Baru 06.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 chociaż sortowanie tego jest trochę inne No też tak można ale ona ma posortowane według alfabetu i dodaje pozycje na bieżąco a jej chodziło o sprawdzenie ilości arkuszy. Ale to sortowanie jest tylko widoczne w okienku podglądu w tym visualu i mi to w niczym nie przeszkadza - sprawdziłam, faktycznie - hula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a wiecie co? ja już tylko tym kuligiem żyje ... jeszcze nieco ponad 2 tygodnie ... norrrrmalnie teraz jeno się ino nie rozchorować jak tradycyjnie co roku o tej porze i bedzie git po to , żebym tradycyjnie nie poległa na te pierniczone zatoki bo wtedy impreza bedzie do d... , to ide sie dziś na solarium wygrzać Witam Wszystkich no racja, ja postanowiłem zachorować wcześniej, coby na kulig już zdążyć wyzdrowieć, od wczoraj antybiotyki , zapalenie gardła, ropne brrr pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a wiecie co? ja już tylko tym kuligiem żyje ... jeszcze nieco ponad 2 tygodnie ... norrrrmalnie teraz jeno się ino nie rozchorować jak tradycyjnie co roku o tej porze i bedzie git po to , żebym tradycyjnie nie poległa na te pierniczone zatoki bo wtedy impreza bedzie do d... , to ide sie dziś na solarium wygrzać Witam Wszystkich no racja, ja postanowiłem zachorować wcześniej, coby na kulig już zdążyć wyzdrowieć, od wczoraj antybiotyki , zapalenie gardła, ropne brrr pozdrawiam a ja mam lumbago, juz drugi tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam lumbago, juz drugi tydzień... za dużo "skakałeś" i połamało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam lumbago, juz drugi tydzień... za dużo "skakałeś" i połamało? na to wychodzi i spałem bez skarpetek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam lumbago, juz drugi tydzień... za dużo "skakałeś" i połamało? na to wychodzi i spałem bez skarpetek... oby tylko .... do reszty sie pewnie nie przyznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Seks_2001017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam lumbago, juz drugi tydzień... za dużo "skakałeś" i połamało? na to wychodzi i spałem bez skarpetek... I wszystko jasne A mówiłam, żeby w skarpetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.01.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 16-sechzehn http://emoty.blox.pl/resource/drinknodrugs.gif http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2010 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262779116_by_peter1989_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Śpiom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czuwajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Niektóre pracujom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 pijom .... kawe oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.01.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy aby z mlykiem?? Kupiła wczoraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy aby z mlykiem?? Kupiła wczoraj?? no , ba .... przytargałam wczoraj glany od córy .... śliczne som p.s. ta informacja to dla coolibraa coby się zastanowił jeszcze nad tym tarzaniem w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy aby z mlykiem?? Kupiła wczoraj?? no , ba .... przytargałam wczoraj glany od córy .... śliczne som p.s. ta informacja to dla coolibraa coby się zastanowił jeszcze nad tym tarzaniem w śniegu decyzja zapadła nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 decyzja zapadła nie ma odwrotu dobra , .... to radzę wykupić ubezpieczenie przed wyjazdem ... bo bez walki się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Coolibeer, protetyka se już teraz umawiaj, bo potem to z gadaniem możesz mieć kłopot.I wstępnie dogadaj się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Coolibeer, protetyka se już teraz umawiaj, bo potem to z gadaniem możesz mieć kłopot. I wstępnie dogadaj się z ortopedą. Ojjjj , Tomek ... spotkaliśmy się raz ... a Ty mnie tak dobrze znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts