Baru 08.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No bo wiesz musiałem bo coś podejrzewali by i co no a to jest taka mała zasłonka i już Nooo chyba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja troszkę w innym temacie. Mam prośbę, czy ktoś mógłby uszczęśliwić mnie płytką z Ruśca? Hmmmm... myślę że dam radę .... Zdjęcia też chcesz? No, oddasz piątaka za płyty i pudełko i dowiozę na kulig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki, za zdjęcia tysz. Ale w kwestyji formalnej za transport no ile Pan sobie winszuje? A tak na marginesie, tysz w kwestyji formalnej. Pojawiło się tu słowo (określenie) kalesony. Cóż to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Pojawiło się tu słowo (określenie) kalesony. Cóż to takiego? ten pan ma bardzo ładne i gustowne .... i ciepłe przede wszystkim http://www.cornette.pl/www/images/produkty/436_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kalesony - to takie spodnie co się pod spodniami nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.01.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kala ... świecisz juz na niebiesko jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki, za zdjęcia tysz. Ale w kwestyji formalnej za transport no ile Pan sobie winszuje? Myślę że jak "będziesz nas bawił", jak obiecywałeś w Ruścu, to będziemy kwita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A tak na marginesie, tysz w kwestyji formalnej. Pojawiło się tu słowo (określenie) kalesony. Cóż to takiego? to to samo co potocznie "kalesraki" tylko bardziej handlowa nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Myślę że jak "będziesz nas bawił", jak obiecywałeś w Ruścu, to będziemy kwita. Chyba mam poroczność jasną, albo podobne cuś. Albo stan wskazujący był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Chyba mam poroczność jasną, albo podobne cuś. Albo stan wskazujący był? Nie nie. Normalnie, na początku imprezy "zagroziłeś" ze mamy się dobrze bawić, bo jak nie to Ty osobiście nas zabawisz. I Ci wyszło. Bawiliśmy się świetnie. Fakt, że najlepiej przy mierzeniu pulsu Barbossy, ale świetnie. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uf – co za ulga, bo już myślałem, że coś naobiecywałem względem kuligu. Ale groźbę podtrzymuję – w stosunku do wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wcześniej nie padło wyrażenie "stosunku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Bom skromnym jest. Ps. Pomarzyć nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wcześniej nie padło wyrażenie "stosunku" boszszsszz... jaki dokładny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ps. Pomarzyć nie można? Marzenia piekna rzecz - nic nie kosztują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A tak na marginesie, tysz w kwestyji formalnej. Pojawiło się tu słowo (określenie) kalesony. Cóż to takiego? To takie cuś, którego posiadanie będziemy sprawdzać przed wejściem na sanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A tak na marginesie, tysz w kwestyji formalnej. Pojawiło się tu słowo (określenie) kalesony. Cóż to takiego? To takie cuś, którego posiadanie będziemy sprawdzać przed wejściem na sanie wow...to żartów nie ma, lece kupic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To takie cuś, którego posiadanie będziemy sprawdzać przed wejściem na sanie Ło maatko! To jakiesi wypaśne se trza kupić, z koronkami czy cóś... Żeby mieć ten luuuuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To takie cuś, którego posiadanie będziemy sprawdzać przed wejściem na sanie Ło maatko! To jakiesi wypaśne se trza kupić, z koronkami czy cóś... Żeby mieć ten luuuuk Nie wypaśne, tylko ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie wypaśne, tylko ciepłe Nooo to ja mam tylko takie, co pod portki nartowe ubieram... Mogom być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts