MARTINA1 21.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 O NETYKIECIE - pisze ten co wyzywa , z uporem nazywa kogoś FJ (forumowym jełopem ). Swoimi dobrymi radami możesz sobie gabinecik wytapetować i tyle ...... te dywagacje o jedzeniu , nocniku to składam na karb twojej pewnie ANOREKSJI ....(a to pod psychiatrę podchodzi ) TAK TO JEST JAK SIĘ TYLKO ZAKUWA , A NIE MYŚLI ... sprawdz rowniez co to tzw. Hyde Park . postaraj sie bynajmniej wytrzec usta , bo kapie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 21.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Widzisz ty , w twoim beznadziejnym przypadku : BEZ SŁOWNIKA ANI RUSZ ......... jedziesz pod prad na jednokierunkowej i to na maxa naj......bo nic , a nic, nie mozna zrozumiec z twojej pisaniny, niczym broniony osobnik przez ciebie. A co do FJ....tylko bez rozdrapywania starych ran dodam , ze byla propozycja tytulu: Cytuje za jedna forumowiczka- "forumowe scierwo".... wiec potraktuj FJ jako komplement za pisanie bzdur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 21.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 NiC NIE MOŻESZ ZROZUMIEĆ ..... nie dziwię się, jak kojarzysz tylko w trybie słownikowym hasło + wykładnia ....... Co do koleżanki z forum to sytuacja jest jasna ....jak ktoś ma rację to się z nim zgadzam (zgodzę się nawet z tobą bylebyś ją miał) 1 Ja ,nie muszę korzystać z cudzych opinii mam własne ...... 2 To ,że ktoś komuś coś zarzucił,przezwał- zdarza się , ale ty STARASZ SIĘ TO UTRWALIĆ (przykleić łatkę ) , a to mi się nie podoba.... 3 też mogę ci jakąś przykleić i z pewnością nie bedzie ci się podobać zaczynasz zjadac wlasny ogon. "sprawdz rowniez co to tzw. Hyde Park " j. polski chyba znasz? nie jest do mnie tylko do kogo? no do kogo? ps.to , ze "ktos" zaatakowal osobe wybitnie moralna w sposob podly , zwyrodnialy...swiadczy tylko o min i sam sobie baner z tym na plecy przyspawal... sa pewne granice ktorych sie nie przekracza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 21.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 O rany .......... - zamierzasz tu dorabiać na poprawianiu tekstów ? - bezbłędny tez nie jesteś - (no ale tobie inaczej się to liczy ,chyba jakieś punkty...) - zdradź -któż to został zaatakowany ,wybitnie moralny ? nie mam zamiaru, zapytaj swoja kolezanke na skrzynke. Sa pewne reguly przestrzegane przez ateistow, chrzescjan, zydow , buddystow.... ten kto je lamie jest zwykla swinia, a swinia nie bedzie koniem.swinia jest swina. - reszta bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 21.10.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 i jeszcze jedno moge podyskutowac o kopleksach i bzdetach "hhhhhh hrum hrum", jak to robie . przeciez to jej cechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 21.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To nie są argumenty ... nie każdy ma obowiazek ci się podobać może nawet drażnić .....ALE jak coś zarzucasz UDOWODNIJ ............ Tylko dlatego , ze nie masz ochoty poszukac na forum , mam cos udawadniac. Sprawa podlosci omawianej osoby bylo juz poruszana.Moge jedynie stwierdzic , ze jest podla i tym zakonczyc ta dyskusje. Skup sie lepiej na sobie i zakompleksionej kolezance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.10.2009 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .......................................................................................................... - usmiech odczytuje za jawny sygnal , ze ktos sie z niego w y s m i e w a a poczucie humoru jest mu najzupelniej obce tak samo jak slowa " prosze, dziekuje, przepraszam" . ............................................... ktoś już sugerował - żeby próbować zmienić towarzystwo ja natomiast przeprowadzilam badanie w swoim otoczeniu zawodowym. wyniki : próba 30 osob w wieku 25-40, północna Polska, tereny krajobrazowo urozmaicone , silne wiatry, dwie filharmonie w okolicy. wyniki : dobrze wykształceni, ambitni, inteligentni, otwarte umysły, nie posługują się stereotypami ,innowacyjni, nastawieni na rozwój własny, lojalni, z poczuciem humoru, podróżujący, grają w siatkówkę plażową (zimą halowa), w przerwach się rozmnażają. Czasy się zimieniły lump - musisz ................................ Idę - bo mi golonka stygnie Miłego dnia Na ma duuuuusze - n i c nie musze To superowo , ze jestes kucharka dla tak znamienitego grona osob Ja tam zywie sie korzonkami . Mam zero ambicji jesli chodzi o plazowa gre w siatkowke ( zima halowa ) - Rozwoj wlasny to szarpiace nerwy zajecie i mie strasznie nudzi . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.10.2009 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 O rany .......... - zamierzasz tu dorabiać na poprawianiu tekstów ? - bezbłędny tez nie jesteś - (no ale tobie inaczej się to liczy ,chyba jakieś punkty...) - zdradź -któż to został zaatakowany ,wybitnie moralny ? nie mam zamiaru, zapytaj swoja kolezanke na skrzynke. Sa pewne reguly przestrzegane przez ateistow, chrzescjan, zydow , buddystow.... ten kto je lamie jest zwykla swinia, a swinia nie bedzie koniem.swinia jest swina. - reszta bez komentarza. Jestem swinia amoralna . A - mo - ral - na . Zapytaj mnie na skrzynke. Nie przestrzegam zasad , ktore ochoczo przestrzegaja ateisci, chrzescijanie, zydzi , oraz wyznawcy Konfucjusza.........jednym slowem ......porazka wychowawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Na ma duuuuusze - n i c nie musze To superowo , ze jestes kucharka dla tak znamienitego grona osob Ja tam zywie sie korzonkami . Mam zero ambicji jesli chodzi o plazowa gre w siatkowke ( zima halowa ) - Rozwoj wlasny to szarpiace nerwy zajecie i mie strasznie nudzi . - zle odczytujesz intencje nie musisz się tak krygować , to nie bylo zaproszenie do mojej grupy żywieniowej Rozwoj wlasny to szarpiace nerwy zajecie i mie strasznie nudzi . Zauważyłam że nerwy masz poszarpane Ważne jednak, że mimo nudy podejmujesz próby - widziałam przemyslenia nad ginącą skarpetą trochę mnie rozczarowałaś tą ironią w stronę kucharki - przedwojennemu dziadkowi tez jest zapewne przykro. proszę, dziękuję , przepraszam, I'm fine - i lecę panierowac schabowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kurka, sama juz nie wiem czy ten watek od jakiegos czasu jest wiecej czy mniej Polski. Jedno jest pewne, jest tutaj duzo....., cech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 O NETYKIECIE -... ANOREKSJI ... TAK TO JEST JAK SIĘ TYLKO ZAKUWA , A NIE MYŚLI ... Martino - proszę - nie krzycz tak. Nie krzykiem zdobywa sie swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kurka, sama juz nie wiem czy ten watek od jakiegos czasu jest wiecej czy mniej Polski. Jedno jest pewne, jest tutaj duzo....., cech. Zeljko to wszystko przez te wrzaski ... Masz racje - wiele cech negatywnych - na szczescie tylko jednostek - ujawnia sie w tym watku. Generalnie jednak jako narod wypadamy calkiem niezle - vide - sasiedni wewatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts