SovietGangstar 08.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Co to takiego pustak PCT 30/3?Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na jego temat.Proszę o pomoc, jeśli nie dokładną to chociaż naprowadzenie na temat.Kojarzy mi się z "pustam keramzytowy pod terive" ale czy to dobry trop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a gdzie to masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SovietGangstar 08.10.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Nie wiem, czy to jest pustak stropowy, czy do ścian. Chodzi o nazwę. Albo jest to jakiś skrót, albo coś nieznanego mi. Google też pada na kolana przed tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kjm to Twoje urojenie, czy gdzieś napisane ? ciężko napisać skąd to wytrzasnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SovietGangstar 08.10.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Potrzebne na projekt z Budownictw Ogólnego (politechnika), prowadzący zadał taki materiał, i chyba tylko on wie co to jest ^^Nie dla mnie, dlatego nie znam szczegółów. Dowiedziałem, się, że chodzi o scianę nośną jednak, więc stropowe odpadają.Przychodzi mi na myśl rozwinięcie skrótu Pustak Ceramiczny Termophor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Potrzebne na projekt z Budownictw Ogólnego (politechnika), prowadzący zadał taki materiał, i chyba tylko on wie co to jest ^^ Nie dla mnie, dlatego nie znam szczegółów. Dowiedziałem, się, że chodzi o scianę nośną jednak, więc stropowe odpadają. Zapytaj swoją niunię o te szczegóły i o dokładny symobol co potrzebuje Bo coś chyba ktoś pokrecił w zadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SovietGangstar 08.10.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 "Wykonaj projekty domku jednorodzinnego, bla,bla,bla.... materiał na ściany nośne: pustak PCT 30/3" Jutro się okaże o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts