MARTINA1 20.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 20.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Language zaczynasz wiecej wklejać niż pisać ! masz lepszy sposob na odpowiedzi do cytowanych bzdur....bo ja nie mam zamiaru pisac , ze cos jest o1 czy dwa za drogie, rwaniu piorek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 20.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... jest oczywiscie rozwiazanie. ale tylko jak robole forda sami oddadza 50% lub wiecej swoich wynagrodzen i wyrownaja sie z pracownikami hondy i toyoty...resze juz dawno maja skopiowana jako firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 20.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 nnnnnnnnnnnnnnnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 20.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 TY ZE SWOJEJ POZYCJI .... zamilkniesz. ....no,no .....zobaczymy ! czy ktos cie skrzywdzil jak bylas dzieckiem, tato , brat taty......moze mama lub ciocia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 20.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nadopiekuńczy jesteś . Samotny.... Moje wrażenie odnośnie Ciebie i skrzywdzenia identyczne - tylko powód wg mnie inny- za dużo wkuwania .......... U mnie grypa tylko ,nikt mnie nie skrzywdził , a TY JAK SIĘ PRZEBRANŻOWISZ NA PSYCHOLOGA to: 1 zarobisz mniej .... 2 będziesz szczęśliwszy ... Bo ewidentnie w tym kierunku masz ciągotki........... Są jednak przykłady głupoty tak pięknej, że każdy komentarz odbiera im urok. PS już cię proszono o to :nie wrzeszcz na forum,bo to zwyczajne "knajactwo" internetowe. Masz takie same kłopoty z caps lockiem jak z emocjami ? Zacinają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A moze brak wyobrazni rady nadzorczej i slimacze temto wdrazania nowych rozwiazan i technologii . Ford, mimo staran, a niestety, jestem w posiadaniu jego akcji , jest troche o minute za pozno i o dolara za drogo . a fe - jakie nietrafione decyzje z tymi akcjami. brak wyobrazni - zupelnie jak w tej radzie nadzorczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 20.10.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 20.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 20.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 - brak życzliwości, uprzejmości, nieumiejętność uśmiechania się (po ponurej minie najłatwiej rozpoznać krajana zagranicą); - cwaniactwo i złodziejstwo (lewe zwolnienia, ściąganie w szkole i na studiach, kupowanie różnych różności taniej - ze świadomością że pochodzą z kradzieży) i do tego jeszcze chełpienie się "jakim to się jest zaradnym"; - brak szacunku dla drugiego człowieka (ochlapać przechodnia - "bo stać mnie na super terenówkę, nie musze zwalniać na dziurach"; nie przepuścić na pasach - "jadę sportowym, z drogi chamie", wepchnąć się do kolejki przed ciężarną - "taki jestem sprytny, a ta niech stoi", wyżywac się na podwładnym - "ja tu panem i władcą, na kolana niewolniku"; wrzeszczeć na pacjenta "obchód jest, rodzice wynocha z sali" i - z drugiej strony - na pielęgniarkę/lekarza "pawulonem byście tu wszystkich traktowali!" itp. itd.) - zewnętrznie: Polacy po 25 r.ż. są w większości totalnie zaniedbani fizycznie - mięśnie liche (tylko piwny w pełnym rozkwicie), kręgosłupy pokrzywione, zadyszki dostają po przebiegnięciu 50 metrów; do tego dochodzi niestety niewielka dbałość o strój - albo zupełnie niedopasowany do sylwetki ("bo to modne") albo nawet jeśli widać że ubranie z tych bardziej kosztownych, to do kompletu buty niewypastowane albo brudnawy szaliczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.10.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zauważcie nawet w tym wątku. Uwielbiamy aby NASZE - NASZE - NASZE - zdanie było tym jedynym i jedynym najważniejszym i najbardziej prawdziwym. I potem politykom sie dziwicie? To nie polityka - to cechy nabyte chyba przez bycie w ustroju, sytuacji ówcześnie wokół, ja wiem w czym tam... Może to nie cecha Polaka - tylko człowieka, bo chyba u innych nacji podgladałem podobnie. Niemka zjebała mnie z waleniem pięścia w tylna szybą auta za złe parkowanie na Otoberfeście, a Italianiec kiedyś darł się na mnie na kempingu za głosne chrapanie. Ryczał o 2.00 w nocy pod przyczepą "BASTA, BASTA, BASTA!!!!!!!!!!!!!" Dobrze że nie znam języków wymaganych, i olałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a Italianiec kiedyś darł się na mnie na kempingu za głosne chrapanie. Ryczał o 2.00 w nocy pod przyczepą "BASTA, BASTA, BASTA!!!!!!!!!!!!!" Dobrze że nie znam języków wymaganych, i olałem jak ja go rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.10.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Serio!??? A ja te BASTA to dopiero w domu w słowniku sprawdziłem. Wcześniej myslałem że to jakiś nawalony cierpkim winem wydziera się miejscowy i śpiewa piosenkę rockową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.10.