daggulka 04.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no jak dzieci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobrze Baruńku dobrze... (...) Musze być miły żeby droga była miła nie? Jakoś muszę wytrzymać te 100 parę kilometrów Ooooo złośliwcze!! Zawsze możesz udawać, że wcale mnie nie odbierasz w Katowicach i możesz rozmawiać w samochodzie tylko ze swoimi znajomymi http://www.freebies.com.pl/images/smiles/przytul.gif Moi znajomi jadą wieczorem w piątek. Sami jedziemy... Kubełek z Kfc i Koniaków wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe a co? wyrosłeś? W praniu się skurczyło Lepiej w praniu niż by się miało skurczyć w trakcie... wczoraj mąz zakupił sobie nową kurteczkę ..specjanie na ten wyjazd!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Moi znajomi jadą wieczorem w piątek. Sami jedziemy... Kubełek z Kfc i Koniaków wita No to pięknie!! Muszę jednak te portki sprawdzić czy się zmieszczę... Matko! muszę się zmieścić bo nie mam kasy na nowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jezzzusie ... ja zajarzyłam na wizji lokalnej u Cieszki , że nie mam żadnych grubych galotów ... same pofruwajki - i zajarzyłam tylko dlatego, ze mi było cholernie zimno w tym w czym byłam trza nabyć bo zamarzne ..... glany se od córy pożycze nówki czerwone przecierane ... skarpet ze trzy pary tam zmieszce ... bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.01.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Glany? Git? Kobito, gdzie ty garowałaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Glany? Git? Kobito, gdzie ty garowałaś?! nigdzie .... jeszcze a glany fajna rzecz .... do obrony także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja z nią nigdzie nie chodzę będzie tylko straszyła gorolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Daga! A przed kim/czym zamierzasz się bronić? Myślisz, że może wilcyyyy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Daga! A przed kim/czym zamierzasz się bronić? Myślisz, że może wilcyyyy??? a czy ja mówię, ze przed wami chce się bronić? ogólnie znaczy napisałam ... jakby mnie po ciemku gdzie poza dom wywiało ... np. jak Barbosse po drwa do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A czy ja napisałam, że Ty napisałaś, że przed nami chcesz się bronić? Przeca napisałam, że wilcyyyyy... Wilcy nas zjedzom? Na tym kuliguuuu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cieszka jak tam śnieg już leży? Trzeba zacząć szykować spodnie i jakąś kurteczkę bo wszystko za małe Leży sobie to białe badziewie, a nie dość, że leży to jeszcze mrozi Dziś rano było u nas -14 stopni i podobno ma tak być dalej, więc ciepłe kalesony i inne przeciwmrozowe akcesoria niezbędne Mojej Większej Połowie też się ubrania kurczą i to chyba z powodu prania w zbyt ciepłej wodzie, bo przecież nie od czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mojej Większej Połowie też się ubrania kurczą i to chyba z powodu prania w zbyt ciepłej wodzie, bo przecież nie od czego innego Ooooo to to toooo!! Moja połówka też tak ma! I zawsze mnie opierdziela, że może jednak w zimnej wodzie bym prała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 u nas jest odwrotnie .... mój małż chudy jak szczapa fabrycznie .... za to ja musze się namęczyć coby nie ważyć 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mojej Większej Połowie też się ubrania kurczą i to chyba z powodu prania w zbyt ciepłej wodzie, bo przecież nie od czego innego Ooooo to to toooo!! Moja połówka też tak ma! I zawsze mnie opierdziela, że może jednak w zimnej wodzie bym prała Jest jeszcze ewentualność, że do prania używamy nieodpowiednich środków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mojej Większej Połowie też się ubrania kurczą i to chyba z powodu prania w zbyt ciepłej wodzie, bo przecież nie od czego innego Ooooo to to toooo!! Moja połówka też tak ma! I zawsze mnie opierdziela, że może jednak w zimnej wodzie bym prała Jest jeszcze ewentualność, że do prania używamy nieodpowiednich środków Noooo... albo że w tej naszej wodzie są jakieś paskudztwa, które tak działają na wszelkie materiały, z których ubrania noszą nasi małżowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 04.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Właśnie dziewczyny z tym praniem to u mnie w domu tez coś nie za bardzo, zwłaszcza teraz po świętach jakoś tak się przykurczyły wszystkie ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Właśnie dziewczyny z tym praniem to u mnie w domu tez coś nie za bardzo, zwłaszcza teraz po świętach jakoś tak się przykurczyły wszystkie ciuchy Z pewnością zbyt wysoka temperatura była w pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Najlepiej to wyrzucić wagę, kupić sobie ciuchy na gumce i mieć wszystko w d... ! Tak, tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Najlepiej to wyrzucić wagę, kupić sobie ciuchy na gumce i mieć wszystko w d... ! Tak, tak myślę Piczman, bądź cicho z takimi pomysłami , Moja Większa Połowa nie może się o tym dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts