sa 08.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Jaki rabat mozna wynegocjowac w Dachluxie w okolicach Warszawy ? Dostalem na poczatek 16% rabatu na dachowke Braas'a i zastanawiam sie o jaki rabat mozna zawalczyc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa 09.10.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No dobra, skoro brak odpowiedzi to zmieniam pytanie. Jaki rabat mozna uzyskac na dachowke w okolicach Warszawy (poludnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 1) Dachlukx-ów w okolicach Warszawy jest kilka,2) Można uzyskać do 99% lub nawet więcej, dlatego zawsze najlepiej w kilku punktach poprosić o komplekową wycenę materiałów na cały dach. Potem zostaje juz tylko porównać oferty,3) bardzo ważne są też szczegóły. Czy firma odbiera dachówkę gdy jakaś jej ilość zostanie po montażu? jak podchodzą do tzw. stłuczek? jak podchodzi do ewentualnych reklamacji. Warto poczytać niektóre relacje na forum jak traktowani są inwestorzy przy rozpatrzeniu reklamacji. Ja swoja dachówke zamawiałałem też w Dachlux-ie ale na Wale Międzyszyńskim. Swoje pozytywne doświadczenia opisałem w wątku dotyczącym Creatona. Na forum swego czasu był przedstawiciel Dachlux-u, może jeszcze działa. Proponuje sie z nim skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts