daggulka 05.01.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nooo Wojtek tyż jeee... Ma biurko koło mnie Ale i jo i łon - w portkach... zawsze można to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... więc się Prezes nie leń, grzecznie pomaszeruj tutaj http://forum.muratordom.pl/dla-olusi,t177416.htm i se kliknij ps - szkoda, że się tak późno dowiedziałem o tej akcji ... czas tylko do 10-tego Stycznia daaaaaaaaaaawno juz tam byłem, ho,ho, prawie zapomniałem na samym początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nooo Wojtek tyż jeee... Ma biurko koło mnie Ale i jo i łon - w portkach... zawsze można to zmienić Znaczy biurkaaamiiiii sie mamy zmienić, taaak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ps - szkoda, że się tak późno dowiedziałem o tej akcji ... czas tylko do 10-tego Stycznia masz darowane ze względu na różnice czasowe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.01.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... więc się Prezes nie leń, grzecznie pomaszeruj tutaj http://forum.muratordom.pl/dla-olusi,t177416.htm i se kliknij ps - szkoda, że się tak późno dowiedziałem o tej akcji ... czas tylko do 10-tego Stycznia daaaaaaaaaaawno juz tam byłem, ho,ho, prawie zapomniałem na samym początku Dzięki serdeczne ... Wszystkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Chef ... szkoda , że nie można przykleić na wymianie doświadczeń ... byłoby więcej głosów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nooo Wojtek tyż jeee... Ma biurko koło mnie Ale i jo i łon - w portkach... zawsze można to zmienić Znaczy biurkaaamiiiii sie mamy zmienić, taaak?? oczywiście , a Ty o czym pomyślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca a u jednej takiej znajomej forumowej to nie rosną w lasku? może by tak grzybobranie zrobić w tym roku tam, gdzie ja myślę i ja wiem, że Ty wiesz o tym o czym ja myślę .... warte zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mam kompletny folder z muzyką na kulig .... wiecie ile kawałków? 1500 razy średnio 4 minuty każdy , to jest 100 godzin spokojnie styknie jeszcze na następną imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca zainteresowała mnie Twoja historia te grzybki dokładniej... jakieś specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca zainteresowała mnie Twoja historia te grzybki dokładniej... jakieś specjalne boszsszszsz..... wreszcie przemówił ..... no ale powód niebłahy ..... za cenę poznania TEGO miejsca - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca zainteresowała mnie Twoja historia te grzybki dokładniej... jakieś specjalne Tak, niektóre jadalne tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Raz to wszystkie. Dwa razy nic się zjeść nie da.Jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Raz to wszystkie. Dwa razy nic się zjeść nie da. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Mam na myśli gatunek grzyba, a nie konkretny grzyb używany już przez przewód pokarmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czy Wyście powariowali z tymi grzybami?! Grzyby w zimie?!? Na kuligu?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czy Wyście powariowali z tymi grzybami?! Grzyby w zimie?!? Na kuligu?!? Mogą być ze słoika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ps - wiem gdzie w Polsce rosną grzybki ... kto będzie kciał to go na jesień zabiere w te mniejsca a u jednej takiej znajomej forumowej to nie rosną w lasku? może by tak grzybobranie zrobić w tym roku tam, gdzie ja myślę i ja wiem, że Ty wiesz o tym o czym ja myślę .... warte zastanowienia Oczywiście, że warte zastanowienia ... i miejsce (prócz grzybobrania) na doskonałą biesiadę (z pieczeniem na rożnie) i jak ktoś się "zmęczy" to i pokoje gościnne ... zainteresowała mnie Twoja historia te grzybki dokładniej... jakieś specjalne ... specjalne rówież by się znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 muchomor czerwony - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 muchomor czerwony - mniam Przed jedzeniem trzeba kropki zeskrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 muchomor czerwony - mniam Przed jedzeniem trzeba kropki zeskrobać spójrz na Jego awatar ... za późno mu napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts