bobiczek 07.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 może ktoś przypomnieć dane do przelewu?Blankiet leży przede mną - ale nie mam numeru konta i danych.Poproszę jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 może ktoś przypomnieć dane do przelewu? Blankiet leży przede mną - ale nie mam numeru konta i danych. Poproszę jakby co zajrzyj na 1 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tam nic nie masprawdzAŁEM wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 bobiczek - wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Daga ! Chyba jesteś skarbnikiem FM, może powinnaś sobie konto "firmowe" założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzięki.Wypełnione, wysyłam zaraz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Daga ! Chyba jesteś skarbnikiem FM, może powinnaś sobie konto "firmowe" założyć tia ... pomyślmy , czy mi podatku nie walna od tych wpłat tudzież nie każą się w skarbówce z ponadprogramowych wpływów tłumaczyć ... w razie czego wszystkim wam wcześniej pożyczałam i teraz oddajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jaka ciiiiszaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ...w razie czego wszystkim wam wcześniej pożyczałam i teraz oddajecie Toć to najgorsze rozwiązanie. Podatek od pożyczki i kara murowane. A występowanie jako "skrzynka kontaktowa" jest do obronienia i nie ma …. we wsi, aby ktokolwiek udowodnił „uszczuplenie”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 sSiwy12 ... no to jakby cuś to wale do Ciebie jak w dym - mnie łobronisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 sSiwy12 ... no to jakby cuś to wale do Ciebie jak w dym - mnie łobronisz Własnom pierwsiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 TYM, to ona sama se nieźle da radę..... i spadam bo jak ona mnie tu zaraz wyprostuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 TYM, to ona sama se nieźle da radę..... i spadam bo jak ona mnie tu zaraz wyprostuje ... ojjjjj ..... wchodzimy na śliski grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie MY, tylko TY, bo mnie tu już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ogłaszam, że WRESZCIE zapłaciłam za kulig!!! po pierwsze mi ulżyło a po drugie jestem już pełnoprawnym uczestnikiem kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ogłaszam, że WRESZCIE zapłaciłam za kulig!!! po pierwsze mi ulżyło a po drugie jestem już pełnoprawnym uczestnikiem kuligu a kalesony mosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ogłaszam, że WRESZCIE zapłaciłam za kulig!!! po pierwsze mi ulżyło a po drugie jestem już pełnoprawnym uczestnikiem kuligu a kalesony mosz? no jasne, że mom !!! i to nie jedne :D::D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ogłaszam, że WRESZCIE zapłaciłam za kulig!!! po pierwsze mi ulżyło a po drugie jestem już pełnoprawnym uczestnikiem kuligu a kalesony mosz? no jasne, że mom !!! i to nie jedne :D::D: ee no szafy nie bierz! jedne starczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ogłaszam, że WRESZCIE zapłaciłam za kulig!!! po pierwsze mi ulżyło a po drugie jestem już pełnoprawnym uczestnikiem kuligu a kalesony mosz? no jasne, że mom !!! i to nie jedne :D::D: Teraz już jesteś pełnoprawnym kuligowcem Bez kaleson ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ogłaszam, że WRESZCIE zapłaciłam za kulig!!! po pierwsze mi ulżyło a po drugie jestem już pełnoprawnym uczestnikiem kuligu a kalesony mosz? no jasne, że mom !!! i to nie jedne :D::D: Teraz już jesteś pełnoprawnym kuligowcem Bez kaleson ani rusz mam też dłuuuuuuuuuugie i gruuuuuuuube skarpety:D::::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts