cieszynianka 05.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 muchomor czerwony - mniam Przed jedzeniem trzeba kropki zeskrobać spójrz na Jego awatar ... za późno mu napisałaś To go trzeba reanimować, przecież ma być na kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czy jest na sali lekarz?!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 To go trzeba reanimować, przecież ma być na kuligu choroba będzie pewnie postępować powoli, bo to kawał chopa ... to Go zreanimujemy na kuligu się Go przypnie do pierwszych sań ... wybiega , wypoci ... bedzie ok .... i trza pamiętać na drugi raz: żadnych drew do kominka i żadnych grzybów (nawet tych ze słoika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 To go trzeba reanimować, przecież ma być na kuligu choroba będzie pewnie postępować powoli, bo to kawał chopa ... to Go zreanimujemy na kuligu się Go przypnie do pierwszych sań ... wybiega , wypoci ... bedzie ok .... i trza pamiętać na drugi raz: żadnych drew do kominka i żadnych grzybów (nawet tych ze słoika) Co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Siedemnaście Dni Do Kuligu http://emoty.blox.pl/resource/balloon1.gif http://emoty.blox.pl/resource/BottomsUp.gif http://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif http://emoty.blox.pl/resource/ski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 siedemnaście milionówod Nysy po Sansiedemnaście milionówa ja ciągle sam!siedemnaście milionówOd Helu do Tatrsiedemnaście milionówlecz gdzie jest właśnie TA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Się nam Coolibeerek postarał - jakie ładne buźki z rańca!! Dżem dooobryyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Się nam Coolibeerek postarał - jakie ładne buźki z rańca!! Dżem dooobryyyy Dziękuję Dziękuję Witojcie płatki śniadaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witojcie płatki śniadaniowe A fuuuuj!! Bleeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witojcie płatki śniadaniowe A fuuuuj!! Bleeeee... Nie wiesz co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No doobra - uściślę... Suche płatki są ok, ale mleckooooo - bleeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam .... kuźwa ... po mleczko do kawy trza iść bo wyszło ... ale pogoda nie sprzyja takim drastycznym rozwiązaniom ... chyba jednak wypiję bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No przeca pisałam, że mleczko bleeeeee... Czy u Was pada śnieg? Bo u mnie sypie, ale mnie tu w pracy straszą, że odwilż zapowiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 fujjjjj ... kawa bez mleczka jest do d.... ide..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Po prawdzie, to kawa ogólnie jest do du...A co do odwilży:http://www.twojapogoda.pl/16dni.htmMoże nie będzie tak ostatecznie źle. Zwłaszcza że kulig w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Pomocy! Z excela! Gdzie mogę znaleźć liczbę arkuszy w skoroszycie? Tylko nie każcie mi liczyć, bo tego jest blisko 300... Czy jest gdzieś taka funkcja, dzięki której mogę to sprawdzić? Dziękuuuuuję Tomkwas! Faktycznie, nie jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 coolibeer bedzie wiedział .... mam exela , ale unikam jak ognia i pracuję na innych programach ... (nowy office, otwiera wszystko jak kombajn) , tabelki i zestawienia se zawsze robie w open office choć mam od groma innych - ten jest darmowy i najprostszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wysłałem na priva ale szukam jeszcze i przeglądam bo nie sprecyzowałem dokładnie rozwiązania bo sam nigdy nie używałem i mało używam ekselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Baru muszę cię zmartwić ale nie znalazłem rozwiązania do zsumowania arkuszy Nie ma takiej opcji chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ogłaszam konkurs: kto to napisał? jak pokręciłam piździkiem to tyle powietrza uszło, że masakra ... czyli po prostu kręć piździkiem ... i słuchaj - czy powietrze wylatuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts