tomkwas 13.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja idę Kto mi Żony popilnuje? Piczman weź nie kuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Właśnie miałem pisać że moga wszyscy oprócz tomkwasa ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Piczmanka z nami pójdzie ... za modelke bedzie robić ... nadaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.10.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 bo ty chyba w temacie skoro tak na tych regulacjach się znasz Czasem ,,, mam takie podobne ,,, jak już muszę ,,, I Piczmanka mi skaże ,,, to zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 13.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Właśnie miałem pisać że moga wszyscy oprócz tomkwasa ,,, Czyli ja się zgłaszam na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 13.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Chyba się będziecie mną zaopiekować Dalej tylu chętnych ? Nie gryzę ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 bo ty chyba w temacie skoro tak na tych regulacjach się znasz Czasem ,,, mam takie podobne ,,, jak już muszę ,,, I Piczmanka mi skaże ,,, to zakładam jak tak lubicie.. byłam i Was w domku..z wizytą ...ile pracy włożyliście,to widać. dużo sami robicie to tak jak my...fajnie mieszkacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piczmanka 13.10.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No to opiekunów juz mam , cobym sie nie czuła osamotniona... tak więc Mężu zostawiasz mnie w dobrych ręjkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 tak więc Mężu zostawiasz mnie w dobrych ręjkach i tutaj chyba bym sie kłóciła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.10.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jeśli chodzi o mnie to raczej 1 os. Chyba że kimś się zaopiekuję na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nooo... to może Tobie Piczman da żonke popilnować poza tym dziewczyn widzę się zapisuje wicej niż zwykle ...więc na pewno będzie się kim opiekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dziewczyn widzę się zapisuje wicej niż zwykle ...więc na pewno będzie się kim opiekować Już się szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cieszka i Daga wie - wiedzą dlaczego na 100% nie chcę na razie.... bobiczek .... może tym razem sie uda? ponoc do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dziewczyn widzę się zapisuje wicej niż zwykle ...więc na pewno będzie się kim opiekować Już się szykuję szykuj, szykuj ... i o kondycje dbaj konievznie , bo ktoś ten zaprzęg kuligowy musi ciągnąć ... na razie mamy chętnych wszystkich Panów na liście .... a ja dziewczynami i z sSiwym12 bedziemy nadzorować z biczem ... sorki .... batem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dziewczyn widzę się zapisuje wicej niż zwykle ...więc na pewno będzie się kim opiekować Już się szykuję szykuj, szykuj ... i o kondycje dbaj konievznie , bo ktoś ten zaprzęg kuligowy musi ciągnąć ... na razie mamy chętnych wszystkich Panów na liście .... a ja dziewczynami i z sSiwym12 bedziemy nadzorować z biczem ... sorki .... batem w ręku To może ya jeszcze się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nie ma nad czym mysleć ... zapisany .... pozamiatane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.10.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nie ma nad czym mysleć ... zapisany .... pozamiatane .... Ale wpadłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nie ma nad czym mysleć ... zapisany .... pozamiatane .... Ale wpadłem! ależ coś Ty ....zobaczysz , jak bedzie fajnie ... no i bardzo miło osobiscie będzie mi Cie poznać (ja juz sobie punktuję do tej opieki , bo jak sie kolejka ustawi to się nie dopcham ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 na razie mamy chętnych wszystkich Panów na liście .... a ja dziewczynami i z sSiwym12 bedziemy nadzorować z biczem ... sorki .... batem w ręku Kurcze znowu. Nie wiem jak to odebrać, ale coś mi tak kołacze, że może taka przydzielona „fucha” oznaczać, żem taka d…a jest. No bez przesady. Ps. Odrzucam argument, że to z „szacunku” dla moich włosów, a jeszcze bardziej, że ze względu na wiek (XXI przecież). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 sSiwy12 ...Ty się po prostu do tej fuchy najbardziej nadasz ... poza tym Ty spokojny człek jesteś - bedziesz mnie pilnował cobym za bardzo nie maltretowała z tym biczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts