daggulka 05.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 z tego co wiem tam bedzie więcej ludzia z gitarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Siwy, Piczman, Marcin, Retro (jak zabierze gitarkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja mam troje małych dzieci. Z renty nie utrzymam jak mnie smok nadwyręży. O odszkodowaniu po śmierci nie wspomnę .... To się muszę liczyć ... I co się chwalisz? Ja mam czwórkę i cicho siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja mam troje małych dzieci. Z renty nie utrzymam jak mnie smok nadwyręży. O odszkodowaniu po śmierci nie wspomnę .... To się muszę liczyć ... I co się chwalisz? Ja mam czwórkę i cicho siedzę 4 córki które bałwany lepią na podwórku przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja mam troje małych dzieci. Z renty nie utrzymam jak mnie smok nadwyręży. O odszkodowaniu po śmierci nie wspomnę .... To się muszę liczyć ... I co się chwalisz? Ja mam czwórkę i cicho siedzę Jakie tam "chwalisz"? Uświadamiam kawalera. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 z tego co wiem tam bedzie więcej ludzia z gitarami To ja swojej nie będę targał przez pół kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 4 córki które bałwany lepią na podwórku przed domem Aaale z Ciebie chlapa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 4 córki które bałwany lepią na podwórku przed domem Aaale z Ciebie chlapa!! zgadłem? to jeszcze masz młode te córy jak lepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Siwy, Piczman, Marcin, Retro (jak zabierze gitarkę ) córka właśnie dała gitarę jakiemuś długowłosemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja mam troje małych dzieci. Z renty nie utrzymam jak mnie smok nadwyręży. O odszkodowaniu po śmierci nie wspomnę .... To się muszę liczyć ... I co się chwalisz? Ja mam czwórkę i cicho siedzę ja to sam nie wiem ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zgadłem? to jeszcze masz młode te córy jak lepią A jakie maja być, jak ja żem jeszcze nie taka stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no nie mogą się doczekać tych "hopsztosów" ... cały czas Wam tutaj "fiubździu" we łbach ... zróbcie dobry uczynek i idźcie "kliknąć" http://forum.muratordom.pl/post3917628.htm#3917628 ... no ... bo Wam nasikam do kawy pozdróweczka ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no ... bo Wam nasikam do kawy Aaale mam farta! Nie piję kawy!! PS. Byłam, kliknęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no nie mogą się doczekać tych "hopsztosów" ... cały czas Wam tutaj "fiubździu" we łbach ... zróbcie dobry uczynek i idźcie "kliknąć" http://forum.muratordom.pl/post3917628.htm#3917628 ... no ... bo Wam nasikam do kawy pozdróweczka ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca Kliknęłam i wcale nie ze strachu przed "dosmaczeniem" kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no ... bo Wam nasikam do kawy pozdróweczka a jaką masz zawartość tłuszczu - bo ja to wolę tak powyżej 18% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 pewnie juz wszyscy za kulig zapłacili...a ja sie kuźwa tak ociagam i zawsze ostatnia jezdem! jeszcze nie wszyscy .... Kulturalnie mi dowaliłaś więc pretensji mieć nie mogę. Ale ja tak mam. Obiecywałem że wczoraj a załatwię jutro. Na własny ślub tez się zresztą spóźniłem........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Się melduję z pracy - dzień dobryyyy! U nas ślicznie - biało, lekki mrozik (-5)... no piknie po prostu... Cholerka! Nie miałam wczoraj czasu, żeby portki zmierzyć , może dzisiaj mi się uda... W pracy ... bez portek??? a gdzie Ty pracujesz??? Nie marzniesz???? no chyba że jest Wojtek. Bo Wojtek - bez portek zawsze był,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kulturalnie mi dowaliłaś więc pretensji mieć nie mogę. muaaaaa???? no coś Ty .... Ale ja tak mam. Obiecywałem że wczoraj a załatwię jutro. Na własny ślub tez się zresztą spóźniłem........... hm .... żona na pewno była z tego powodu niezmiernie szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no ... bo Wam nasikam do kawy pozdróweczka a jaką masz zawartość tłuszczu - bo ja to wolę tak powyżej 18% ... zależy co przedtem wypiję ... po dobrej ruskiej to dziury w muszli klozetowej można wypalić ... więc się Prezes nie leń, grzecznie pomaszeruj tutaj http://forum.muratordom.pl/dla-olusi,t177416.htm i se kliknij ps - szkoda, że się tak późno dowiedziałem o tej akcji ... czas tylko do 10-tego Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Się melduję z pracy - dzień dobryyyy! U nas ślicznie - biało, lekki mrozik (-5)... no piknie po prostu... Cholerka! Nie miałam wczoraj czasu, żeby portki zmierzyć , może dzisiaj mi się uda... W pracy ... bez portek??? a gdzie Ty pracujesz??? Nie marzniesz???? no chyba że jest Wojtek. Bo Wojtek - bez portek zawsze był,nie? Nooo Wojtek tyż jeee... Ma biurko koło mnie Ale i jo i łon - w portkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts