beatrix 03.12.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Ja mam wymurowaną z klinkieru wyspę, z blatem drewnianym grubości ok.3 cm, takie blaty są w Ikei, w Castoramie. Jest bardzo wytrzymały, trzeba tylko czasem "naoliwić", choć wtedy nie można już lepić na nim pierogów (bo z olejem?:smile: Nie brudzi się nawet jak dzieci przylepią cukierka. Nie stawiam gorących garnków, nie smaruję dżemem jagodowym, a i na kilka innych rzeczy trzeba uważać, ale jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrix 03.12.2002 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Może powiedz, że zobowiązujesz się do czyszczenia klinkieru co pół roku? Łatwo się myje, z tym , że po fugowaniu atlasem.A żona będzie myła szafki? Jak będą szafki. _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: beatrix dnia 2002-12-03 15:40 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 03.12.2002 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Jak dobrze wszystko się ułoży to zaczynam MUROWAĆ kuchnię w styczniu!!! Nad drewnianym blatem i buntem drugiej połowy muszę jeszcze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja 10.12.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 beatrix, napisz proszę czym zabezpieczyłaś blat drewniany, olejowałaś go czy lakierowałaś? I jeśli pamiętasz, to jakim lakierem. I jeszcze jedno- z jakiego drewna jest ten blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.12.2002 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Idę po cegły, idę po cegły!!!! Tylko z wrażenie nie wiem jakie...Pewnie decyzja zapadnie na miejscu. Czy ktoś ma jakieś uwagi nt cegieł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 30.12.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Dziuba - ja bym brała cegły takie jak na komin...Jakby tu zajrzała Alanta - to bardzo proszę o ten artykuł, bo archiwum Muratora jest od 2001 roku...Bela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.12.2002 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Tiaaa widziałam te na komin.... PROMOCJA 19,00 sztuka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 a płytki klinkierowe do obłożenia?widziałam na jagiellońskiej.wprawdzie może być trudno obłożyć murek,ale może jest jakies rozwiązanie?nie są drogie.chyba 40 zł za m2a co myślisz o obłożeniu płytkami-glazurą lub gresem?są takie specjalne-także z gzymsami i wyprofilowanymi płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.12.2002 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 http://www.hansonelewacje.com.pl/indyw/produkty/index.html na takie cegły się uparłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 02.01.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Mi zostały cegły z budowy kominów. Te zwykłe - nie klinkierowe. I chce własnie z nich zbudować, a potem wyczarować takie stare kafle piecowe... Wiem - marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.02.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Dziuba jest luty. Czy zaczałeś murować swoją kuchnię?Bardzo bym chciał zobaczyć jak taka kuchnia wygląda, bo z tego co pokazuje moja książeczka PKO, to chyba trzeba i taki wariant kuchni wziąść pod uwagę.Ciągle nie rozumiem jak montujecie drzwiczki.No bo albo klinkier, albo listwa drewniana.Czegoś chyba nie zrozumiałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.02.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Dziuba jest luty. Czy zaczałeś murować swoją kuchnię?Bardzo bym chciał zobaczyć jak taka kuchnia wygląda, bo z tego co pokazuje moja książeczka PKO, to chyba trzeba i taki wariant kuchni wziąść pod uwagę.Ciągle nie rozumiem jak montujecie drzwiczki.No bo albo klinkier, albo listwa drewniana.Czegoś chyba nie zrozumiałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 10.02.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Bobiczku, ja będę mocować listwę drewnianą do boku ścianki murowanej i do niej łączniki. Drzwiczki zamontuję tak, zeby zachodziły na tą listwę i ją zakrywały. Murowana ścianka jest chyba zbyt krucha, zeby dało się bezpośrednio montować łączniki, szczególnie, że mogą one wymagać regulacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.02.2003 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Niniejszym ogłaszam drugi dzień murowania!!!! Bobiczku - wysłałam już na maila (sama znalazłam) [ Ta wiadomość była edytowana przez: dziuba dnia 2003-02-11 12:52 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Witam Mam gorącą prośbę o skan nieżej wymienionych arykułów. Z góry gorąco dziękuje Pozdrawiam Zbyszek [email protected] On 2002-04-18 09:00, Alanta wrote: Ale cały urok murowanych w grubości ścianek /bb/images/smiles/icon_smile.gif. Sposób wykonania był w Muratorze 6/99, a aranżacje w "Dobrym Wnętrzu" 7/99 i 8/99. Artykuł z Muratora mogę zeskanować i przesłać na meila, jak chcecie to przez priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 04.03.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 "dziuba" - jak wyszło?B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.03.2003 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Fajnie!! Zdjęcie wysłałam na maila. Teraz głowię się nad górą, tzn. normalnymi szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.03.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Dziuba, prosze również to zdjęcie na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Dziuba zaraziłaś mnie tą murowaną kuchnią. siedzę teraz i kombinuję. Masz kuchnię otwartą czy zamkniętą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia_i_juz 20.03.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Witam wszystkich,ja tez zamierzam murowac kuchnie i szukam juz od dluzszego czasu paru wzorow i mozliwosci wykonania. Przy okazji trafilam na fajna stronke (tak troszke do podpatrzenia), ale niestety po wlosku. Moze jednak i tak ktos bedzie mogl skorzystac. Papa http://www.auroracucine.it/negozi/dove_s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts