Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy Barack Obama zasługuje na Nobla ?

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak się dowiedziałam, że Barak dostał Nobla to pomyślałam, że komitet już zupełnie zgłupiał i że pewnie źle się dzieje na świecie jak nie ma nikogo bardziej godnego tej nagrody. Ale po dłuższych przemyśleniach stwierdziłam, że to nie głupi pomysł. W przyszłym roku powinni dać jeszcze przywódcy Iranu, Korei i kilku innych państw. Który polityk obdarzony taką nagrodą na starcie będzie parł do wywołnia wojny czy innych zamieszek. TAKA NAGRODA ZOBOWIĄZUJE.

Zresztą jak się przeczyta listę osób które ją dostały w poprzednich latach to można się mocno zdziwić.

-

To bardzo interesujace stawiac na rowni osobe Baracka Obamy z przywodca

Iranu - moze by jeszcze sprecyzowac ktorym ? religinym czy swieckim .

Bo prezydent Iranu nie jest wcale wladza najwyzsza tego kraju - podlega pod

Supreme Leader - wiec do ktorego porownac Baracka Obame ?

:D

Jak ja sie dowiedzialam, ze Barack Obama dostal Nobla to spadly mi spodnie - najpierw, pozniej majtki , oczywiscie, a na samym koncu - buty .

Reszta - bez zmian .

Mimo to doprowadzilam tym do zamieszek , wydaje sie tez , ze pre do wojny

, a co mi tam , deficyt mnie nie ogranicza parar ra . :D

-

Jak ja sie dowiedzialam, ze Barack Obama dostal Nobla to spadly mi spodnie - najpierw, pozniej majtki , oczywiscie, a na samym koncu - buty .

Reszta - bez zmian .

W ustach człowieka inteligentnego, chociaż kontrowersyjnego, takie oświadczenie nie ma prawa bytu.

To jak tłumaczyć towarzystwu spalony przez siebie dowcip, albo udowadniać ,że jest się pięknym.

Nie można być inteligentnym i jełopem jednocześnie.

...... W przyszłym roku powinni dać jeszcze przywódcy Iranu, Korei i kilku innych państw. Który polityk obdarzony taką nagrodą na starcie będzie parł do wywołnia wojny czy innych zamieszek. TAKA NAGRODA ZOBOWIĄZUJE.

.......

A ja myślę cynicznie /realistycznie?/, ze do wojny parłby polityk każdy o ile byłoby to korzystne dla niego/jego kraju itp.

I NN przyznana zapobiegawczo nic do tego mieć nie będzie.

Nastąpiła erozja NN.

-

Reszta - bez zmian .

W ustach człowieka inteligentnego, chociaż kontrowersyjnego, takie oświadczenie nie ma prawa bytu.

To jak tłumaczyć towarzystwu spalony przez siebie dowcip, albo udowadniać ,że jest się pięknym.

Nie można być inteligentnym i jełopem jednocześnie.

Powage najlepiej podbudowac duza iloscia chrzakania . :D

...... W przyszłym roku powinni dać jeszcze przywódcy Iranu, Korei i kilku innych państw. Który polityk obdarzony taką nagrodą na starcie będzie parł do wywołnia wojny czy innych zamieszek. TAKA NAGRODA ZOBOWIĄZUJE.

.......

A ja myślę cynicznie /realistycznie?/, ze do wojny parłby polityk każdy o ile byłoby to korzystne dla niego/jego kraju itp.

I NN przyznana zapobiegawczo nic do tego mieć nie będzie.

Nastąpiła erozja NN.

Nie sadze zeby bylo tal zle . :D

Nagroda Nobla ma sie swietnie - mimo glupot jakie wygaduje jej laureat niejaki Walesa :D

Za rok bedzie kolejna . :D