diosss 09.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam. Jakie wpisy potrzebuje od elektryka w dzienniku budowy (lub w na innych dokumentach) do odbioru budynku. Mówimy tutaj o wewnętrznej instalacji w domku jednorodzinnym jak i przyłącza kablowego zlokalizowanego w ogrodzeniu działki. To jest tylko jeden wpis z pomiarów ochronnych? Z góry dziękuję. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dokładnie nie pamiętam ...ale wiem, ze miałam komplet dokumentów osobno ( w dzienniku chyba nawet nie miałam wpisu od elektryka tylko kierbud napomknął) ... więc z dokumentów miałam na pewno pomiary i inwentaryzację powykonawczo-odbiorczą którą wypisuje elektryk .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Więc ...znalazłam skany w kompie i mogę powiedzieć Ci co powinienes dostac od elektryka na zakończenie współpracy .... czyli co bedzie Ci potrzebne: - PROTOKÓŁ Z POMIARÓW uziemienia ochronnego - PROTOKÓŁ Z POMIARÓW rezystancji izolacji w obwodach instalacji elektrycznej - PROPTOKÓŁ ODBIORCZY STANU TECHNICZNEGO instalacji - SCHEMAT IDEOWY ZASILANIA BUDYNKU i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts