derlecki 20.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 To pomyśl. Po co on to opublikował.Tynki 41zl ? My kładliśmy za 20 z fakturą, b.droga firma W-wa. Reszta szkoda komentarza. a może to cena za usługe wraz z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 20.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Z materiałem wyszło 25 i jest to drogo.Tynki wyszły I klasa. Za dach tez ciekawie z deskowaniem wychodzi ok125zl.Przyszli inwestorzy wystarczy poczytać ta część forum muratora, ażeby orientowac się jakie sa realne ceny robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 20.12.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 To pomyśl. Po co on to opublikował.Tynki 41z To było do mnie??? opublikowałem bo znalazłem w sieci i sa to przydatne informacje, przeciez nie napisałem że to są real ceny, a zbliżone.... ja równiez za tynki (z materiałem ) płaciłem 22zł to jest tylko odnosnik - nie mam pojecia czyj to (jakiej firmy) cennik ale dużo rzeczy się tam zgadza... poza tym w róznych rejonach polski są rózne ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 20.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 U nas w łodzkiem to ju po 20 z materiałem robia gipsowe.KONKURENCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madyda 25.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Mushasi -------------------------------------------------------------------------------- _lilek_ napisał: A ja szukam już kolejną godzinę cennika dla opierzenia balkonu. Jeśli coś niefachowo opiszę, proszę o wybaczenie Balkon wielkości 5,5 m2. Za posmarowanie lepikiem + położenie/zgrzanie papy termozgrzewalnej + obróbka blacharka po obwodzie i przy drzwiach balkonowych - fachowiec życzy sobie 350 zł. Może być? Dodam, iż w moim regionie ceny nie należą do najniższych, oscylują około "warszawskich". Z góry dziękuję za pomoc! z lekka przydrogawo jak na parę godzin roboty proponuję żebyś sobie zrobił to sam, prawdziwy fachowiec zna swoją wartość, już czas żebyście sobie - inwestorzy od biurka, uświadomili, że wreszcie cena za prace fizyczne w naszym kraju rośnie i mam nadziej, że będzie tak nadal aż dojdzie do sytuacji podobnej jak w innych państwach - aby coś wyremontować muszą brać kredyt. natomiast odnośnie tematu tynków, to za mniej niż 35 zł od metra nie robię, a wiesz dlaczego...? bo wiem że dobrze wykonuję swoją prace, więc jeśli Cię nie stać na mnie to weźmiesz niestety tego GORSZEGO FACHOWCA, który pracuje właśnie dla takich jak TY! po którym ja musze poprawiać, a wtedy już nie mam skrupułów wyceniając robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand77 25.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 widze ze Ci nerwy puszczaja,brak klientow na tynki po 35zl?mam dla Ciebie ciekawa propozycje,zatrudnij mojego kolege,tzn jedna z jego brygad,biora po 25zl z materialem ,bedziesz mial 10zl ,bez wychodzenia z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 26.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 A ja szukam już kolejną godzinę cennika dla opierzenia balkonu. Jeśli coś niefachowo opiszę, proszę o wybaczenie Balkon wielkości 5,5 m2. Za posmarowanie lepikiem + położenie/zgrzanie papy termozgrzewalnej + obróbka blacharka po obwodzie i przy drzwiach balkonowych - fachowiec życzy sobie 350 zł. Może być? Dodam, iż w moim regionie ceny nie należą do najniższych, oscylują około "warszawskich". Z góry dziękuję za pomoc! Nam zrobiono opierzenie balkonów za 200zł za balkon, ok.4m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts