Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

współczesne cechy Polaka

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 204
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OK. Przyjąłem do wiadomości. Chodzi mi o to, że jest kilka tematów na forum, które delikatnie mówiąc zaśmiecacie swoją polemiką nie na temat. Cytowanie długiej wypowiedzi adwersarza po to, by napisać krótki i złośliwy komentarz mnie się nie podoba. Nie oceniam merytorycznie Waszych wypowiedzi i nie staję po niczyjej stronie, choć niektóre posty l. p. są wielce dyskusyjne. Pozdrawiam, K.

Jak czytam posty language i lumpa praskiego pełne złośliwości i uszczypliwości wobec siebie, to ukazuje się jeszcze jedna cecha Polaka. Mam propozycję: załóżcie osobny temat i tam sobie będziecie dowalać do woli, a my pokibicujemy [z całym szacunkiem dla Waszej swobody wyrażania opinii].

K.

A ja tam kibicuję w każdym temacie.

Ale mimo wszystko bardziej lubię pstryczki Lumpa z Pepegiem.

Wnoszą w moją szarą codzienność prasowo-telewizyjną odskocznię, pełną momentów do zadumy i rozmyślań przeróżnych......

:D

Bobiczek zlituj się Lumpa z Pepegiem w jednej linijce ? :roll:

nie w jednej przecież.

Na obu odległych biegunach - ale za to jak w obiorze są czytelni - prawda?

Nie ma szarości - zawsze jest czarne z białym - widoczne z daleka dla takich jak ja co za szkiełkami powiększającymi do czytania powoli rozglądają się -:)

nie wiem jak z czytelnością lumpa bo od dłuższego czasu omijam jego posty wzrokiem ,a wcześniej i tak nic a nic z nich nie rozumiałam, więc wiele nie tracę (chyba) :roll:

myslę, że masz rację

(no to przyznać tu cechę Polakowi: potrafi się zgodzić!)

......................................................,a wcześniej i tak nic a nic z nich nie rozumiałam, więc wiele nie tracę (chyba) :roll:

:D

No wlasnie . :D

Nie ciesz ssie lumpie. Obawiam sie, ze to nie byl komplement 8)

to ja dodam jeszcze jedną : okazuje się , że nie jesteśmy podatni na wpływy*.

z radością odkryłam, przy butelce Blanche Sauvignon Blanc, że pomimo usilnych starań lump nie zdołała mi obrzydzić Ameryki :)

Ani Amerykanów, a zwłaszcza jednego, który uwielbia New York - ale jakoś tak inaczej.

* mała poprawka do wersji pierwotnej ;)