reno1980 08.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 maluja mi teraz sciany powoduje to spora wilgoć pogoda na dworzu kiepska .W budynku jeszcze nie mieszkam i jeszcze nie ogrzewam zastanawiam jak zrobic czy otwierac okna a moze przepalac w kominku .Jakie moga byc skutki uboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 08.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Mam podobny problem, bo właśnie maluje mieszkanie i zarabiam niektóre niedoskonałości na ścianie. Coprawda ściany schna bez problemu, ale przy oknach jest juz gorzej :/ Będę dogrzewać termowentylatorem. Napewno dogrzewanie jest wskazane, co mówili mi panowie od tynków, bo potem może cos odpadać. Teraz jeszcze nie jest tragicznie na zewnątrz, ale za niedługo będzie i bez farelki sie nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts