barto307cc 05.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ooo kjuta to witaj sąsiadko .A gdzie dokładnie?ja Halemba-Kłodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.01.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 N.Bytom dopiero sie rozkrecam z dokumentacja, jakos po zakupie wydaje mi sie ta dzialka mala nieustawna tia... a przed zakupem nic mnie nie odstraszalo musze doczytac w ktorym kierunku mam zalatwiac papierologie, wybor biura architekt. przylacza itd, jestem oszolomiona, bo zylam na razie mysla o sfinalizowaniu zakupu dzialki a ta stala sie juz faktem i dopiero do mnie dotarl ogrom prac, ktory mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 To na Frynie jakieś działki som , pod zabudowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 To na Frynie jakieś działki som , pod zabudowe ? Też własnie drugi dzień zastanawiam się gdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 wystarczy czasem czytac ogloszenia o przetargach z urzedu miasta to jest "przylepek" do osiedla domkow jednorodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Już wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.02.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Hmm a tu wszyscy zapadli w zimowy sen czy co???? Ja z utęsknieniem czekam na cieplejsze dni bo Panowie tynkarze zwarci i gotowi do pracy .Narożniki zamontowane,okna pozaklejane no i tylko plusowej temperatury brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jeśli wierzyć Ruskim prognostykom to w..........kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jeśli wierzyć Ruskim prognostykom to w..........kwietniu. O siettt nie żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 07.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jeśli wierzyć Ruskim prognostykom to w..........kwietniu. O siettt nie żartuj My również czekamy na trochę "ciepełka", czekamy z wylewkami już miesiąc , nie wspominając o pozostałych fachowcach. Barto307cc kto robi Ci balustrady i schody?? (jeżeli możesz to podaj namiary i "pochwal" się ceną. Również szukamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Balustrady robi mi firma ze Zbrosławic tzn to już Miedary czy jakoś tak . Za 3 balustrady kute,kolor patynowany coś z bordo ciężko mi wytłumaczyć kolor to cena 5.500zł.Troche drogo ale ja chciałam takie trochę powyginane kształty i to dlatego. A schody robi nam góral z polecenia.Będą stopnie drewniane a podstopnie stal szczotkowana,poręcze drewno+stal.Cena 8.000zł. Pierwszy wolny termin ma w lipcu . Namiary podam tu może się komuś przydadzą też Balustrady tel.602-740-895 Schody tel.509-300-555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 08.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Barto307cc - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 16.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam serdecznie Planujemy ruszyć wiosną, jeżeli wyrobimy się z papierami. Poszukujemy namiarów na sprawdzone ekipy do SSO. Ponadto jeżeli komuś pozostało po budowie to chetnie odkupię stemple, deski do szalowania oraz garaż blaszany. Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 12.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Chcę sie przywitać. Będę budować w okolicach Gliwic. Na razie papierologia w toku i szukam ekipy. Stąd prośba o namiary na solidna ekipę zwłaszcza do Basi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 13.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam serdecznie Planujemy ruszyć wiosną, jeżeli wyrobimy się z papierami. Poszukujemy namiarów na sprawdzone ekipy do SSO. Ponadto jeżeli komuś pozostało po budowie to chetnie odkupię stemple, deski do szalowania oraz garaż blaszany. Pozdrawiamy cieplutko Mamy do sprzedania rozdzielkę budowlaną + kabel w otulinie gumowej. Może jesteście zainteresowani? Namiary na ekipę poszły na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 13.03.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Chcę sie przywitać. Będę budować w okolicach Gliwic. Na razie papierologia w toku i szukam ekipy. Stąd prośba o namiary na solidna ekipę zwłaszcza do Basi Witam serdecznie w gronie budujących, namiary wysyłam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts