Edybre 10.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Chodzi mi oczywiście o parametry typu: procesor, pamięć RAM, szybkość,karta graficzna, muzyczna. Chcę zmieścić się w 2000 a komputer poza standardowym wykorzystaniem ma też służyć do gier. Co polecacie? Jeśli to możliwe podajcie cenę, za jaką opłaca się taki komputer nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 12.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 komputer za 2000 - znaczy sama jednostka centralna (metalowe pudło) czy od razu w komplecie z monitorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 12.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jeżeli chcesz pograć w bardziej rozbudowane gry (potrzebujące lepszej karty graficznej i więcej pamięci), to za 2000zł kupisz ale bez monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 31.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Hej,odgrzebię temat, może ktoś doradzi?czy mogę potraktować netbooka (np ACER ONE http://www.ceneo.pl/17778132) jako jednostkę centralną i podłączyć do monitora 24 cale (dell) i pod klawiaturę zwykłą? Czy taki zestaw będzie pracował jak z normalym laptopem? Zastanawia mnie np. czy "pociagnie" duży monitor zewnętrzny? Ale może mogą też być inne komplikacje?Zwykle potrzebuję po prostu offica, przeglądarki internetowej i tyle. jakby co, to sobie wepnę innego laptopa.Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts