Gość coolibeer 06.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ogłaszam konkurs: kto to napisał? jak pokręciłam piździkiem to tyle powietrza uszło, że masakra ... czyli po prostu kręć piździkiem ... i słuchaj - czy powietrze wylatuje ... Dagulka bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Reeeetro ... ja Cie proszeeee.... całość zacytuj , a nie takie wyrwane z kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Każdy taki tekst dagulki poznam na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Reeeetro ... ja Cie proszeeee.... całość zacytuj , a nie takie wyrwane z kontekstu całość jest nieinteresująca... ale ta sentencja warta zapamiętania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jesteś niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Baru muszę cię zmartwić ale nie znalazłem rozwiązania do zsumowania arkuszy Nie ma takiej opcji chyba że się mylę Se poradziłam w sposób następujący - tak naokoło, ale skutecznie i to jest najważniejsze. Se kliknęłam na "znajdź, zamień", se tam wpisałam co ma znaleźć i na co zmienić i tam zawsze pokazuje na koniec: dokonano zmian w liczbie... Mi dokonało w 286 i musiałam se znaleźć brakujące 4 szt, ale już wiem które i se dodam te arkusiki. Edytowałam: Rozwiązanie w ten deseń przysłał mi Coolibeer na priva, ale przeczytałam dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a wiecie co? ja już tylko tym kuligiem żyje ... jeszcze nieco ponad 2 tygodnie ... norrrrmalnie teraz jeno się ino nie rozchorować jak tradycyjnie co roku o tej porze i bedzie git po to , żebym tradycyjnie nie poległa na te pierniczone zatoki bo wtedy impreza bedzie do d... , to ide sie dziś na solarium wygrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Daga! Ale jak chcesz być trendi na kuligu to se ubierz na tą solarkę jakies okulary p/słoneczne i tak kilka razy chodź... Jak przyjedziesz na kulig bedziesz miała opaleniznę nartową prosto z Włoch albo innej Francji (taki szop pracz - gęba czorna, a naokoło oczu białe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ogłaszam konkurs: kto to napisał? jak pokręciłam piździkiem to tyle powietrza uszło, że masakra ... czyli po prostu kręć piździkiem ... i słuchaj - czy powietrze wylatuje ... Od czasu jak to przeczytałem, wszystkie odpowietrzniki na automatach nazywam piździkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Daga! Ale jak chcesz być trendi na kuligu to se ubierz na tą solarkę jakies okulary p/słoneczne i tak kilka razy chodź... Jak przyjedziesz na kulig bedziesz miała opaleniznę nartową prosto z Włoch albo innej Francji (taki szop pracz - gęba czorna, a naokoło oczu białe). no własnie tego sie obawiam ... jak byłam przed chwila się umówić na popołednie to mi wyskoczyła z jakimś superextranowoczesnym opalaniem na stojąco , nago , z goglami na oczęta w promocyjnej cenie jak jej powiedziałam, ze ja tak na leżąco bym wolała jednak , żeby się bardziej wygrzać niż opalić to namnie spojrzała, jakbym jakąś profanację w tym momencie zastosowała no ale ok ... jde raz na stojąco ... zobaczymy z czym to się je ... ja baba starej daty ale ide coby nie było, że niereformowalna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Od czasu jak to przeczytałem, wszystkie odpowietrzniki na automatach nazywam piździkami. no ale sam zobacz - pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Boszszsz... wstyd się przyznać, ale w życiu na solarium nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jest prostszy sposób z excelem, ale widzę że już sobie poradzilaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Boszszsz... wstyd się przyznać, ale w życiu na solarium nie byłam Ja nie chodzę na solarium w celach uzyskania koloru ciała Pana Leppera ... chodze od czasu do czasu - jak już choruje, albo czuje że mnie głowa pobolewa (znaczy w zatokach coś złego się dzieje) . Wiem, ze to nie sposób leczenia ... ale mnie pomaga takie wygrzanie . Więc pójde se ze trzy razy , a że przy okazji pychol nie bedzie taki blady to jeno na plus - pudru mniej sie da i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jest prostszy sposób z excelem, ale widzę że już sobie poradzilaś... Dawaj!! Nie bądź taki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jest prostszy sposób z excelem, ale widzę że już sobie poradzilaś... Dawaj!! Nie bądź taki!! Daj na forum ... mnie też się może na zaś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 najedź myszką (hi hi) na arkusz ( pasek na dole), kliknij prawym, kliknij wyświetl kodpowinien się wyświetlić visual basic, a po lewej zestawienie akruszy z nazwami i kolejnymi numerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 chociaż sortowanie tego jest trochę inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 najedź myszką (hi hi) najedź myszką, pokręć piździkiem ... niezły burdel tu mamy , siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 chociaż sortowanie tego jest trochę inne No też tak można ale ona ma posortowane według alfabetu i dodaje pozycje na bieżąco a jej chodziło o sprawdzenie ilości arkuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts