daggulka 08.01.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no to napiszcie już czyje to biurko .. sie mówi A to trza i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 komuś kawusi? Jako, że kawusi nie piję to czy na herbatkę się mogę załapać? A raczej cherbatkę, bo z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no to napiszcie już czyje to biurko .. sie mówi A to trza i B Nie podali. Było chwilę na stronie "wyborczej", ze to jest biurko ich znanego dziennikarza. Ale już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A raczej cherbatkę, bo z cukrem Dobre, tego nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no to napiszcie już czyje to biurko .. sie mówi A to trza i B Nie podali. Było chwilę na stronie "wyborczej", ze to jest biurko ich znanego dziennikarza. Ale już nie ma... znaczy , że w wyborczej powiedzieli A ... ale B to już nie łaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wiecie co coulignon napisał w tytule wpłaty? KULIG COULIGNON SZT 1 I MYSZ TOWARZYSZĄCA SZT 1. SOBOTA I NIEDZIELA. DZIECKO ZOSTAJE U BABCI. chopak potrafi mi humor poprawić na dzień dobry A w ogóle to już się nie mogę doczekać ... super bedzie wszystkich zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ło matko! I to wszystko mu się zmieściło w tym okienku z tytułem wpłaty?! Zdolniacha z niego Daga! No to co z tom chjerbatkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No to co z tom chjerbatkom? no masz .... z cytryną , trza dbać coby się przed kuligiem nie zaziebić http://static.playmobile.pl/blog/11146/219517.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 z cyklu .... znajdź różnice.... http://bi.gazeta.pl/im/2/3977/z3977382X,Biurko-jednego-z-naszych-redakcyjnych-kolegow--Nikomu.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262366947_by_Ffivee_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wiecie co coulignon napisał w tytule wpłaty? KULIG COULIGNON SZT 1 I MYSZ TOWARZYSZĄCA SZT 1. SOBOTA I NIEDZIELA. DZIECKO ZOSTAJE U BABCI. chopak potrafi mi humor poprawić na dzień dobry A w ogóle to już się nie mogę doczekać ... super bedzie wszystkich zobaczyć daggulka..............czyli nikt jednak nie przyjeżdża z dziećmi???? ....liczyłam na to, że jednak ktoś sie taki znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no wiesz... większość jedzie się bawić a nie bawić dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no wiesz... większość jedzie się bawić a nie bawić dzieci... to licze na to, że moja córke tez zabawicie, żebym ja sie mogła tez bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no wiesz... większość jedzie się bawić a nie bawić dzieci... to licze na to, że moja córke tez zabawicie, żebym ja sie mogła tez bawić kochana ... ja juz Ci napisałam ... to dziewczę które przywieziesz ze sobą to nie dziecko jeno konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no wiesz... większość jedzie się bawić a nie bawić dzieci... to licze na to, że moja córke tez zabawicie, żebym ja sie mogła tez bawić kochana ... ja juz Ci napisałam ... to dziewczę które przywieziesz ze sobą to nie dziecko jeno konkurencja daguulka ...co to za konkurencja, jak trza pilnować aby z sanek nie wypadła?? albo gdzies sie po drodze w lesie nie zgubiła ja tylko mam nadzieje, że na tym kuligu bedzie jakiś kierownik grupy, który zliczy stan przed rozpoczęciem kuligu i po powrocie do panesjonatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 daguulka ...co to za konkurencja, jak trza pilnować aby z sanek nie wypadła?? albo gdzies sie po drodze w lesie nie zgubiła ja tylko mam nadzieje, że na tym kuligu bedzie jakiś kierownik grupy, który zliczy stan przed rozpoczęciem kuligu i po powrocie do panesjonatu ja wiem , kochana ... ja wiem , bo Ty Matka Polka prawdziwa jesteś .... każda z nas tak ma jak dziecka są w pobliżu ... dlatego moje zostają w domu przy okazji imprez forumowych ... cobym sie mogła na max. ostresować te trzy razy do roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 zwracam niesmiało uwagę, że już 11 minęła ...bo bardzo chcę świecic na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Łoj tam. Problem robicie. Strzeli ze trzy kielichy, zwymiotuje i spać pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ale jak się tak zastanowić ...... młodzież teraz taka ..... trzeba jej będzie osobna flaszkę postawić. Trzy kieliszki mogą nie dać rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Łoj tam. Problem robicie. Strzeli ze trzy kielichy, zwymiotuje i spać pójdzie. a jak się obrzyga, to kto umyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Łoj tam. Problem robicie. Strzeli ze trzy kielichy, zwymiotuje i spać pójdzie. mam tylko nadzieje, że moja córka nie czyta tego foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts