Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

chociaż sortowanie tego jest trochę inne :-?

No też tak można ale ona ma posortowane według alfabetu i dodaje pozycje na bieżąco a jej chodziło o sprawdzenie ilości arkuszy.

Ale to sortowanie jest tylko widoczne w okienku podglądu w tym visualu i mi to w niczym nie przeszkadza - sprawdziłam, faktycznie - hula! :p

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a wiecie co?

ja już tylko tym kuligiem żyje ... jeszcze nieco ponad 2 tygodnie ... norrrrmalnie teraz jeno się ino nie rozchorować jak tradycyjnie co roku o tej porze i bedzie git :lol:

po to , żebym tradycyjnie nie poległa na te pierniczone zatoki bo wtedy impreza bedzie do d... , to ide sie dziś na solarium wygrzać :D

Witam Wszystkich

no racja, ja postanowiłem zachorować wcześniej, coby na kulig już zdążyć wyzdrowieć, od wczoraj antybiotyki :cry: , zapalenie gardła, ropne brrr

pozdrawiam

a wiecie co?

ja już tylko tym kuligiem żyje ... jeszcze nieco ponad 2 tygodnie ... norrrrmalnie teraz jeno się ino nie rozchorować jak tradycyjnie co roku o tej porze i bedzie git :lol:

po to , żebym tradycyjnie nie poległa na te pierniczone zatoki bo wtedy impreza bedzie do d... , to ide sie dziś na solarium wygrzać :D

Witam Wszystkich

no racja, ja postanowiłem zachorować wcześniej, coby na kulig już zdążyć wyzdrowieć, od wczoraj antybiotyki :cry: , zapalenie gardła, ropne brrr

pozdrawiam

a ja mam lumbago, juz drugi tydzień...

Gość coolibeer
Czy aby z mlykiem??

Kupiła wczoraj??

no , ba .... :D

przytargałam wczoraj glany od córy .... śliczne som :D

p.s. ta informacja to dla coolibraa coby się zastanowił jeszcze nad tym tarzaniem w śniegu :wink: :lol:

decyzja zapadła :D nie ma odwrotu