Ella 26.12.2003 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 A mnie zalogował komputerek automatycznie - zbędnemu wysiłkowi mówimy nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 26.12.2003 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 I ja byłam.http://obrazki.babiniec.pl/Boże%20Narodzenie/choinka%2010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 27.12.2003 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Dobranoooooooooc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 27.12.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Przez ostatnie 24 godziny siedzę w pracy nr 1 cały czas śledźąc ruch w necie i wcale nie jestem w ... szoku. Każdy wypoczywa, ogląda prezenty, telewizję, wypoczywa z rodziną. Kilka dni odpoczynku od tego szalonego Forum każdemu się przyda. Za chwilę śmigam do pracy nr 2 a wieczorem wracam do mojej kochanej Żoneczki i znajomych, którzy przychodzą do nas na malutką imprezkę. Już nie mogę się doczekać. A najbardziej to do tych ciast i wypieków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.12.2003 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Już nie mogę się doczekać. A najbardziej to do tych ciast i wypiekówPrawdziwy mężczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.01.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Ewuniu spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji imienin i Nowego Roku a wracając do ciast to były wyśmienite . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.01.2004 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Ewuniu spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji imienin i Nowego Roku a wracając do ciast to były wyśmienite . Dziekuję, życzenia przyjmuje do tygodnia po ... Ja też uwielbiam wszelakie słodkości. Mimo, że nie lubię garować, to robię je wspaniałe. A potem pojadam, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts