medelski 08.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam! Jaką cenę robocizny za pokrycie dachówką prostego dachu (200m2) można w okolicach Warszawy uznać za atrakcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 40 zł/m2 z kompletnymi obróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nam powiedzieli i w sumie robią nam oni dach za 5 tys 200 kwadratowych dachu czy jakos tak stan pod papę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 09.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 za 5 tys 200m2 to oni mogą tylko spiep... a nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 za 5 tys 200m2 to oni mogą tylko spiep... a nie zrobić a ja nie zamierzam ci nic udowadniac szukajcie a znajdziecie byliśmy na kilku dachach zrobionych przez nich nie mamy zastrzeżeń -robocizna po znajomości. chcesz do nich numer czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 09.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie tylko robie takie rzeczyi wiem ile czasu trzeba żeby zrobić to dobrze! a poza tym jak coś dobrze wygląda to wcale nie musi być solidnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.10.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie tylko robie takie rzeczyi wiem ile czasu trzeba żeby zrobić to dobrze! a poza tym jak coś dobrze wygląda to wcale nie musi być solidnie zrobione wiec uważam ze dyskusja zbędna do ilu ludzi nie dzwoniliśmy ceny sięgały max 9 tyś wiec uważasz ze skoro bierzesz dużo więcej jesteś lepszy jak sie ma cena do jakości.? bo np ludzi na strop tez miałam jkaies 2 tys tańszych niż srednia cena w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 09.10.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 masz rację dyskusja zbędna skoro uważasz że cena z jakością nie ma nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 10.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 masz rację dyskusja zbędna skoro uważasz że cena z jakością nie ma nic wspólnego chodzi mi o to ze cena nie zawsze idzie w parze z jakością i zakończmy atak w ogóle to jest cena pod papę bo kolejne 4 tys jest położenie blachy wiec i tak wychodzi 9 cieszysz się? ale ja zobaczyłam Twój profil Tobie wszędzie coś nie pasuje i wszystkim psujesz nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaras40 05.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 masz bardzo prosty dach ja jestem z okolic koła więc cena byłaby nawet 1k mniej. Jeszcze ładna dachóweczka okna w dachu i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts