kala67 08.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 jak nam będzie zimno...to zawsze na miejscu mozna kupic kalesonki koronkowe z Koniakowa skoro stringi robą na szydełku to i kalesonki tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie wypaśne, tylko ciepłe Nooo to ja mam tylko takie, co pod portki nartowe ubieram... Mogom być? Mogom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uffffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uffffff... Tylko ich qrde nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 widzę że jak temat o kalesonach to wszystkie babki od razu lecą i temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uffffff... Tylko ich qrde nie zapomnij Nie ma takiej możliwości! Coolibeer! No!! No! Noooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja z ciepłych spodni to jedynie sztruksy .... trza bedzie nieco pomarznąć bo na zakupy ciuchowe to sie raczej nie zmobilizuję ..... nienawidze zakupów robić i jeśli się nagle nie okazuje że nie mam co na doope włożyć z powodu schudnięcia/przytycia to nic mnie do sklepu nie wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 widzę że jak temat o kalesonach to wszystkie babki od razu lecą i temat rzeka Bo ja się od listopada do końca marca bez nich nigdzie nie ruszam Zmarzlak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 widzę że jak temat o kalesonach to wszystkie babki od razu lecą i temat rzeka Bo ja się od listopada do końca marca bez nich nigdzie nie ruszam Zmarzlak jestem Jak jest poniżej 0 to też się bez nich nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 widzę że jak temat o kalesonach to wszystkie babki od razu lecą i temat rzeka Bo ja się od listopada do końca marca bez nich nigdzie nie ruszam Zmarzlak jestem Jak jest poniżej 0 to też się bez nich nie ruszam No to co taki zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam Ładnie w godzinach pracy napierniczyliście, a Tinek tyle teraz ma do poczytania, to znaczy, ze ja jedyny pracuję . No tak a teraz nie ma z kim pogadać Pytałem żony i mówi, że mam kalesony, kupiła mi po ślubie, i nówki leżą (ciekawe czy myszy nie zjadły), trza przymierzyć, czy się od leżenia nie "skurczyły" Ale, czy ja będę umiał w kalesonach... nie wiem Acha, a ze mną nikt nie chce jechać? tak sam, i żadnego KFC, ani nic... ech nikt mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Tinek! No ja z Toba nie pojadę - jużem się z Coolibeerem ugadała. Ale bądź dobrej myśli - może ktoś się odezwie i jednak sam nie będziesz jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie tylko Tinek jedzie sam ... nawet powiedziałabym - tylko nieliczni będą mieli towarzystwo jak szczęściarz coolibber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Tinek! No ja z Toba nie pojadę - jużem się z Coolibeerem ugadała. Ale bądź dobrej myśli - może ktoś się odezwie i jednak sam nie będziesz jechał Baru dzięki za dobre słowo Ale jak by Cię Coliberek zapomniał zabrac, to ja na drugi dzień będę jechał przez Częstochowę to Cię zabiorę (i nawet mogę do KFC ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Trochę obudziłem Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Pytanko mam ... czy ktoś ma kontakt telefoniczny z kordziną? nie odebrała mojej wiadomości na priv , od kilku dni niet na forum .... oczywiście miejscówkę w pokoju moim i Baru ma zapewnioną nawet jak przyjedzie bez zapowiedzi ... tylko - martwię się zwyczajnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie tylko Tinek jedzie sam ... nawet powiedziałabym - tylko nieliczni będą mieli towarzystwo jak szczęściarz coolibber Taaak... gadaj mu tak, gadaj... Się chłopina rozczaruje jak mnie zobaczy . I powie, że to napewno nie mnie ma zabrać z tego dworca. Tinek! Coolibeer mnie z Katowic odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Tinek! Coolibeer mnie z Katowic odbiera. wiem, to takie miasto na śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nie tylko Tinek jedzie sam ... nawet powiedziałabym - tylko nieliczni będą mieli towarzystwo jak szczęściarz coolibber Taaak... gadaj mu tak, gadaj... Się chłopina rozczaruje jak mnie zobaczy . I powie, że to napewno nie mnie ma zabrać z tego dworca. z tym rozczarowaniem .... co spotkanie forumowe to mam takiego stresa .... teraz większość spotkaniowiczów znam już osobiście , ale obok radości ze spotkania .... ogromnej radości muszę przyznać - zawsze jest taka igiełka , taki diabełek który gdzieś tam podpowiada : "gdzie Ty się tam , wsiowa babo ryjesz?" teraz jak mówię .... znacznie mniej , ale na zlocie tegorocznym to tylko ja wiem jakiego miałam ogromnego stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja tez sie strasznie sztresuję, bo nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts