Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
nogi Baru widziałam na focie i z całą stanowczością mogę napisać, że może pokazywać gdziekolwiek i się nie wstydzić - bo pokazać ma co :D

l:

Nie wiem czy ja to wytrzymam jadąc z tych Katowic do Koniakowa bo będę na nie patrzył całą drogę ;) heheh jak ja się skupie na drodze ;)

nogi Baru widziałam na focie i z całą stanowczością mogę napisać, że może pokazywać gdziekolwiek i się nie wstydzić - bo pokazać ma co :D

a poza tym , Retro ... noż kurde , może w spódnicy , albo w fartuszku :roll: :wink: :lol:

tak wychodzi, że w... fartuszku... :lol:

l:

Nie wiem czy ja to wytrzymam jadąc z tych Katowic do Koniakowa bo będę na nie patrzył całą drogę ;) heheh jak ja się skupie na drodze ;)

oj , boszszszszz ... powiedz , że masz fabrycznie od nowości zeza i problem z głowy :roll: :lol:

foty nie dam ... bardzo chciałabym z tego kuligu wrócić żywa :p :lol:

I to jest zdrowe podejście do sprawy! Widać, że instynkt samozachowawczy masz głęboko zakorzeniony :lol:

A tak poza tym - Retro - to ja mówiłam o spodniach NARCIARSKICH!! A w nich to juz naprawdę niewiele widać.

Baru jest też druga strona medalu jak ty jej nic nie zrobisz to jestem jeszcze ja :)

kurrrrde .... chciałam sie pożalić, że coolibeer mnie zastrasza ... na gg mi pisze .... rózne dziwne rzeczy .... że dawno nikogo w śniegu nie wytarzał :o ... i takie tam ....

kto mnie obroni ... buuuu ..... :cry: :cry: :cry:

Baru jest też druga strona medalu jak ty jej nic nie zrobisz to jestem jeszcze ja :)

kurrrrde .... chciałam sie pożalić, że coolibeer mnie zastrasza ... na gg mi pisze .... rózne dziwne rzeczy .... że dawno nikogo w śniegu nie wytarzał :o ... i takie tam ....

kto mnie obroni ... buuuu ..... :cry: :cry: :cry:

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Bendem Cię bronić!! Byle byś mu tego zdjęcia nie wysłała!!

Nie mam gada w pracy, więc nie mogę mu nawtykać - najwyżej po południu, jak do chałpy wrócę.