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 - brak życzliwości, uprzejmości, nieumiejętność uśmiechania się (po ponurej minie najłatwiej rozpoznać krajana zagranicą); ............................................................................................ Polaka poznasz po spojrzeni spode lba - wszedzie pelno oszustwa wiec jakakolwiek radosc jest mu obca - no , chyba, ze wlal wlasnie cos w gardlo - usmiech odczytuje za jawny sygnal , ze ktos sie z niego w y s m i e w a a poczucie humoru jest mu najzupelniej obce tak samo jak slowa " prosze, dziekuje, przepraszam" . Jest za to mistrzem w ruganieu, nie mylic z ru... niem , wiec toczac wzrokiem ponuro patrzy kto sie napatoczy zeby go z ....echac . Po dobrym ruganiu, nie mylic z ru...niem, zadowolony jak po spelnieniu obowiazku , rozpromienia sie i nikly promien usmiechu zagaszcza na jego twarzy .......... wypatruje tez pilnie kto moze byc nizej w gradacji spolecznej i nie pominie okazji zeby ponizyc takiego czlowieka jeszcze bardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 GDZIE DRWA RĄBIĄ, WIÓRY LECĄ ... mądry się znalazł ....... Taki mój styl ,a TY już się tak nie wzruszaj; nie muszę Ci się podobać , zresztą na wzajemność z mojej strony nadziei brak . Po okularach sądząc krótkowidz....... TO wiele wyjaśnia Caps l. ma swoje przeznaczenie, tak jak nocnik do ktorego sie sra i sika. Oczywiscie siedzac przy stole z obcymi, ktorzy wczesniej go uzywali w wiadomym celu, na upartego mozesz z niego jesc goraca zupe. Taki styl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 - brak życzliwości, uprzejmości, nieumiejętność uśmiechania się (po ponurej minie najłatwiej rozpoznać krajana zagranicą); ............................................................................................ Polaka poznasz po spojrzeni spode lba - wszedzie pelno oszustwa wiec jakakolwiek radosc jest mu obca - no , chyba, ze wlal wlasnie cos w gardlo - usmiech odczytuje za jawny sygnal , ze ktos sie z niego w y s m i e w a a poczucie humoru jest mu najzupelniej obce tak samo jak slowa " prosze, dziekuje, przepraszam" . Jest za to mistrzem w ruganieu, nie mylic z ru... niem , wiec toczac wzrokiem ponuro patrzy kto sie napatoczy zeby go z ....echac . Po dobrym ruganiu, nie mylic z ru...niem, zadowolony jak po spelnieniu obowiazku , rozpromienia sie i nikly promien usmiechu zagaszcza na jego twarzy .......... wypatruje tez pilnie kto moze byc nizej w gradacji spolecznej i nie pominie okazji zeby ponizyc takiego czlowieka jeszcze bardziej . Jessssu FJ tobie juz calkowicie od...... zaczni najpierw rozgladac sie w swej okolicy s p o d e l b a. Na dobry poczatek polecam zagadnienie "social behavior among people of color" ...abys to dobrze zrozumiala , zaprezentuje wykladowce na twoim poziomie. http://www.youtube.com/watch?v=RrBKLCYV9g0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 21.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Polaka poznasz po spojrzeni spode lba - wszedzie pelno oszustwa wiec jakakolwiek radosc jest mu obca - no , chyba, ze wlal wlasnie cos w gardlo - usmiech odczytuje za jawny sygnal , ze ktos sie z niego w y s m i e w a a poczucie humoru jest mu najzupelniej obce tak samo jak slowa " prosze, dziekuje, przepraszam" . Jest za to mistrzem w ruganieu, nie mylic z ru... niem , wiec toczac wzrokiem ponuro patrzy kto sie napatoczy zeby go z ....echac . Po dobrym ruganiu, nie mylic z ru...niem, zadowolony jak po spelnieniu obowiazku , rozpromienia sie i nikly promien usmiechu zagaszcza na jego twarzy .......... wypatruje tez pilnie kto moze byc nizej w gradacji spolecznej i nie pominie okazji zeby ponizyc takiego czlowieka jeszcze bardziej . ktoś już sugerował - żeby próbować zmienić towarzystwo ja natomiast przeprowadzilam badanie w swoim otoczeniu zawodowym. wyniki : próba 30 osob w wieku 25-40, północna Polska, tereny krajobrazowo urozmaicone , silne wiatry, dwie filharmonie w okolicy. wyniki : dobrze wykształceni, ambitni, inteligentni, otwarte umysły, nie posługują się stereotypami ,innowacyjni, nastawieni na rozwój własny, lojalni, z poczuciem humoru, podróżujący, grają w siatkówkę plażową (zimą halowa), w przerwach się rozmnażają. Czasy się zimieniły lump - musisz wyjrzeć poza swój obecny krąg zainteresowań i jest szansa że spotkasz fajnych ludzi. Może nawet Cię polubią Idę - bo mi golonka stygnie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 21.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Language Twój przedostatni post wszystko wyjaśnia -ZA DUŻO ZAKUWANIA - (się powtórzę) TAK CIĘ NAUCZYLI i tak ma być ? KURCZE , niereformowalny jesteś !- a to najgorsza życiowa opcja - ZAKUTY ŁEB ...... i co by było bardziej elegancko określenie mniej popularne - niedostosowany społecznie..... Zakuty leb to ktos, kto z uporem wariata twierdzi, ze je z "talerza"(nocnik , patrz wyzej) a smak i zapach gowna to przyprawa. Inaczej: Netykieta- to zbior zasad obowiązujących w dyskusjach w internecie. Sprawdz sobie co oznacza caps l. Zapoznaj sie z powszechnie znanym tematem , wszak czlowiek uczy sie cale zycie.....inaczej rycerski leb bedziesz dzwigac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts