Chef Paul 13.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... Czy jakiś Polak na pytanie o pracę i o zarobki odpowie: ... ... ... właśnie ... nikt prócz Polaków nie pyta Cię o zarobki (poza Urzędem Skarbowym, co oczywizda ) ... nie zaglądam do cudzej kieszeni i nie chcę by zaglądano do mojej ... czasami się zastanawiam ile we mnie pozostało jeszcze "tej polskości" ... choć osamotniony w tej materii nie jestem ... no i ciemiężony prze małżę jestem (trochę ponarzekać nie zaszkodzi) - choć teraz przerwę mam w ciemiężeniu pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... czasami się zastanawiam ile we mnie pozostało jeszcze "tej polskości" ... [/i] I rzekłbym jeszcze, żeś taki normalny bardziej, chociaż to nie jest powszechna reguła wśród emigrantów w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... I rzekłbym jeszcze, żeś taki normalny bardziej, chociaż to nie jest powszechna reguła wśród emigrantów w USA Cześć Pepeg ... bo ja wiem ? ... siem czasem zastanawiam, czy nie jestem "normalny inaczej" no i wielokrotnie patrząc na tych naszych emigracyjnych ludków, spirdalam jak najdalej (choć jakaś grupka wieloletnich znajomych i Przyjaciół pozostaje - lecz chyba również takich "normalnych inaczej") z pozdróweczkami ps - "... gdzieżeś to bywał ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ps - "... gdzieżeś to bywał ..." A w ciepłych morzach dupę moczyłem Witaj Chefie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ps - "... gdzieżeś to bywał ..." A w ciepłych morzach dupę moczyłem Witaj Chefie. ... gdzieś blisko mnie byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.10.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 [quote name="aglig"............................... A jak Polak reaguje na pytanie : co tam u ciebie ? Jak sie czujesz ? Pozostałe nacje powiedzą: dobrze dziękuje za zainteresowanie ? Choćby im amputowali właśnie nogę, kota przejechał samochód i wylecieli z pracy z powodu recesji. ................................[/quote] To jest szalenie charakterystyczne . Dodam do tego brak poczucia humoru i dystansu w stosunku do swojej osoby . Plus zwichrowane podejscie do prawa i praworzadnosci - prawo dla Polaka to rzecz narzucona i z gruntu obca. Dodajmy do tego meski szowinizm , brak zyczliwosci do innych nacji i kolorow skory i mamy komplet I to wieczne robienie sie na szlachte , panie dzieju - najlepiej jednak wychodzi z tego wystajacy brzuch i niechlujne wasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 13.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 .............................. A jak Polak reaguje na pytanie : co tam u ciebie ? Jak sie czujesz ? Pozostałe nacje powiedzą: dobrze dziękuje za zainteresowanie ? Choćby im amputowali właśnie nogę, kota przejechał samochód i wylecieli z pracy z powodu recesji. ................................ To jest charakterystyczne . Dodam do tego brak poczucia humoru i dystansu w stosunku do swojej osoby . Plus zwichrowane podejscie do prawa i praworzadnosci - prawo dla Polaka to rzecz narzucona i z gruntu obca. ja na Hi, how are you ,odpowiadam good spie...... z takimi wypisywanymi bzdurami , to mozesz mnie pocalowac w d..ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... Czy jakiś Polak na pytanie o pracę i o zarobki odpowie: ... ... ... w ... czasami się zastanawiam ile we mnie pozostało jeszcze "tej polskości" .../i] ............. Jak widac - bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 13.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 [quote name="aglig"............................... A jak Polak reaguje na pytanie : co tam u ciebie ? Jak sie czujesz ? Pozostałe nacje powiedzą: dobrze dziękuje za zainteresowanie ? Choćby im amputowali właśnie nogę, kota przejechał samochód i wylecieli z pracy z powodu recesji. ................................ To jest szalenie charakterystyczne . Dodam do tego brak poczucia humoru i dystansu w stosunku do swojej osoby . Plus zwichrowane podejscie do prawa i praworzadnosci - prawo dla Polaka to rzecz narzucona i z gruntu obca. Dodajmy do tego meski szowinizm , brak zyczliwosci do innych nacji i kolorow skory i mamy komplet I to wieczne robienie sie na szlachte , panie dzieju - najlepiej jednak wychodzi z tego wystajacy brzuch i niechlujne wasy . [/quote] A z którymi z tych cech lumpie ty się utożsamiasz?Boś ty Polak chyba jeszcze?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A z którymi z tych cech lumpie ty się utożsamiasz?Boś ty Polak chyba jeszcze?... No, Ty chyba żartujesz sobie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 13.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A co?Że już nie?Że coś mi umknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A co?Że już nie? W życiu!!! Jeśli już , to po przodkach same zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 13.10.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 W mordę! Ależ szychy odwiedzają to forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 W mordę! Ależ szychy odwiedzają to forum! Proszę Pani , to się wszystko dopiero ujawnia i z każdym postem potęguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 błagam Pepeg nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 błagam Pepeg nie strasz A już taki jestem, ku..a Wernyhora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 błagam Pepeg nie strasz ieetam ... co to za straszenie ... nowojorscy naukowcy, pracują już nad szczepionką na "sraczkę umysłową" (jest to dość rzadka przypadłość, ale udoło się im to zjawisko zaobserwować, ... w trakcie "chadzania" - 'hmmm', kto wie może nawet czytują niektóre wypowiedzi z tego Forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 pewnie kosztowna ale złożymy się, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ieetam ... co to za straszenie ... nowojorscy naukowcy, pracują już nad szczepionką na "sraczkę umysłową" Ciekawe. A może będą szczepić nieodpłatnie ? W końcu rodzinom lotniczym i dumnym córom socjalistów coś się od Baraka należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 pewnie kosztowna ale złożymy się, prawda ? jassssne ... mogę na ten cel nawet, ... swoje "wąsy" wrzucić na jakąś aukcję (że o wystającym brzuchu nie wspomnę) ieetam ... co to za straszenie ... nowojorscy naukowcy, pracują już nad szczepionką na "sraczkę umysłową" Ciekawe. A może będą szczepić nieodpłatnie ? W końcu rodzinom lotniczym i dumnym córom socjalistów coś się od Baraka należy. ... nie wierzę, BO jak mówi to mówi, ... jak mówi, że zrobi, to ... również tylko mówi - no chyba, że idzie tu o etnicznych, to już "insza inszość" ... wicie rozumicie, ... większe słoneczne cele, (dla tych co to białasy ich powsadzali), większy i najlepiej dożywotni "socjal" (no bo za rządów białasów już się niektórzy, od pokoleń odzwyczaili od pracy) i takie tam duperele ... najważniejsza jednak jest nadzieja "yes we can" ... (szkoda tylko, że nie będzie trwała za długo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts