Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Gość coolibeer
Ogłaszam konkurs: kto to napisał? :D :D :D :D

jak pokręciłam piździkiem to tyle powietrza uszło, że masakra ...

czyli po prostu kręć piździkiem ... i słuchaj - czy powietrze wylatuje ...

:D :D :D :D :D

Dagulka bankowo

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baru muszę cię zmartwić ale nie znalazłem rozwiązania do zsumowania arkuszy :( Nie ma takiej opcji chyba że się mylę

Se poradziłam w sposób następujący - tak naokoło, ale skutecznie i to jest najważniejsze. Se kliknęłam na "znajdź, zamień", se tam wpisałam co ma znaleźć i na co zmienić i tam zawsze pokazuje na koniec: dokonano zmian w liczbie... Mi dokonało w 286 i musiałam se znaleźć brakujące 4 szt, ale już wiem które i se dodam te arkusiki.

Edytowałam:

Rozwiązanie w ten deseń przysłał mi Coolibeer na priva, ale przeczytałam dopiero teraz :oops:

a wiecie co?

ja już tylko tym kuligiem żyje ... jeszcze nieco ponad 2 tygodnie ... norrrrmalnie teraz jeno się ino nie rozchorować jak tradycyjnie co roku o tej porze i bedzie git :lol:

po to , żebym tradycyjnie nie poległa na te pierniczone zatoki bo wtedy impreza bedzie do d... , to ide sie dziś na solarium wygrzać :D

Daga!

Ale jak chcesz być trendi :wink: na kuligu to se ubierz na tą solarkę jakies okulary p/słoneczne i tak kilka razy chodź... Jak przyjedziesz na kulig bedziesz miała opaleniznę nartową prosto z Włoch albo innej Francji (taki szop pracz - gęba czorna, a naokoło oczu białe). :lol: :lol: :p

Daga!

Ale jak chcesz być trendi :wink: na kuligu to se ubierz na tą solarkę jakies okulary p/słoneczne i tak kilka razy chodź... Jak przyjedziesz na kulig bedziesz miała opaleniznę nartową prosto z Włoch albo innej Francji (taki szop pracz - gęba czorna, a naokoło oczu białe). :lol: :lol: :p

no własnie tego sie obawiam ... jak byłam przed chwila się umówić na popołednie to mi wyskoczyła z jakimś superextranowoczesnym opalaniem na stojąco , nago , z goglami na oczęta w promocyjnej cenie :o :o :o

jak jej powiedziałam, ze ja tak na leżąco bym wolała jednak , żeby się bardziej wygrzać niż opalić to namnie spojrzała, jakbym jakąś profanację w tym momencie zastosowała :oops: :lol:

no ale ok ... jde raz na stojąco ... zobaczymy z czym to się je ... ja baba starej daty ale ide coby nie było, że niereformowalna jestem :oops: :roll: :D

Boszszsz... wstyd się przyznać, ale w życiu na solarium nie byłam :oops:

Ja nie chodzę na solarium w celach uzyskania koloru ciała Pana Leppera ... :lol: chodze od czasu do czasu - jak już choruje, albo czuje że mnie głowa pobolewa (znaczy w zatokach coś złego się dzieje) . Wiem, ze to nie sposób leczenia ... ale mnie pomaga takie wygrzanie . Więc pójde se ze trzy razy , a że przy okazji pychol nie bedzie taki blady to jeno na plus - pudru mniej sie da i bedzie ok :lol: