Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CENY ZA ROBOCIZNĘ 2009r

Recommended Posts

To pomyśl. Po co on to opublikował.Tynki 41z

To było do mnie??? opublikowałem bo znalazłem w sieci i sa to przydatne informacje, przeciez nie napisałem że to są real ceny, a zbliżone.... ja równiez za tynki (z materiałem ) płaciłem 22zł to jest tylko odnosnik - nie mam pojecia czyj to (jakiej firmy) cennik ale dużo rzeczy się tam zgadza... poza tym w róznych rejonach polski są rózne ceny...

Mushasi

--------------------------------------------------------------------------------

_lilek_ napisał:

A ja szukam już kolejną godzinę cennika dla opierzenia balkonu.

Jeśli coś niefachowo opiszę, proszę o wybaczenie

Balkon wielkości 5,5 m2.

Za posmarowanie lepikiem + położenie/zgrzanie papy termozgrzewalnej + obróbka blacharka po obwodzie i przy drzwiach balkonowych - fachowiec życzy sobie 350 zł.

Może być?

Dodam, iż w moim regionie ceny nie należą do najniższych, oscylują około "warszawskich". Z góry dziękuję za pomoc!

z lekka przydrogawo jak na parę godzin roboty

proponuję żebyś sobie zrobił to sam, prawdziwy fachowiec zna swoją wartość, już czas żebyście sobie - inwestorzy od biurka, uświadomili, że wreszcie cena za prace fizyczne w naszym kraju rośnie i mam nadziej, że będzie tak nadal aż dojdzie do sytuacji podobnej jak w innych państwach - aby coś wyremontować muszą brać kredyt.

natomiast odnośnie tematu tynków, to za mniej niż 35 zł od metra nie robię, a wiesz dlaczego...? bo wiem że dobrze wykonuję swoją prace, więc jeśli Cię nie stać na mnie to weźmiesz niestety tego GORSZEGO FACHOWCA, który pracuje właśnie dla takich jak TY! po którym ja musze poprawiać, a wtedy już nie mam skrupułów wyceniając robotę!

A ja szukam już kolejną godzinę cennika dla opierzenia balkonu.

Jeśli coś niefachowo opiszę, proszę o wybaczenie :wink:

Balkon wielkości 5,5 m2.

Za posmarowanie lepikiem + położenie/zgrzanie papy termozgrzewalnej + obróbka blacharka po obwodzie i przy drzwiach balkonowych - fachowiec życzy sobie 350 zł.

Może być?

Dodam, iż w moim regionie ceny nie należą do najniższych, oscylują około "warszawskich". Z góry dziękuję za pomoc!

Nam zrobiono opierzenie balkonów za 200zł za balkon, ok.4m2