Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wyczekiwany DOMEK - SALSA - komentarze

tysia623

Recommended Posts

Witam :D

Przyszłam z rewizytą :D

Salsa to projekt pięknego domku. oglądałam tutaj na forum już kilka dzienników z tym projektem. Bardzo mi się podoba :)

Widzę, że też zdecydowaliście się na piwnicę i wiem ile to czasu oraz pieniędzy pochłania... To najgorszy etap budowania - wygrzebanie się z ziemi. Ale potem będzie już proście i szybciej :D

Miejsce też macie fajne - tak jak i u mnie - na skarpie z widokiem na okolicę :)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy w budowaniu.

Iwona

dziękuje i rzeczywiście z piwnicą jest najgorzej, końca nie widać w babraniu się w ziemi no ale warto się poświecić:)

AGP dzięki :D oby zima była lekka hehe

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witam.

Widzę, że za działeczkę nie musieliście płacić :lol: budujecie sie koło rodziców?

tygrysia623 nie ma jak to liczyc na całą rodzinę :D ......... u nas niestety to tylko dwie osoby budowały nasz domek................ dlatego mogę powiedzieć, że cały jest nasz:lol: :lol: :lol: :lol:

Śliczną macie tą chałupkę :D :D :D :D

My niby tez dawno, dawno temu zaczynalismy a we wrześniu się wprowadzamy.

Powodzenia i życzę nadejścia szybko wiosny :D :D :D

:( Widzę, że zima wszystkich dobija i w pędza w bezczynność :evil: , ja już odliczam dni na kalendarzu do wiosny, na dodatek mam ostatnio sny związane tylko z budową :roll: . Tysia ty przynajmniej mieszkasz u rodziców w domku to jeszcze spoko, a ja duszę sie z dziećmi w dziesięciopiętrowym blokowisku echhh...

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

Archi my załatwialismy kredyt w BS i od momentu podpisania umowy na kase czekalismy 2 dni............... ale wczesniej było latania z papierkami