daggulka 09.01.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 mam wolną chwilkę , więc siedze i doklepuje muzyczke na kulig .... zobaczcie co znalazłam .... 6 razy na tym w kinie byłam ..... i ten Patrick - aże mi się łezka zakręciła jezzzzusie - ja chyba zanim stałam się wredną zołzą to kiedyś byłam romantyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Noooo... to były piękne lata! Daga! A ABBĘ nagrałaś? "Mamma mia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 wy tam nie grać, tylko uczyć się śpiewać!!jak nie zaśpiewamy chórem dwóch piosenek:1. Trojki dwie(to na kuligu), oraz 2. Jo się bede łopiyrała, wy mię chopy ciągta....(to na części wieczornej) TO NIE BĘDĘ UCZESTNICZYŁ JUŻ W ŻADNEJ IMPREZIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Noooo... to były piękne lata! Daga! A ABBĘ nagrałaś? "Mamma mia"... no ,ba ... i parę innych w ogóle to jest taka mieszanka , ze masakra ... muzyka polska i zagrabaniczna z ówczesnych i zamierzchłych czasów w różnych gatunkach: - pop - filmowa - disco w tym również disco polo (i oczywiście "jesteś szalona") - rock - regge - taneczna - pościelówy - mnóstwo innych nieprzyporządkowanych wszystko wymieszane na max .... 4 giga tego mam na własnym osobistym pen drive ... ino włączyć losowe wybieranie i zabawa murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 wy tam nie grać, tylko uczyć się śpiewać!! jak nie zaśpiewamy chórem dwóch piosenek: 1. Trojki dwie (to na kuligu), oraz 2. Jo się bede łopiyrała, wy mię chopy ciągta.... (to na części wieczornej) TO NIE BĘDĘ UCZESTNICZYŁ JUŻ W ŻADNEJ IMPREZIE!!!! no oczywiście śpiewać to też bedziemy ... ale kuźwa ... o tym łopieraniu to ja nie znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no oczywiście śpiewać to też bedziemy ... ale kuźwa ... o tym łopieraniu to ja nie znam ... na melodię "Wisi Zbójnik wisi, za poślednie żebro... Jo się bede łopiyrała, wy mię chopy ciągta (2 razy) Zaciągta mię za stodołe tam mi d..e zrąbta Hej! Tam mi du.e zrąbta! Chycili pod ręce do lasu jom wiedą (2 razy) cosik mi się widzi, ze jom dup..yć bedą Hej! Ze jom dup..yć bedą. na razie 2 zwrotki, jak się naumią, to bedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A tą, to Baru bedzie nas uczyć: Jedna baba mówi drugi, że nie lubi kuśki długi Na to rzecze do niej druga, że najlepsza kuśka długa. Ty dziewczyno ty mnie nie znasz od Rzeszowa jestem bednarz Robię beczki, beczułeczki a wieczorem na dzieweczki Ty dziewczyno fafulasta czemu tobie nie obrasta Przyjdźże do mnie, dam ci ziele, obrośnie ci do niedziele Olaboga co za czasy: dziadek babkę w nocy straszy Jemu uciąć, babce zaszyć - nie będą się w nocy straszyć Matuś moja był tu był tu, chciał pożyczyć chyłtu, chyłtu Curuś moja dać mu było, byłoby ci nie ubyło Czyś ty Maryś oszalała żeś koguta nie macała Kogut chodzi koło ściany trzy tygodnie nie macany Olaboga co się dzieje, że kogutek rano pieje A kokoszka jeszcze rani, bo kogutek siedział na ni Olaboga nie wytrzymom, wszyscy mają a ja ni mom Wszyscy mają po chłopoku a ja ni mom tego roku Olaboga nie wytrzymom, wszyscy mają a ja ni mom Wszyscy mają po kobicie a jo ni mom całe życie Olaboga nie wytrzymom, wszyscy mają a ja ni mom Wszyscy mają ładne żony, ja przyciskam wiązkę słomy Matuś moja daj mi igły, zaszyje se nie dam nigdy Curuś moja nie lamentuj weź se laku zapięczętuj Weź se laku za dwa centy będziesz miała spokój święty Jak ci będą lak zdejmować wtedy będziesz lamentować Olaboga co się stało, pod fartuszkiem pękło ciało Ni to zaszyć, ni załatać, ni to z taką dziurą latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 09.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 nikt mnie nie lubi mnie też nikt nie lubi więc może się z Tobą zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 nikt mnie nie lubi mnie też nikt nie lubi więc może się z Tobą zabiorę Kochani to nie jest wątek o pierniczeniu, a Wy (za przeproszeniem) pierniczycie jak potłuczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 09.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kochani to nie jest wątek o pierniczeniu, a Wy (za przeproszeniem) pierniczycie jak potłuczeni ja pierdzielę...znowu się źle w wątek wstrzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czasem i popierniczyć trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kochani to nie jest wątek o pierniczeniu, a Wy (za przeproszeniem) pierniczycie jak potłuczeni ja pierdzielę...znowu się źle w wątek wstrzeliłam Nie marudzić, nie pierniczyć, głupot o "nielubieniu" nie opowiadać, tylko cieszyć się na ten kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ja tez sie strasznie sztresuję, bo nikogo nie znam Tinek, czy przypadkiem coś piłeś, albo jadłeś coś nieświeżego Chyba, że to sprawka tego Niemca Ja bym proponował zmienić Dilera Albo zaprzestać brania Może to po tych antybiotykach co to łykam od wtorku? (i tak coś czuję, że ze mną nie tak, może to jednak to ten niemiec?) Colliberek się nie martw, ja to niespotykanie spokojny człowiek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 nikt mnie nie lubi mnie też nikt nie lubi więc może się z Tobą zabiorę oczywiście!!! już Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czasem i popierniczyć trza Tinek, kochany owszem, ale nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czasem i popierniczyć trza Tinek, kochany owszem, ale nie tak aaaachhaaa już będę grzeczny (a na kuligu to będę niegrzeczny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czasem i popierniczyć trza Tinek, kochany owszem, ale nie tak aaaachhaaa już będę grzeczny (a na kuligu to będę niegrzeczny ) Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Śpiewać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.01.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Śpiewać!!!! Za chwilę jadę śpiewać (100 lat na urodzinach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Aleśta napierniczyli jak mnie nie byłoooo Retro! Ze stydem przyznaję, że znam tylko dwie linijki z tego tekstu (od "Ty dziewczyno, ty mnie nie znasz...") więc się na nauczyciela nie nadaję. Poza tym, już kiedyś mówiłam, że spiewać nie bendem, bo mi Was normalnie szkoda A teraz najważniejsze!! BYŁAM NA NARTKACH!!!! Sama! Bez dzieciów i bez małża!! Pierwszy raz mi się to zdarzyło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts