy shoping...bo ty chyba w temacie skoro tak na tych regulacjach się znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts