Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja z ciepłych spodni to jedynie sztruksy :oops: .... trza bedzie nieco pomarznąć bo na zakupy ciuchowe to sie raczej nie zmobilizuję ..... nienawidze zakupów robić i jeśli się nagle nie okazuje że nie mam co na doope włożyć z powodu schudnięcia/przytycia to nic mnie do sklepu nie wykopie :roll: :-? :oops:

Gość coolibeer
widzę że jak temat o kalesonach to wszystkie babki od razu lecą i temat rzeka ;)

Bo ja się od listopada do końca marca bez nich nigdzie nie ruszam :oops: :D

Zmarzlak jestem :oops: :roll:

Jak jest poniżej 0 to też się bez nich nie ruszam :)

Witam

Ładnie w godzinach pracy napierniczyliście, a Tinek tyle teraz ma do poczytania, to znaczy, ze ja jedyny pracuję :wink: . No tak a teraz nie ma z kim pogadać

Pytałem żony i mówi, że mam kalesony, kupiła mi po ślubie, i nówki leżą (ciekawe czy myszy nie zjadły), trza przymierzyć, czy się od leżenia nie "skurczyły" :wink:

Ale, czy ja będę umiał w kalesonach... nie wiem

Acha, a ze mną nikt nie chce jechać? :(

tak sam, i żadnego KFC, ani nic...

ech

nikt mnie nie lubi

Tinek!

No ja z Toba nie pojadę - jużem się z Coolibeerem ugadała.

Ale bądź dobrej myśli - może ktoś się odezwie i jednak sam nie będziesz jechał :p

Baru dzięki za dobre słowo

Ale jak by Cię Coliberek zapomniał zabrac, to ja na drugi dzień będę jechał przez Częstochowę to Cię zabiorę (i nawet mogę do KFC :wink: )

Pytanko mam ... czy ktoś ma kontakt telefoniczny z kordziną?

nie odebrała mojej wiadomości na priv , od kilku dni niet na forum ....

oczywiście miejscówkę w pokoju moim i Baru ma zapewnioną nawet jak przyjedzie bez zapowiedzi :wink: ... tylko - martwię się zwyczajnie .... :roll:

Nie tylko Tinek jedzie sam ... nawet powiedziałabym - tylko nieliczni będą mieli towarzystwo jak szczęściarz coolibber :D

Taaak... gadaj mu tak, gadaj... Się chłopina rozczaruje jak mnie zobaczy :p. I powie, że to napewno nie mnie ma zabrać z tego dworca.

Tinek!

Coolibeer mnie z Katowic odbiera.

Nie tylko Tinek jedzie sam ... nawet powiedziałabym - tylko nieliczni będą mieli towarzystwo jak szczęściarz coolibber :D

Taaak... gadaj mu tak, gadaj... Się chłopina rozczaruje jak mnie zobaczy :p. I powie, że to napewno nie mnie ma zabrać z tego dworca.

z tym rozczarowaniem .... co spotkanie forumowe to mam takiego stresa :oops: :roll: .... teraz większość spotkaniowiczów znam już osobiście , ale obok radości ze spotkania .... ogromnej radości muszę przyznać - zawsze jest taka igiełka , taki diabełek który gdzieś tam podpowiada : "gdzie Ty się tam , wsiowa babo ryjesz?" :oops: :lol:

teraz jak mówię .... znacznie mniej , ale na zlocie tegorocznym to tylko ja wiem jakiego miałam ogromnego stresa :wink: :lol: