Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

znowu dołącza żółtodziób- nowe budowy na Śląsku 2009/2010

maka13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

N.Bytom :)

dopiero sie rozkrecam z dokumentacja, jakos po zakupie wydaje mi sie ta dzialka mala :roll: nieustawna :roll: tia... a przed zakupem nic mnie nie odstraszalo ;)

musze doczytac w ktorym kierunku mam zalatwiac papierologie, wybor biura architekt. przylacza itd, jestem oszolomiona, bo zylam na razie mysla o sfinalizowaniu zakupu dzialki a ta stala sie juz faktem i dopiero do mnie dotarl ogrom prac, ktory mnie czeka 8)

• 5 weeks później...
Jeśli wierzyć Ruskim prognostykom to w..........kwietniu. :evil:

O siettt nie żartuj :(

My również czekamy na trochę "ciepełka", czekamy z wylewkami już miesiąc , nie wspominając o pozostałych fachowcach.

Barto307cc kto robi Ci balustrady i schody?? (jeżeli możesz to podaj namiary i "pochwal" się ceną. Również szukamy ....

Balustrady robi mi firma ze Zbrosławic tzn to już Miedary czy jakoś tak :lol: .

Za 3 balustrady kute,kolor patynowany coś z bordo ciężko mi wytłumaczyć kolor to cena 5.500zł.Troche drogo ale ja chciałam takie trochę powyginane kształty :lol: i to dlatego.

A schody robi nam góral z polecenia.Będą stopnie drewniane a podstopnie stal szczotkowana,poręcze drewno+stal.Cena 8.000zł.

Pierwszy wolny termin ma w lipcu :roll: .

Namiary podam tu może się komuś przydadzą też :lol:

Balustrady tel.602-740-895

Schody tel.509-300-555

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam serdecznie :D

Planujemy ruszyć wiosną, jeżeli wyrobimy się z papierami.

Poszukujemy namiarów na sprawdzone ekipy do SSO.

Ponadto jeżeli komuś pozostało po budowie to chetnie odkupię stemple, deski do szalowania oraz garaż blaszany.

Pozdrawiamy cieplutko 8)

Mamy do sprzedania rozdzielkę budowlaną + kabel w otulinie gumowej. Może jesteście zainteresowani? Namiary na ekipę poszły na priv.

Pozdrawiam