lamia6806 09.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kuchnia połaczona z pokojem dziennym. Płytki na ścianie i podłodze w części kuchennej : GRES OPIRUS Opoczno - kolor beż. Panele na parterze jasne bukowe. Jak dobrać kolor mebli kuchennych . tzn. FRONT-BLAT-KORPUS. Meble będą z brw. Chce mieć jasna kuchnię. Jeśli chodzi o fronty - myslę o klonie, brzozie, oczywiście mdf nie drewno. Pomóżcie dobrac mi kolor blatu i korpusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 09.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a może fronty i korpus dąb milano? i blat w ciemnym brązie? http://angela.demostudio.pl/fora/rodzice/10150012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 09.10.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Myślałam o takim połączeniu, ale brw nie ma blatu w kolorze orzech i podobne.A może kontrast blat-front jestz a duży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 09.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale chyba nie masz obowiązku kupowac blatu w BRW... zreszta uwierz mi, zapłacisz jak za zboże - jestem na świeżo po zrobieniu kuchni, BRW wyceniło mi blaty na 5200, u stolarza to był koszt ok 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 09.10.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja będę miała blat zwykły, bez wielkich wypsów. Z płyty grubość 38 mm.Z ciemniejszych kolorów mają tylko olchę ( ten blat mam w obecnej kuchni, jestem bardzo zadowolona).Co powiedziałabyć na frony klon i blat typu piasek itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 09.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale mi tak wycenili najzwyklejszy w świecie laminat 38mm... ja bym jednak optowała za bardziej kontrastowym kolorem blatu, wydaje mi się że jak wszystko będzie jasne to się zleje i bedzie wyglądac mdło... masz jakąs wizualizację i wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 09.10.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wizualizację mają u siebie w komputerze, nie udostępniają przed złożeniem zamówienia. Wycena wstępna - za 6 mb i półwysep 1,5 m , prawie same dolne szafki ok. 7 tys. minus 30 % teraz promocja, w sumie bedzie ok. 6.000.Mam tylko zapamiętny szkic w jpg ale nie umiem wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 09.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja bym to dała jeszcze jakiemuś stolarzowi do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts