gosia4444 23.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 W łazience mam płytki paradyża/www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/travena-mogano-trovanWygladaja pieknie , mam małą łazienkę więc efekt nie jest moze tak spektakularny , na ścianie mam dwa wąskie dekory , geberit i wanna na brązowo , reszta krem , brazowy słupek i szuflda pod umywalke robione na zamówienie , kremowe i brazowe ręczniczki i jet naprawdę ladnie , oczywiscie połozone z minimalna 1 mm fuga Natomiast w kuchni nad blatem mam opoczno linero , no niezłe ale bez porównania , tamte pięknie odbijają światło i wygladaja naprawde elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 04.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Juniorka, czy Twoja miska podwieszana to Roca Hall? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts