tysia623 13.11.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam Przyszłam z rewizytą Salsa to projekt pięknego domku. oglądałam tutaj na forum już kilka dzienników z tym projektem. Bardzo mi się podoba Widzę, że też zdecydowaliście się na piwnicę i wiem ile to czasu oraz pieniędzy pochłania... To najgorszy etap budowania - wygrzebanie się z ziemi. Ale potem będzie już proście i szybciej Miejsce też macie fajne - tak jak i u mnie - na skarpie z widokiem na okolicę Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy w budowaniu. Iwona dziękuje i rzeczywiście z piwnicą jest najgorzej, końca nie widać w babraniu się w ziemi no ale warto się poświecić AGP dzięki oby zima była lekka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 AGP dzięki oby zima była lekka hehe Podpisuję sie pod tym obiema rękoma. Nogami też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 re..wizyta .. wizja lokalna/zdalna oby zima przyszła u nas na wiosce jutro - zasypie śnieg i koniec kombinowania coby tu jeszcze uklicić 8) pozdro NEtbet'samoróba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Marcin EZG 04.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witamy oo i netbet nasz sąsiad też jest Dzieki za wizytę na naszej stronie,widzę że roboty budowlane w tym roku zakończone. Bardzo ładny projekt,nie wspomnę o okolicy -wysoko,sucho, nie to co u nas pozdrawiamy i zachęcamy do kolejnych wizyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/7adv2byv0vck1t3ardjb.jpg .... życzy Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 22.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Życzą Nadiaart i Netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Marcin EZG 22.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/a11949b8.jpgŻyczą Kasia i Marcin EZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam. Widzę, że za działeczkę nie musieliście płacić budujecie sie koło rodziców? tygrysia623 nie ma jak to liczyc na całą rodzinę ......... u nas niestety to tylko dwie osoby budowały nasz domek................ dlatego mogę powiedzieć, że cały jest nasz:lol: Śliczną macie tą chałupkę My niby tez dawno, dawno temu zaczynalismy a we wrześniu się wprowadzamy. Powodzenia i życzę nadejścia szybko wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zima tego roku pokrzyżowała wszystkim plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 04.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Widzę, że zima wszystkich dobija i w pędza w bezczynność , ja już odliczam dni na kalendarzu do wiosny, na dodatek mam ostatnio sny związane tylko z budową . Tysia ty przynajmniej mieszkasz u rodziców w domku to jeszcze spoko, a ja duszę sie z dziećmi w dziesięciopiętrowym blokowisku echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 05.02.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 mi tez się śni budowa!! niby dobrze ze u rodziców ale wiesz jako młode małżeństwo nie mamy nic prywatności, jest nas teraz 5-cioro w chacie trochę tłoczno ale jakoś się trzeba przemęczyć oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam.Wiosenka juz od jakiegos czasu zaglada do nas a u Ciebie relacji z budowy nie ma? dzieje się coś u Was????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 24.03.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a u nas na razie przestój, dzisiaj chłopaki przymierzali się do rozłożenia belek stropowych ale dużo nie zrobili bo się ściemniło, po 16 godzinie dopiero wracamy z pracy. Czekamy z utęsknieniem na ta wiosnę bo chcemy zalewać strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.fotoszok.pl/upload/77c22162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 13.05.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Super, fajnie to wszystko wam idzie Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukiimag 02.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No to teraz niech mury pną się do góry. Fajnie że u Was już etap piwnicy zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Przyszłam z kolejną wizytą, dawno mnie tu nie było a u Ciebie tyle zmian............ teraz to pikus, polecicie SZYBKO w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 17.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje A jak było u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje A jak było u Was? Archi my załatwialismy kredyt w BS i od momentu podpisania umowy na kase czekalismy 2 dni............... ale wczesniej było latania z papierkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts