anSi 22.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ANSI - wiem co ,wiem jak ,tyle że nie poczuwam się do tego, by się do tych zasad stosować..... O netykiecie ktos juz wspominal - wiec przykro, ze nie poczuwasz sie bardziej mnie rażą błędy , A Twoje wlasne Cie nie raza? Jest ich naprawde sporo cuudne awatarki czy inne rzeczy .......... Tego kompletnie nie rozumiem piszę jak lubię ......i jeśli daję duże litery to wg mnie jest to ich miejsce....... Wg mnie mylisz sie Nie można zdobyć świata poprzez pisanie na forum .... to nie mój cel Przekornie wiec zapytam - po co piszesz ? Duuuzo i wielkimi literami .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wyobraz sobie, ze nie W wieczorowce pracuje...I to w niektóre tylko dni tygodnia. Generalnie od 15.00 zaczynam I jeszcze w wekendy.Ale tu uz nie ma tak lekko - prawie wszystkie mam zajęte. Od rana do 17-tej A w jakim celu to pytanie? I co z Twoim rozkladem dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wiesz może napiszę CI WPROST : - ani TY- ANI TWOJE ZDANIE - nie mają dla mnie znaczenia.... Jak to sie ma do mojego pytania? a te wywody i próba słodkiej prowokacji vice versa aczkolwiek prowokacji nie zauwazam Kilka tysięcy ludzi tu pisze, więc jest miejsce i dla mnie i dla ciebie ,ale raczej nie razem ........ Ozywista oczywistość A psychoanalizy w necie nie chce mi się robić ani Twojej , ani mojej .......... A kto Cie o psychoanalize prosil? Jestes psychologiem? Wracając do cech Polaków dodam słodką upierdliwość .......... Bywa zaleta ......................... A jednak z pracy piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pamietaj o wielkich literach Martinko. Tego chcialabym najbardziej ...Natenczas I martwi mnie, ze jednak nie odpowiadasz na zadne moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kurka, sama juz nie wiem czy ten watek od jakiegos czasu jest wiecej czy mniej Polski. Jedno jest pewne, jest tutaj duzo....., cech. Zeljko to wszystko przez te wrzaski ... Masz racje - wiele cech negatywnych - na szczescie tylko jednostek - ujawnia sie w tym watku. Generalnie jednak jako narod wypadamy calkiem niezle - vide - sasiedni wewatek Aby byla jasnosc. Ja tu nie widze niegatywnych ludzi. Tylko niegatywne emocje. Ale to da sie zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zeljko toc ja przeciez pisze o negatywnych cechach a nie ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No ja wiem, ale tlumacze sie, bo nie wiem co inny mysla. Bo ja mysle, ze mam cudowny awatarek. A nie chce aby ktos mowil - znalazla sie madrala - bo mial by racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pepeg jest jedynka! Do tego lagodny jak baranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 następny troll nam wyrósłnie karmić trolli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pepeg jest jedynka! Do tego lagodny jak baranek. A kcesz w łep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pepeg jest jedynka! Do tego lagodny jak baranek. A kcesz w łep? mię się widzi, że łona kce w łeb. Taż by tak dłuuuugo tu nie siedziała... Ino wiesz, chtóra łona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pepeg jest jedynka! Do tego lagodny jak baranek. A kcesz w łep? Ja Ciebie tez lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 zaplątałam się i nie wiem czy pieniactwo ktoś wymieniał ? ( tak mi się luźno skojarzyło, sama nie wiem dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts