Radek-10 10.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 WitamSkończył się sezon,z tarasu który mam wyłożony nieszkliwionym gresem wyniosłem parasol z metalową podstawą,niestety pozostały ślady rdzy których nie mogę się pozbyć,ma ktoś może pomysł na ich wywabienie ?pozdrawiamRadeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 10.10.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Preparaty Atlas, HG, Sopro- tzw. mocna, żrąca chemia...ale może być ciężko to wywabić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 10.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 kwas solny ci pomorze ,ale rozcieńcz 1litr kwasu na 10l wody, puszcza wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts