bilczur 08.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam. Mam prośbę. Czy ktoś z was mógłby mi podesłać jakiś projekt lub mały rysunek wiaty śmietnikowej ? Mój sąsiad dostał sprzeciw od inspektora w sprawie przystąpienia do użytkowania budynku ponieważ zrobił sobie wiatę przy mojej granicy. Może ją zostawić pod warunkiem, że ja złożę do starostwa zgłoszenie o zamiarze budowy wiaty po swojej stronie. Wtedy dostanie zgodę na użytkowanie i będzie zadowolony a zadowolony sąsiad to skarb. Stąd moja prośba (takiego rysunku wymagają we wniosku a ja nie bardzo wiem jak to zrobić) Dzięki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.10.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Tu: http://forum.muratordom.pl/wiata-smietnikowa,t103949.htm?highlight=wiata%20śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts