Gość coolibeer 08.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To mówiłam ja - matka polka - mama poczwórna Znowu się chwalisz... Dodaj że masz 2 bałwany jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a co do pryków starych to ja siadam do innej ławki ożesz Ty zdrajco Zostaw chłopaka w spokoju. Przecież już dawno zadeklarował że w sobotę go nie będzie. No to se posiedzi gdzie indziej. Czy ja was muszę ciągle rozdzielać? ale że jak nie bedzie ??? zmień informatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a co do pryków starych to ja siadam do innej ławki ożesz Ty zdrajco Zostaw chłopaka w spokoju. Przecież już dawno zadeklarował, że w sobotę go nie będzie. No to se posiedzi gdzie indziej. Czy ja was muszę ciągle rozdzielać? Tomkwas masz chyba stare zeszłoroczne niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To akurat prawda. Ostatnia informacja na ten temat, z zeszłego roku, była taka że niestety nie będziesz.Potem nie spotkałem się z dementi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To akurat prawda. Ostatnia informacja na ten temat, z zeszłego roku, była taka że niestety nie będziesz. Potem nie spotkałem się z dementi ... tak to teraz jest taka nowa wersja że odbieram Baru z PKP Katowice i na wieczór zajedziemy do Koniakowa w Piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 tak to teraz jest taka nowa wersja że odbieram Baru z PKP Katowice i na wieczór zajedziemy do Koniakowa w Piątek no dobra ... a co będziecie robić od godziny 12 do wieczora zanim zajedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 tak to teraz jest taka nowa wersja że odbieram Baru z PKP Katowice i na wieczór zajedziemy do Koniakowa w Piątek no dobra ... a co będziecie robić od godziny 12 do wieczora zanim zajedziecie ? yyyy ęęęęę ąąąą... przed nami długa droga... znając ruch na zakopiance i korki w Jankach to zajedziemy na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 yyyy ęęęęę ąąąą... przed nami długa droga... znając ruch na zakopiance i korki w Jankach to zajedziemy na wieczór Kala ... świecisz juz na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 yyyy ęęęęę ąąąą... przed nami długa droga... znając ruch na zakopiance i korki w Jankach to zajedziemy na wieczór Yyyyyyy nooooo... ten teegoooo No jechać będziemy przeca... A Ty myślałaś, że co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 yyyy ęęęęę ąąąą... przed nami długa droga... znając ruch na zakopiance i korki w Jankach to zajedziemy na wieczór Yyyyyyy nooooo... ten teegoooo No jechać będziemy przeca... A Ty myślałaś, że co??? Dokładnie wszystko powiedziałaś oprócz jednego... niżej niżej niżej gorąco bardzo gorąco tadaaaaaaaa Wizycie w KFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To mówiłam ja - matka polka - mama poczwórna Znowu się chwalisz... Dodaj że masz 2 bałwany jeszcze Ojjjj Coolibeer! Nie dostaniesz juz ani pół zdjęcia ode mnie złośliwy zdrajco!!! Edytowałam: I na dodatek o KFC wypaplałeś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To akurat prawda. Ostatnia informacja na ten temat, z zeszłego roku, była taka że niestety nie będziesz. Potem nie spotkałem się z dementi ... tak to teraz jest taka nowa wersja że odbieram Baru z PKP Katowice i na wieczór zajedziemy do Koniakowa w Piątek Ale, co to ma do soboty? Bo nadal nie wiada, co z tobą w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ale, co to ma do soboty? Bo nadal nie wiada, co z tobą w sobotę. bedzie w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To mówiłam ja - matka polka - mama poczwórna Znowu się chwalisz... Dodaj że masz 2 bałwany jeszcze Ojjjj Coolibeer! Nie dostaniesz juz ani pół zdjęcia ode mnie złośliwy zdrajco!!! Edytowałam: I na dodatek o KFC wypaplałeś!! Nie bądź żyła daj no zdjęcie jakie No bo wiesz musiałem bo coś podejrzewali by i co no a to jest taka mała zasłonka i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No bo wiesz musiałem bo coś podejrzewali by i co no a to jest taka mała zasłonka i już tia ... to sie teraz zasłonka nazywa ... pięknie , pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ale, co to ma do soboty? Bo nadal nie wiada, co z tobą w sobotę. bedzie w sobote I bardzo dobrze. Cieszę się. Kamerę brać? Bo jak coolibeer ma być, to w razie mojej niemocy, znów by przejął i fachowo nakręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No bo wiesz musiałem bo coś podejrzewali by i co no a to jest taka mała zasłonka i już tia ... to sie teraz zasłonka nazywa ... pięknie , pięknie ... ja tam nie będę mówił głośno co tam z xawierem za skróty macie... BP albo Orlen ghehehe dobra wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kamerę brać? Bo jak coolibeer ma być, to w razie mojej niemocy, znów by przejął i fachowo nakręcił. Ojciec... brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja troszkę w innym temacie. Mam prośbę, czy ktoś mógłby uszczęśliwić mnie płytką z Ruśca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 yyyy ęęęęę ąąąą... przed nami długa droga... znając ruch na zakopiance i korki w Jankach to zajedziemy na wieczór Kala ... świecisz juz na niebiesko dopiero teraz zauważyłam!!!!!! ....na chwilę praca sie zajęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts