language 26.10.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jest pewna mala roznica. Uzywam slow jakich uzywam , ale nie mam kompleksow i nie jestem zlosliwy, a juz szczegolnie jesli mowa o Polsce. Generalnie ludzie dziela sie na normalnych i debili. Mozna uzyc inne slowa , ale ono oddaje doslownie cechy tych drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 26.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 OK. Przyjąłem do wiadomości. Chodzi mi o to, że jest kilka tematów na forum, które delikatnie mówiąc zaśmiecacie swoją polemiką nie na temat. Cytowanie długiej wypowiedzi adwersarza po to, by napisać krótki i złośliwy komentarz mnie się nie podoba. Nie oceniam merytorycznie Waszych wypowiedzi i nie staję po niczyjej stronie, choć niektóre posty l. p. są wielce dyskusyjne. Pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 26.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mi sie duzo rzeczy nie podoba, jednak nie jest to powodem do pisania glupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 26.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.10.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jak czytam posty language i lumpa praskiego pełne złośliwości i uszczypliwości wobec siebie, to ukazuje się jeszcze jedna cecha Polaka. Mam propozycję: załóżcie osobny temat i tam sobie będziecie dowalać do woli, a my pokibicujemy [z całym szacunkiem dla Waszej swobody wyrażania opinii]. K. A ja tam kibicuję w każdym temacie. Ale mimo wszystko bardziej lubię pstryczki Lumpa z Pepegiem. Wnoszą w moją szarą codzienność prasowo-telewizyjną odskocznię, pełną momentów do zadumy i rozmyślań przeróżnych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bobiczek zlituj się Lumpa z Pepegiem w jednej linijce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja też myślę , że On się Tatarkiewicza naczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.10.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bobiczek zlituj się Lumpa z Pepegiem w jednej linijce ? nie w jednej przecież. Na obu odległych biegunach - ale za to jak w obiorze są czytelni - prawda? Nie ma szarości - zawsze jest czarne z białym - widoczne z daleka dla takich jak ja co za szkiełkami powiększającymi do czytania powoli rozglądają się - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 nie wiem jak z czytelnością lumpa bo od dłuższego czasu omijam jego posty wzrokiem ,a wcześniej i tak nic a nic z nich nie rozumiałam, więc wiele nie tracę (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 nie wiem jak z czytelnością lumpa bo od dłuższego czasu omijam jego posty wzrokiem ,a wcześniej i tak nic a nic z nich nie rozumiałam, więc wiele nie tracę (chyba) myslę, że masz rację (no to przyznać tu cechę Polakowi: potrafi się zgodzić!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.10.2009 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ......................................................,a wcześniej i tak nic a nic z nich nie rozumiałam, więc wiele nie tracę (chyba) No wlasnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ......................................................,a wcześniej i tak nic a nic z nich nie rozumiałam, więc wiele nie tracę (chyba) No wlasnie . Nie ciesz ssie lumpie. Obawiam sie, ze to nie byl komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 27.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A mi sie w biurze nie chce siedziec a za oknem padai pada i chcialbym sobie ponarzekac jak czlowiek tylko nie ma z kim... I co teraz? Nawet nie wiem, czy setka zoladkowej na lawce pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dołożę następną z typowo polskich cech - RADOŚĆ Z NAGONKI ............ To chyba u myśliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 27.10.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie to taka przenośnia odnośnie tego co działo się kilka postów wcześniej .. Dobrze , że wytłumaczyłaś , bo głupki by nie zrozumiały. To taka ironia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 To ja dodam jeszcze jedna ceche ( bo jakos tez mi pasuje do tego, co sie dzieje w wewontku)- przewrazliwienie na swoim punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.10.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 to ja dodam jeszcze jedną : okazuje się , że nie jesteśmy podatni na wpływy*. z radością odkryłam, przy butelce Blanche Sauvignon Blanc, że pomimo usilnych starań lump nie zdołała mi obrzydzić Ameryki Ani Amerykanów, a zwłaszcza jednego, który uwielbia New York - ale jakoś tak inaczej. * mała poprawka do wersji pierwotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts