Gość coolibeer 05.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 E tam co ja będę tam wojował... Tyle nóg już widziałem A i tak daga ląduje w śniegu. Zrobimy konkurs na śniegowego bałwana. Kto mi pomoże? Picz Kwas? Liczę na Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no nie dam , nie dam .... zresztą nie mam w pracy jeno na domowym laptoku No mam nadzieję, że to nie jest jedyny powód!! Bo wiesz... solidarność jajników zobowiązuje w końcu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Baru jest też druga strona medalu jak ty jej nic nie zrobisz to jestem jeszcze ja kurrrrde .... chciałam sie pożalić, że coolibeer mnie zastrasza ... na gg mi pisze .... rózne dziwne rzeczy .... że dawno nikogo w śniegu nie wytarzał ... i takie tam .... kto mnie obroni ... buuuu ..... Powiedz mu, żeby uważał, bo kuligowe koniki kopią bardzo przy breweriach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A i tak daga ląduje w śniegu. Zrobimy konkurs na śniegowego bałwana. Kto mi pomoże? Picz Kwas? Liczę na Was... ja Ci już cos napisałam ... poza tym nie lubie bałwanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no nie dam , nie dam .... zresztą nie mam w pracy jeno na domowym laptoku No mam nadzieję, że to nie jest jedyny powód!! Bo wiesz... solidarność jajników zobowiązuje w końcu, nie? Dobra wróćcie do tematu bo nudno się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam się pieknie!!! dagulka.....dziś po pracy zrobie przelew......bo jakos mi tak zeszło pewnie juz wszyscy za kulig zapłacili...a ja sie kuźwa tak ociagam i zawsze ostatnia jezdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 pewnie juz wszyscy za kulig zapłacili...a ja sie kuźwa tak ociagam i zawsze ostatnia jezdem! jeszcze nie wszyscy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ziiiiiiieeeeeewwww.Wołał mnie kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ziiiiiiieeeeeewwww. Wołał mnie kto? ooooo ... jesteś wreszcie .... oczywiście stajesz po mojej stronie i bedziesz bronnił mnie i Baru własna piersią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A. Coolibeer.Chłopaku, w tobie czasem zapał przerasta potrzebę zachowania organów w całości. Masz pojęcie co ryzykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ziiiiiiieeeeeewwww. Wołał mnie kto? ooooo ... jesteś wreszcie .... oczywiście stajesz po mojej stronie i bedziesz bronnił mnie i Baru własna piersią ... A pierś u mnie cherlawa. Na zdrowiu słabym. A jeszcze po alkoholu, to jestem słabo stabilny i nie wytrzymuję presji. Ale zrobię co w mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A jeszcze po alkoholu, to jestem słabo stabilny i nie wytrzymuję presji. Ale zrobię co w mocy. Daga! Nie pozwolimy mu czytać!! Wtedy wytrzyma!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ziiiiiiieeeeeewwww. Wołał mnie kto? ooooo ... jesteś wreszcie .... oczywiście stajesz po mojej stronie i bedziesz bronnił mnie i Baru własna piersią ... A pierś u mnie cherlawa. Na zdrowiu słabym. A jeszcze po alkoholu, to jestem słabo stabilny i nie wytrzymuję presji. Ale zrobię co w mocy. tam będzie dodatek soku ze smerfojagód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A jeszcze po alkoholu, to jestem słabo stabilny i nie wytrzymuję presji. Ale zrobię co w mocy. Daga! Nie pozwolimy mu czytać!! Wtedy wytrzyma!! Nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 tam będzie dodatek soku ze smerfojagód! Jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A. Coolibeer. Chłopaku, w tobie czasem zapał przerasta potrzebę zachowania organów w całości. Masz pojęcie co ryzykujesz? pękasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A. Coolibeer. Chłopaku, w tobie czasem zapał przerasta potrzebę zachowania organów w całości. Masz pojęcie co ryzykujesz? pękasz? Właśnie. kij w ucho organy, skoro gitara wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A. Coolibeer. Chłopaku, w tobie czasem zapał przerasta potrzebę zachowania organów w całości. Masz pojęcie co ryzykujesz? pękasz? Ja mam troje małych dzieci. Z renty nie utrzymam jak mnie smok nadwyręży. O odszkodowaniu po śmierci nie wspomnę .... To się muszę liczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Właśnie. kij w ucho organy, skoro gitara wystarczy! A właśnie. Potrzebna będzie? Brać? Będzie miał kto miłosne pienia wznosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No od strony muzycznej to my zadbamy o gitarkę i bongosy Więc będzie wesoło i muzycznie Marcin na pewno zabawi całe towarzycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts