Gość coolibeer 05.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie możesz się otrząsnąć że to nie ty dziś odliczyłaś ? wiem wiem nie tłumacz się My wiemy dobra ....przejrzałeś mnie ... To widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nogi Baru widziałam na focie i z całą stanowczością mogę napisać, że może pokazywać gdziekolwiek i się nie wstydzić - bo pokazać ma co l: Nie wiem czy ja to wytrzymam jadąc z tych Katowic do Koniakowa bo będę na nie patrzył całą drogę heheh jak ja się skupie na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nogi Baru widziałam na focie i z całą stanowczością mogę napisać, że może pokazywać gdziekolwiek i się nie wstydzić - bo pokazać ma co a poza tym , Retro ... noż kurde , może w spódnicy , albo w fartuszku tak wychodzi, że w... fartuszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie wiem czy ja to wytrzymam jadąc z tych Katowic do Koniakowa bo będę na nie patrzył całą drogę heheh jak ja się skupie na drodze stąd też pomysł o portkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nogi Baru widziałam na focie i z całą stanowczością mogę napisać, że może pokazywać gdziekolwiek i się nie wstydzić - bo pokazać ma co l: Nie wiem czy ja to wytrzymam jadąc z tych Katowic do Koniakowa bo będę na nie patrzył całą drogę heheh jak ja się skupie na drodze oj , boszszszszz ... powiedz , że masz fabrycznie od nowości zeza i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No bo Ja doświadczenia nie mam Wszystko przed Tobą! Noszsz kuurde! Mnie się zatrzymało na 27 stronie a tutak taaaka dyskusja na mój temat! Retro! Siedzę w dżinsach w pracy - żeby nie było Daga! Jak mogłaś?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Daga! Jak mogłaś?!?! no przeca foty nie wkleiłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Daga! Jak mogłaś?!?! no przeca foty nie wkleiłam .... ... ale mam je ciągle przed oczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Daga! Jak mogłaś?!?! no przeca foty nie wkleiłam .... daga dawaj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 foty nie dam ... bardzo chciałabym z tego kuligu wrócić żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 foty nie dam ... bardzo chciałabym z tego kuligu wrócić żywa spoko zobacze na live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 foty nie dam ... bardzo chciałabym z tego kuligu wrócić żywa I to jest zdrowe podejście do sprawy! Widać, że instynkt samozachowawczy masz głęboko zakorzeniony A tak poza tym - Retro - to ja mówiłam o spodniach NARCIARSKICH!! A w nich to juz naprawdę niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Baru jest też druga strona medalu jak ty jej nic nie zrobisz to jestem jeszcze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 foty nie dam ... bardzo chciałabym z tego kuligu wrócić żywa spoko zobacze na live Ojjj nie zobaczysz, zaręczam Ci! A już napewno nie w takim stroju jak Daga widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A tak poza tym - Retro - to ja mówiłam o spodniach NARCIARSKICH!! A w nich to juz naprawdę niewiele widać. ... nawet narty gdzieś przepadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... nawet narty gdzieś przepadają... Retro! Ja Cię proszę! W pracy jestem! No przecież nikt mi nie uwierzy, że rżę do monitora przeglądając arkusze excela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Baru jest też druga strona medalu jak ty jej nic nie zrobisz to jestem jeszcze ja kurrrrde .... chciałam sie pożalić, że coolibeer mnie zastrasza ... na gg mi pisze .... rózne dziwne rzeczy .... że dawno nikogo w śniegu nie wytarzał ... i takie tam .... kto mnie obroni ... buuuu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Baru jest też druga strona medalu jak ty jej nic nie zrobisz to jestem jeszcze ja kurrrrde .... chciałam sie pożalić, że coolibeer mnie zastrasza ... na gg mi pisze .... rózne dziwne rzeczy .... że dawno nikogo w śniegu nie wytarzał ... i takie tam .... kto mnie obroni ... buuuu ..... Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Bendem Cię bronić!! Byle byś mu tego zdjęcia nie wysłała!! Nie mam gada w pracy, więc nie mogę mu nawtykać - najwyżej po południu, jak do chałpy wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no nie dam , nie dam .... zresztą nie mam w pracy jeno na domowym laptoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie wiem czy ja to wytrzymam jadąc z tych Katowic do Koniakowa bo będę na nie patrzył całą drogę heheh jak ja się skupie na drodze Daga! To ja już nie wiem co lepsze... czy te, co stoją w lasach po drodze czy ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts